vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

356 επισκέπτες, 6 χρήστες
Buliwyf, tapantari, atmokursaros, Πολυκράτης, kkoumas, KostasGR

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Έρευνα για τις επιπτώσεις του ατμίσματος

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Έρευνα για τις επιπτώσεις του ατμίσματος
« Απάντηση #75 στις: Μαρ 24, 2011, 13:17 »
και περίπου πόσο καιρό κρατάει αυτή η αιμοραγία..?

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #76 στις: Μαρ 24, 2011, 13:21 »
Δεν ξέρω τι να πώ! Το πρωί που σηκώνομαι "πετάει" το μάτι σαν τρελό πριν αρχίσω το άτμισμα.. Η μόνη αλλαγή που έκανα είναι υγρά με pg, ενώ στην αρχή έκανα κατά κύριο λόγο vg.. H αλήθεια είναι πως λόγω ανεργίας αυτή την περίοδο περνάω πολλές ώρες στο pc μπροστά και επίσης άρχισαν να κάνουν εμφάνιση οι πολλές μου εποχιακές αλλεργίες (αυτό με το μάτι πρώτη φορά το παθαίνω).. Θα κάνω μερικές δοκιμές με πολύ low υγρά και vg μήπως και βρω που οφείλεται και αν συνεχίσει για πολύ γραμμή σε κανένα νευρολόγο  :)

συναδελφε,
το πεταγμα του ματιου ειναι σιγουρα συμπτομα απο τις πολλες ωρες στον υπολογιστη.
ακριβως το ιδιο εχω και εγω αφου περναω παρα πολλες ωρες στο πισι διαβαζοντας για προγραμματα επιδοτησεων για νεους αγροτες,κατσικια γιδια κτλ

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #77 στις: Μαρ 24, 2011, 13:24 »
συναδελφε,
το πεταγμα του ματιου ειναι σιγουρα συμπτομα απο τις πολλες ωρες στον υπολογιστη.
ακριβως το ιδιο εχω και εγω αφου περναω παρα πολλες ωρες στο πισι διαβαζοντας για προγραμματα επιδοτησεων για νεους αγροτες,κατσικια γιδια κτλ
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 2016
« Απάντηση #78 στις: Μαρ 24, 2011, 13:33 »
το συναδελφε πηγαινε στο οτι και εσυ εισαι ανεργος.
αλλη παρενεργεια απο τις πολλες ωρες στο πισι ειναι οτι οταν παω να αλλαξω καναλι στην τηλεωραση,οοοταν βλεπω,αντι να πατησω μια φορα το κουμπι στο τηλεκονταρ,του κανω καταλαθος διπλο κλικ  :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #79 στις: Μαρ 24, 2011, 13:36 »
τι ατμίζεις και δε μας δίνεις?
συνάδελφε...η ανεργία δεν έχει αφήσει κανέναν παραπονεμένο)

Αποσυνδεδεμένος kaxri

• **
  • 238
  • ατμίζω και την πίσσα εξατμίζω
« Απάντηση #80 στις: Μαρ 24, 2011, 13:37 »
Kαλά σίγουρα το ητ φαίνεται να είναι πολύ καλύτερο από το κτ.Αυτά που αναφέρουμε είναι διαφορα συμπτώματα από την χρήση του ητ . Η αιμοραγία  στα ούλα είναι σίγουρα σύμπτωμα της χρήσης ητ και όχι διακοπής του κτ (παράδειγμα εγώ δεν είχα ιδιαίτερη αιμοραγία ποτέ στα ούλα αν και βαρύς καπνιστής , επίσης εδω΄και δύο μέρες που δεν ατμίζω μου σταματησε η αιμοραγία κατα το βουρτσισμα των δοντιών). Επίσης αυτή  η γλύτσα που μένει στο στόμα ακόμα και αν πλένεις τα δόντια σου τακτικά σίγουρα είναι επίσης από το ητ.

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #81 στις: Μαρ 24, 2011, 13:52 »
η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησα το άτμισμα, κάποια στιγμή μου τελείωσε η οδοντόκρεμά μου και χρησιμοποίησα του σκύλου μου....νόμιζα πως εκεί οφείλεται η ουλίτιδα...
αλλά καλά που υπάρχει το φορουμ και λύνει απορίες για όλα..
δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιήησες...!

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #82 στις: Μαρ 24, 2011, 14:16 »
Kαλά σίγουρα το ητ φαίνεται να είναι πολύ καλύτερο από το κτ.Αυτά που αναφέρουμε είναι διαφορα συμπτώματα από την χρήση του ητ . Η αιμοραγία  στα ούλα είναι σίγουρα σύμπτωμα της χρήσης ητ και όχι διακοπής του κτ (παράδειγμα εγώ δεν είχα ιδιαίτερη αιμοραγία ποτέ στα ούλα αν και βαρύς καπνιστής , επίσης εδω΄και δύο μέρες που δεν ατμίζω μου σταματησε η αιμοραγία κατα το βουρτσισμα των δοντιών). Επίσης αυτή  η γλύτσα που μένει στο στόμα ακόμα και αν πλένεις τα δόντια σου τακτικά σίγουρα είναι επίσης από το ητ.

πάντως εδώ αναφέρεται η αιμορραγία ούλων σαν σύμπτωμα διακοπής καπνίσματος κάτω απο τον τίτλο  "Bad Breath, Nasty Tastes and Bleeding Gums"
http://whyquit.com/whyquit/A_Symptoms.html

επίσης μπορεί το κανονικό τσιγάρο να "κρύβει" μια ουλίτιδα (που έχει σαν σύμπτωμα αιμορραγία στα ούλα) η οποία με τη διακοπή του κ.τ. να εμφανίζει αυτό το σύμπτωμα (οπότε και να μας κάνει να πάμε στο γιατρό για να τη θεραπεύσουμε)

Ολα αυτα με πάσα επιφύλαξη, δεν είμαι γιατρός οπότε δεν μπορώ και να τα υποστηρίξω με επιχειρήματα (ούτε και να τα απορρίψω βέβαια)...

Αποσυνδεδεμένος Thom@zko

• **
  • 238
« Απάντηση #83 στις: Μαρ 24, 2011, 15:03 »
συναδελφε,

Λες ε? Έχεις κάνει κάτι κανένα κολλύριο ας πούμε ή κάτι άλλο.. Μια με πιάνει μια με αφήνει...  :dontknow:
όσο για το συνάδελφε το κατάλαβα από την κόκκινη υπογράμμιση στην "ανεργία"
Άκου εκεί διπλό κλικ στο τηλεκοντρόλ  :laugh1: :lotpot: κορυφή!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 24, 2011, 16:35 από Thom@zko »

Αποσυνδεδεμένος Thom@zko

• **
  • 238
« Απάντηση #84 στις: Μαρ 24, 2011, 16:38 »

Ρώτησα οδοντίατρο και μου είπε πως ένα αν θελεις πες το "θετικό" του τσιγάρου είναι ότι δεν πιάνει εύκολα ουλίτιδα και έτσι δεν ματώνουν τα ούλα.. Με την διακοπή του καπνίσματος επανέρχεται η κανονική ευαισθησία.. Άρα δεν είναι παρενέργεια του ητ. Αυτό μου είπαν αυτό σας λέω.

• 2016
« Απάντηση #85 στις: Μαρ 24, 2011, 17:24 »
Λες ε? Έχεις κάνει κάτι κανένα κολλύριο ας πούμε ή κάτι άλλο.. Μια με πιάνει μια με αφήνει...  :dontknow:
όσο για το συνάδελφε το κατάλαβα από την κόκκινη υπογράμμιση στην "ανεργία"
Άκου εκεί διπλό κλικ στο τηλεκοντρόλ  :laugh1: :lotpot: κορυφή!!

η λυση ειναι λιγοτερες ωρες στο πισι.αλλιως χλιαρο χαμομηλη,κομπρεσσα και στα ματια πρεσσα  8)

Αποσυνδεδεμένος kaxri

• **
  • 238
« Απάντηση #86 στις: Μαρ 24, 2011, 17:49 »
η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησα το άτμισμα, κάποια στιγμή μου τελείωσε η οδοντόκρεμά μου και χρησιμοποίησα του σκύλου μου....νόμιζα πως εκεί οφείλεται η ουλίτιδα...
αλλά καλά που υπάρχει το φορουμ και λύνει απορίες για όλα..
δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιήησες...!
κοιτα αυτό το θέμα έχει ξανααπασχολήσει το φορουμ στο παρελθόν πριν γίνεις εσύ μέλος και παρα πολλοί χρήστες ητ τουλάχιστον στην αρχή είχαν αυτό το σύμπτωμα με αιμοραγία κατα το βούρτσισμα των δοντίων...  Επίσης  υπάρχουν δημιουργήματα και δημιουργήματα , α και τι μάρκα ήταν η οδοντόκρεμα του σκύλου σου? :idiot1:  !!!Είπα  ένα από τα συμπτώματα του ητ αν θελεις που παρατήρησα σε εμένα και που έχουν παρατηρήσει και άλλοι . ¨Οταν στο παρελθόν έκοψα το κτ, καθώς και τώρα με δύο μέρες απόχής και του ητ δεν έιχα αυτό το σύμπτωμα. Αυτά από την δική μου παρατήρηση . Επαναλαμβάνω θεωρώ το ητ από την δική μου εμπειρία πολύ καλύτερο από το κτ,άλλωστε ητ ατμίζω.  :bye:

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #87 στις: Μαρ 24, 2011, 17:57 »
η οδοντόκρεμα του σκύλου δεν είναι απο αυτές με γεύση κοτα ή μοσχάρι κτλ που κυκλοφορούν...είναι κάτι παρόμοιο με τις παιδικές! γι αυτό και όταν ξεμένω καμιά φορά τη χρησιμοποιώ...αλλά δεν το κόβω το άτμισμα για λίγο αιματάκι...αφού δε σας έπεσαν τα δόντια ούτε εσάς δεν ανησυχώ..(γιατί δεν έχω χειρότερο από το να μου πέσει δόντι!!)

Αποσυνδεδεμένος kaxri

• **
  • 238
« Απάντηση #88 στις: Μαρ 24, 2011, 18:05 »
Δεν είπε κανείς εδώ να κόψεις το ητ . Άλλο αυτό και άλλο το ότι γράφουμε οτι παρατηρούμε , διότι και άλλοι έχουν παρατηρήσει παρόμοια ή άλλα συμπτώματα σχετικά ή άσχετα με το ητ ή με την διακοπή του κτ.

Αποσυνδεδεμένος aiwnios_foithths

• 578
  • Keep Vaping
« Απάντηση #89 στις: Μαρ 24, 2011, 20:17 »
Ειναι φυσιολογικο ολο αυτο με τα ουλα κ τα δοντια.
Το γιατι γινεται αυτο ειναι πολυ απλο, στο στομα μας υπαρχουν ενα καρο μικροοργανισμοι αλλα στο ολο συστημα υπαρχει μια ισορροπια
οταν λοιπον κανουμε τοσο μεγαλες αλλαγες ( αρχιζουμε ή κοβουμε το τσιγαρο, κανονικα ή ηλεκτρονικο ) διαταρασσεται η χλωρίδα του στοματος
με αποτελεσμα να εχουμε διαφορες παρενεργειες ( ουλιτιδες, κακοσμια, αιμα στο βουρτσισμα κτλ κτλ ) για ενα χ χρονικο διαστημα.
Επισης η PG ειναι κερατολυτικη ουσια οποτε ειναι λογικο να γινουν λιγο πιο ευαισθητα τα ουλα, αλλα με τον καιρο ολα στρωνουν, τωρα αμα δεις οτι εχεις μεγαλο προβλημα ή για μεγαλο χρονικο διαστημα τοτε καλο ειναι να πας σε καποιον ειδικο.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 02, 2011, 17:00 από Atmos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 121 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20153 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1006 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877618 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361744 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465979 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907531 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519124 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1563 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375182 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701357 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19925 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos