Προς το παρόν, με την επιστροφή μου στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, είμαι μόνο με εργοστασιακούς . Θυμαμε όμως τον Α2Τ , και τη μεγάλη διάφορα που είχε απο τους τότε εργοστασιακούς. Όχι όμως και απο τους τωρινους. Σε όποιον ξέρει να τους σεταρει καλα, ασφαλώς οι επισκευάσιμοι είναι καλύτεροι. Αλλα οπως έγραψε και κάποιος φίλος πιο πάνω, αν είσαι έξω και κοπεί το σύρμα.... Καλο είναι να έχεις και έναν εργοστασιακοί.
Πάντως να πω εδω, οτι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, δεν ανταποκρίνεται σε όλους τους ατμιστες, αλλα στα μέλη του φόρουμ. Αν είχαμε τη δυνατότητα να ρωτήσουμε τον κάθε ατμιστή,το αποτέλεσμα θα ήταν τουλαχιστον 90/10 υπέρ των εργοστασιακών . Οι περισσότεροι ατμιστές πανε στο μαγαζι της γειτονιάς τους να δουν τι καινούριο υπάρχει. Εγω τουλαχιστον όσους έχω δει σε επαρχία, όλοι με εργοστασιακούς είναι και ego μπαταρίες. Δεν το πολυψαχνουν οπως εμείς, χωρίς απαραίτητα να είναι κακο αυτό. Μη σας πω οτι τους βγαίνει πιο οικονομικά απο κάτι γκατζετάκιδες που είναι: πάρε το ένα, πάρε και το άλλο...