vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

432 επισκέπτες, 5 χρήστες
ZoeM, maprix, tapantari, Buliwyf, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
  • Φύλο: Άντρας
εχω γεμισει πεταλες χωρις φαγουρα σε ολο το σωμα εκτος απο τα μουτρα.
καποια αλλεργια μαλλον.
κατα λαθος ανεβασα τη νικοτινη την περασμενη βδομαδα κ υποθετω οτι ισως να φταιει αυτο....

ΠΑΠΠΟΥ.... μιλαμε κουραστηκα κ μονο που διαβαζω ποσα μιλια εχεις κανει... :))

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
τι είναι οι πετάλες? δεν ακούγεται πολύ ελκυστικό... :-\

;D

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
απο οτι ξερω δεν ειμαι βεβαια γιατρος αλλα δερματικα θεματακια δεν τα κανει η νικοτινη .. μαλλον εχεις θεμα με καποιο φυτο που ανθιζει αυτη την εποχη ... ο γιος μου εχει θεμα με κοκκινηλες σαν φουσκαλες τετοια εποχη αλλα το πειραζει η ελια και ο ανθος της ... ερχονται χωρις φαγουρα και φευγουν ... μπας και εχεις κατι τετοιο και ηταν συμπτωση με το περιστατικο που ειπες?  σαν και μενα με το στηθος?  διαβασε πιο πανω

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
τι είναι οι πετάλες? δεν ακούγεται πολύ ελκυστικό... :-\

;D

κοκκινιλες..κοκκινα στιγματα.
δεν ημουν ποτε αλλεργικος σε τιποτα... εκτος απο τον παο,αλλα εχω καιρο να τους δω αυτους. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
Με ενα χαπακι θα καταλαβεις αν ειναι θεμα αλλεργιας πχ aerius xozal κλπ. Σε μιση ωριτσα αν ειναι θα φυγουν.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
θα επισκευθω δερματολογο αυριο να το δω.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
 :-[ ... ξεχασα να γραψω εδω...
τελικα καμμια σχεση η νικοτινη..
ειχα ξεχασει οτι την πριν 4-5 μερες με ειχε τσιμπησει ενας μλκας σκορπιος.. :-[ αλλά με την αναισθησια που με διακατεχει δεν ειχα δωσει σημασια. :laugh1:
αντεδρασε ο οργανισμος απο το δηλητηριο,για αυτο γεμισα κοκκινιλες...
σιγα σιγα εξασθενουν. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
 :o :o :o :o :o :o :o

που τον βρήκες το σκορπιό??   :confused1: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• Between the velvet lies, there's a truth that's hard as steel
  • 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
Το πιθανότερο είναι να τον βρήκε ο σκορπιός... :)

Πήγαινε και σε κανέναν γιατρό καλού κακού ρε Drum.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
..αυτος ο μλκας με βρηκε... χαχαχαα
οκ ειμαι.. δεν προβλημα..
με ειχαν ποτισει οταν ημουν μικρος κ δε με πιανει το δηλητηριο του. με εχει ξανατσιμπησει.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Σκορπιομαγνητης εισαι  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:   περαστικα σου και αφου εμαθες τι ηταν τοσο το καλυτερο .. αρκετα εχουμε αποδοσει στο Η.Λ  ενας ειμαι και εγω .... 

Αποσυνδεδεμένος mondomio

• *
  • 16
Γεια χαρά και από εμένα.
Λοιπόν ατμίζω απο τον Γενάρη δηλαδή 8 μήνες που δεν εχω βαλει τσιγάρο στο στόμα μου.Ειμαι 50 χρονών και κάπνιζα απο τα 17 μου ενα με εναμισυ πακέτο (Καρέλια κασσετίνα) την ημέρα.Ολο αυτο το διάστημα έχω δει κάποια βελτίωση στην φυσική μου κατάσταση.Αντοχές, υπνος,ροχαλητό,γεύση πάνε καλύτερα αλλά το σημαντικό είναι ότι κοπήκαν μαχαίρι οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες που με συντρόφευαν απο νέο.Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι σχετίζονται τόσο πολύ με το τσιγάρο.Στα προβλήματα τώρα: το τελευταίο δίμηνο έχω προβλήματα με το στομάχι μου σχεδόν καθημερινά με φουσκώματα-πρηξίματα και τα επακόλουθά τους.Συμπτωματικά έχω αλάξει υγρα και απο atmos πηγα σε vapenova πάντα σε vg όμως (μ αρέσει το ντουμάνι βλέπετε), λέτε να φταίνε τα υγρά ή η VG γενικώς ή δεν έχει σχέση με το άτμισμα;
Αν έχει κάποιος αλλος το ίδιο πρόβλημα καλό είναι να το καταθέσει.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
το στομαχι εχει σχεση με τις μασες φιλε μου. :))
δεν παιζουν ρολο οι vg κ οι pg... ;)

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
:) :) :) Κ όμως η PG είτε η VG μπορούν να "πειράξουν" το στομάχι μας.  :yes: :yes: :yes:
Πολλοί έχουν καούρες κ φουσκώματα κ δυσφορία όταν ατμίζουν με PG κ άλλοι το παρατηρούν περισσότερο με την VG
Χρειάζεται χρόνο ο οργανισμός μας για να συνηθίσει τις αλλαγές με το άτμισμα κ γενικά με τα υγρά που ατμίζουμε.

Μπορεί ο φίλος μας ο mondomio να πάει στα αρχικά του υγρά κ να δει αν θα περάσουν τα συμπτώματα που αναφέρει.
Έτσι θα καταλάβει τι μπορεί να τον έχει πειράξει.

Δεν είναι όμως πάντα τα υγρά άτμισης  που είναι υπεύθυνα για διάφορα που παρατηρούμε στον οργανισμό μας.
Το άγχος κ η κακή διατροφή μπορούν  να προκαλέσουν πολλά διαφορετικά προβλήματα στο στομάχι μας.
  :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος mondomio

• *
  • 16
Αυριο κιολας θα παω να παρω τα υγρα που ατμιζα 7 μηνες τωρα για να δω αν θα συνελθει το στομάχι μου, δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι πεπεισμενος οτι κατι με αυτα παιζει, θα σας ενημερωσω παντως μετα απο λιγες μερες.
Ευχαριστώ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 106 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20146 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1000 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877578 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361704 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465916 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907433 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519075 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1555 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375076 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701327 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19918 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos