vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

571 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, Paso, pngtszs1976, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, lagoudakis

ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;

Αποσυνδεδεμένος teot1

• *
  • 51
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;
« Απάντηση #1005 στις: Αυγούστου 26, 2015, 17:57 »
Σαν χόμπι εχω το ποδόσφαιρο με το κ.τ το πρωτο 15 ηταν μαρτύριο ειδικά τον χειμώνα τωρα τρέχω πιο πολυ βέβαια μεγαλο ρόλο παίζει και η φυσική κατάσταση αλλα τα πνευμονία μου εχουν ανοιξει!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος george kotsopoulos

• **
  • 101
« Απάντηση #1006 στις: Οκτωβρίου 25, 2015, 18:25 »
ημουν 25 χρονια καπνιστης και βρισκομουν στο κατωφλι της ΧΑΠ (χρονια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια). Μετα απο ενα εξαμηνο ατμισματος, οι δεικτες στην σπειρομετρηση βελτιωθηκαν κατα 10 εως και 20% !!!
Ο δεικτης 25/75 (μικροι αεραγωγοι) απο 66% πηγε στο 74%
Ο δεικτης PEAK (ενταση εκπνεομενου αερα) απο 102% στο 125%!!!
Κλπ!

Αποσυνδεδεμένος Bill-Βασιλης

• *
  • 84
« Απάντηση #1007 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 12:33 »
Ατμιζω εδω και 18 μηνες, στους 4 πρωτους μηνες η αναπνοη μου αντεχε 50 % παραπανω (μακροβουτια)
φετος το καλοκαιρι (16-17 μηνες ), η αναπνοη μου διπλασιαστηκε ετσι για πλακα.Σε ελεγχο ακροαστικων ο γιατρος με λεει σταματα  :)
μη παιρνεις τοσο βαθια αναπνοη και ενα δευτερο ,τα δοντια που δεν κιτρινιζουν με τιποτα
Αλλα δυστυχως ενα πραγμα που βλεπω μια πολυ μικρη ως καθολου βελτιωση ειναι οι εκκρισεις(μη το πω αλλοιως μεσημεριατικα)

μεγέθυνση γραμματοσειράς
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2015, 15:47 από spectrum »

« Απάντηση #1008 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 13:02 »
Παρα πολυ ατμιζω 7 χρονια και εχω μεγαλιτερη αντοχη και τα τελευταια 5 χρονια δεν εχω κρυολογησει καν το χειμωνα αν και κυκλοφορω με μηχανακι οταν δεν βρεχει.

Αποσυνδεδεμένος Ποντικός

• *
  • 79
« Απάντηση #1009 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 13:39 »
Σαφώς καλυτερη αναπνοή και ανοχή. Πόλεων κάνω 4-5χμ τρέξιμο εκεί που δεν έκανα ούτε 50 μέτρα .

Αποσυνδεδεμένος johnaros

• *
  • 98
« Απάντηση #1010 στις: Νοεμβρίου 25, 2015, 02:10 »
Την Πέμτπη κλείνω δύο μήνες με το ΗΤ . Πριν κάπνιζα για 17 χρόνια με τα τελευταία 10 με 12 χρόνια καθημερινά σταθερά 2 πακέτα και στις εξόδους με ποτό και φαγητό έφτανα πολλές φορές και τα τρία .
Στον χώρο του ΗΤ όπως είχα πει και σε κάποιο από τα πρώτα μου ποστ ( το οποίο δν θυμάμαι που το έιχα αναρτήσει) μπήκα εντελώς τυχαία και χωρίς να σκέφτομαι να κόψω το ΚΤ , απλά να το ελλατώσω και να το έχω ως εναλλακτικό για την δουλεία μου . Στην συνέχεια όμως καθώς παρατηρούσα κάποιες πολύ μικρές θετικές  αλλαγές στην υγεία μου με την χρήση του ,με την ενασχόληση μαζί του , ξεφυλλίζοντας το φόρουμ,αναθεωρώντας τα αμέτρητα μειονεκτήματα του ΚΤ και κυρίως η υποστήρηξη που νιώθω από όλους εσάς τους συνατμηστές εδώ , μου έκατσε σε καλό και πλέον το θεωρώ και είναι μονόδρομος το ΗΤ.
Αμέτρητα τα  θετικά , που πιστεύω θα γίνουν περισσότερα.
Το κυριότερο είναι ότι δεν έχω τον πρωινό κολοηχα και το μπούκωμα στα πνευμόνια στις μεγάλες ανάσες . Και ξυπνάω νιώθοντας πολύ υγιέστερος . Το συγκεκριμένο νιώθω πως εξακολουθεί να με εκπλήσει  κάπως ακόμα χωρίς να το έχω συνιθίσει πλήρως και τυχαίνει  κάποιες στιγμές να πιάνω τον εαυτό μου δειλά να χαίρεται γ αυτό το γεγονός .
Ενα άλλο σημαντικό είναι όταν πάω να κοιμηθώ ,αυτήν την κοτρόνα που ένιωθα να με πλακώνει στο στήθος ειδικά αν είχα καπνίσει πολύ πλέον δεν την νιώθω.
Μια ευχάριστη έκπλήξη είναι η τρομερή καλυτέρευση της γεύσης .  :D

Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχω πάρει περίπου  πέντε - έξι κιλά και πεινάω τακτικότερα με αποτέλεσμα να κάνω κάποια άσκοπα λουκούλεια γεύματα και να τρώω κάποιες στιγμές τον αγλαίωρα  :wall:  Το καλό παντως σ αυτό είναι τα αμέτρητα πειράγματα από φίλους του τύπου ''Γιάννο τα πηρούνια και το πιάτο  ξέχασες να φάς '' κ.λ.π.

Τέλος στα αρνητικά δεν θα μπει το γεγονός ότι από εκεί που ξόδευα 210 ευρώ το μήνα για τσιγάρα , ξόδεψα 300 κάτι ευρώ τον πρώτο μήνα για το ΗΤ , και τον δευτερο κοντεύω το διακοσάρι , σε αρώματα , υγρά , εξοπλησμό , γιατί μπροστά στα είδη τόσα καλά που νιώθω έχω κερδίσει το θεωρώ αμελητέο το ποσό για αρχή γνωρίζοντας πως σε λίγους μήνες θα είναι και οικονομικά κερδισμένος , πηγαίνοντας σε DIY υγρά ( όπου ήδη έχω έτοιμα 90ml soho και 60ml after8- smoke) καθ'ως και σε επισκυάσιμες αντιστάσεις και ατμοποιητές  :thumpup: :thumpup: 

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1011 στις: Νοεμβρίου 25, 2015, 10:38 »
Αυτό το θέμα των κιλών, το φοβήθηκα πολύ κι εγώ στην αρχή. Με λίγη προσοχή και με τα από ένα εξάμηνο προσαρμογής ευτυχώς επανήλθα. ;)

Αποσυνδεδεμένος oscar

• **
  • 151
« Απάντηση #1012 στις: Νοεμβρίου 25, 2015, 11:37 »
Το θέμα των κιλών είναι "παρενέργεια" της διακοπής του καπνίσματος αλλά και κακής διατροφής. Δεν έχει καμία σχέση με το Η.Τ.
Στα 4 χρόνια ατμιστής δεν έβαλα κιλά,  όμως είχα παραπανήσια κιλά από πριν αρχίσω το Η.Τ. που έπρεπε να χάσω.
Το τελευταίο 8μηνο φτιάχνοντας την διατροφή μου με συμβουλές από διατροφολόγο, κατάφερα να χάσω 25 κιλά.
Για μένα λοιπόν είναι καθαρά θέμα διατροφής!!!

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #1013 στις: Νοεμβρίου 25, 2015, 18:57 »
Στο ΗΤ το πρόβλημα όρεξη-βάρος δεν είναι τόσο έντονο καθώς συνεχίζουμε την πρόσληψη νικοτίνης. Μια από τις επιδράσεις της είναι και η ελάττωση της όρεξης.

« Απάντηση #1014 στις: Νοεμβρίου 25, 2015, 18:59 »
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά από τότε που άρχισα το άτμισμα και έχει φτιάξει η γεύση και η όσφρηση, έχω περισσότερη όρεξη για γλυκάκια μιας και μου μυρίζουν πολύ καλύτερα  :))

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1015 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 13:53 »
Φίλε rosenred, εγώ έπαθα άλλο πράγμα με τη βελτίωση της γεύσης και της όσφρησης!

Από τον πρώτο καιρό στο ητ, μπορούσα να καταλάβω πλέον κάποια αρώματα παραπάνω σε ποτά όπως ουίσκι και μπράντι. Για πολύ καιρό όμως, δυσκολευόμουν αρκετά με το κρασί. Τον τελευταίο χρόνο όμως, έχω πάθει πλάκα! Βάζω ένα κρασί στο ποτήρι, το φέρνω στη μύτη και νομίζω ότι βρίσκομαι σε κήπο!!! Μια αγαπημένη μου ποικιλία, είναι το California Sauvignon Blanc. Το πίνω χρόνια. Ε, το τελευταίο έτος, τα αρώματα από Lime και φρούτο του πάθους μου σπάνε τη μύτη. Πριν, δεν μπορούσα να τα ανιχνεύσω. Ήταν απλά "το κάτι" που έκανε αυτό το κρασί να μου αρέσει!

Ένα μπουκάλι κάθε βράδυ, φεύγει αέρας!

« Απάντηση #1016 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 14:07 »
Σημειώνω να τσεκάρω το κρασάκι.  ;D

Έχω πει ότι όταν κλείσω ένα χρόνο ατμίσματος θα πάω να πάρω κάποιο πολύ ακριβό ουίσκι και θα κάτσω να το απολαύσω όπως του πρέπει!

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• *
  • 24
« Απάντηση #1017 στις: Ιανουαρίου 05, 2016, 20:37 »
Καλησπέρα κ καλή χρονιά κι από μένα.
Σήμερα συμπληρώνω 7 μέρες αποκλειστικά και μόνον με η.τ.!! Αυτό το πρωϊνό ξύπνημα μετά από 28 χρόνια καπνίσματος... είναι για μένα κάτι το απερίγραπτο ήδη!!!!! Δεν χορταίνω να παίρνω βαθιές ανάσες χωρίς επιτέλους να πνίγομαι στον βήχα ή να νιώθω μονίμως σαν να έχω βρογχίτιδα... Ο τσιγαρόβηχας έχει μειωθεί ήδη αρκετά αν και περιμένω με ανυπομονησία να εξαφανιστεί τελείως... Με μια λέξη νιώθω ΕΛΕΥΘΕΡΗ.... κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότερο αποστρέφομαι το κ.τ. και λυπάμαι πολύ που δεν αποφάσισα νωρίτερα το η.τ.

Αποσυνδεδεμένος yasuo92

• *
  • 27
« Απάντηση #1018 στις: Ιανουαρίου 06, 2016, 15:40 »
εγω μετά απο 3 εβδομάδες μπορώ να πω οτι λαχανιάζω λιγο λιγότερο οταν ασκούμε.
εχω όμως ενα βήχα που δεν λεει να φύγει
το καλό βέβαια είναι οτι δεν έχει αυτην την απαίσια γεύση τσιγάρου
ο βήχας άρχισε οταν έκανα ενα υγρό Liqua
σκέφτομαι ομως οτι υπάρχει μια πιθανότητα ο οργανισμός να προσπαθεί να αποβάλει οσα τσιγάρα έκανα τοσα χρόνια και για αυτο να εχω βήχα 2 εβδόμαδες
θα δούμε στην πορεία

Αποσυνδεδεμένος satya

• *
  • 29
  • "No mud, no Lotus"
« Απάντηση #1019 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 11:50 »
Παρόλο που ατμίζω 1,5 μήνα μόνο και μετά από 25 χρόνια καπνίσματος έχω δει ΉΔΗ αλλαγες!! :D ;D :D

• Αλλαγή χρώματος στα χείλια, ξαναέγιναν ροζ (από σκούρα, σχεδόν μωβ, λόγω prince και holborn αρωματικού!!)
  • αλλαγή χρώματος στα δόντια ΚΙΟΛΑΣ
  • ενδυνάμωση όσφρησης
  • ενδυνάμωση γεύσης
  • αλλαγή χρώματος δερματος!! (από σταχτί και τσιγαρί, ξαναπαίρνει τη γυαλάδα και τη ροζίλα της υγείας!)
  • μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες που έφυγαν φουσκώματα, βήχας, ξηροστομία, ξηροδερμία, το μόνο που υπάρχει τώρα είναι ματωμένα ούλα, αλλά και αυτό θα υποχωρήσει γτ από ότι διάβασα έχει να κάνει με την αύξηση της αιμάτωσης λόγω διακοπης κ.τ., οπότε  :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359922 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374819 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15295 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F