Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

463 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, maprix, beesness, lagoudakis, mathimatikos1966, thanos1071, marauder800

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: τι θα προτείνατε;;;  (Αναγνώστηκε 24801 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
Απ: τι θα προτείνατε;;;
« Απάντηση #60 στις: Φεβ 11, 2014, 20:54 »
Σε ΝΕΟ ατμιστή προτείνετε να πάρει kick, μηχανικό μπαταρίες και επισκευάσιμο !
Ωραία ! να του πούμε να πάρει και mesh ή να κάνει dual micro coil με 4 ribbon στριφτά !
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται !!!!

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χανιά
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #61 στις: Φεβ 11, 2014, 20:56 »
Συμφωνώ απόλυτα με τον Nemesis_rds
Και το ξαναεπισημαίνω επειδή την έχουν πατήσει πολλοί ,
Καλού κακού έχε καβάτζα κανένα 12 ρι υγρό !!!! θα σε αποτρέψει από δυσάρεστη απόφαση που εύχομαι να μην σου τύχει .

Αποσυνδεδεμένος c00kieR

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #62 στις: Φεβ 11, 2014, 20:59 »
Σε ΝΕΟ ατμιστή προτείνετε να πάρει kick, μηχανικό μπαταρίες και επισκευάσιμο !
Ωραία ! να του πούμε να πάρει και mesh ή να κάνει dual micro coil με 4 ribbon στριφτά !
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται !!!!

Μη τους μαλωνεις, εγω ζητησα κατι τετοιο. Οσο για dual micro coil, θεωρητικα τουλαχιστον, ειμαι ετοιμος!!!!  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
« Απάντηση #63 στις: Φεβ 11, 2014, 21:03 »
Σιγά το δύσκολο ρε παιδιά έλεος δηλαδή :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #64 στις: Φεβ 11, 2014, 21:03 »
Φίλε μου δεν μαλώνω κανέναν , αλλά ακόμα δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις τον θετικό πόλο της μπαταρίας από τον αρνητικό ( τρόπος του λέγειν  ) και δεν γίνεται να μάθεις αλλά και να εφαρμόσεις τόσα που ξέρουν άλλοι σε 2-3 χρόνια ατμίσματος, σε μια βραδιά αφενός και αφετέρου, ακόμα είναι νωρίς και δεν έχεις κατεύθυνση ατμιστική.
Προς το παρόν να μείνεις εκεί που είσαι αλλιώς θα σκορπάς άσκοπα χρήματα και δεν θα προλαβαίνεις να δοκιμάζεις και τίποτα δεν θα σου αρέσει.

Αποσυνδεδεμένος c00kieR

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #65 στις: Φεβ 11, 2014, 21:08 »
Για το "μαλωνεις", το ειπα χαριτολογωντας. Καινουριος δεν ειμαι στον χωρο του ατμισματος, εχω πολυ καιρο στο αθλημα και ειπα να ασχοληθω λιγο περισσοτερο. Εχω ηδη κανει δικα μου υγρα και θελω να προχωρησω και στα RBA με MOD. Ειχα ενα πλανο το οποιο βγηκε κατω του μετριου ως προς το VV mod και επειδη το provari ειναι μακρινο ονειρο ακομα, ψαχνω εναλλακτικες.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 11, 2014, 22:07 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• Ανθυπομέλος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #66 στις: Φεβ 11, 2014, 21:20 »
Αγγελίες για μεταχειρισμένα; Θα σε απογοητεύσω λιγάκι, χρειάζεσαι 90 ημέρες εγγραφής και 50 ποστ (χωρίς σπαμ κλπ) για να τις δεις. Κανονισμός του φόρουμ.

Σχετικά με τη σύγκριση μεταξύ provari-vamo-dna20/30

Πολύ καλό το πρόβαρι, ευαίσθητο σημείο του στο μίνι η πολύ μικρή αυτονομία του, μόλις 700 mah, προετοιμάσου λοιπον για διπλό ή τετραπλό φορτιστή και μισή τσέπη μπαταρίες.
Το μεγαλο έχει αυτονομία αλλά και τεράστιο μέγεθος.

Το vamo είναι εξαιρετικά ογκώδες με μεγάλη μπαταρία κι από κει και πέρα και πάλι ογκώδες σε σχέση με την αυτονομία του. Η δε αντοχή του δεν είναι η καλύτερη, ειδικά στο σπείρωμα που βιδώνει ο άτμο. Μην υπολογίζεις δηλαδή ότι θα έχει διάρκεια ζωής κοντά σε αυτήν ενός πρόβαρι.

το dna 20 μια χαρά κάνει και για αρχάριο. Ειναι πολύ εύκολο στη χρήση του και δεν δίνει τραχύ ρεύμα, ούτε καίει ατμοποιητές. Δεν είναι όμως αυτόνομη συσκευή, αλλά πλακέτα που ο κάθε κατασκευαστής προσαρμόζει σε ένα κουτάκι. Αν πετύχεις καλή κατασκευή σε συμμαζεμένων διαστάσεων κουτάκι, θα έχεις πολύ καλή αυτονομία σε σχέση με το μέγεθος. Η αντοχή κουτιών και σπειρωμάτων είναι και πάλι θέμα κατασκευαστή.

Μηχανικό μοντ όσο ατμίζεις εργοστασιακούς δεν θα στο συνιστούσα, διότι δεν μπορεί να ανεβάσει πάνω από τα βολτ της μπαταρίας, ούτε να τα κρατήσει σταθερά όσο αυτή αποφορτίζεται. Οποτε, θα πρέπει να του φοράς πάντα ατμοποιητές και αντιστάσεις που λειτουργούν καλά ακόμη και στα 3.7 βολτ, πρακτικά δηλαδή αποκλείεις πολλά μοντέλα.

Η τελική απόφαση είναι δικιά σου, προτίμησα να σου τονίσω τα αρνητικά σημεία του καθενός, μια και οι από πάνω μου τόνισαν τα θετικά.

Αντικειμενικά όσα γράφεις, αλλά έχω κάποιες ενστάσεις γιά τα μεγέθη, τα σχήματα και την αυτονομία των συσκευών γιά τις οποίες συζητάμε.

Κατ' αρχήν νομίζω πως θα συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι "τεραστιότερο" από το Vamo με μπαταρία 18650 (και με 18350, πάλι μεγάλο είναι).  :D

Στο κατόπιν, θέλω να πω σχετικά με το ProVari mini (πάντα με προσωπική εμπειρία), ότι 4 AW 18350 είναι υπεραρκετές, ίσως και πλεονασμός, γιά να καλύψουν έναν μέσο ατμιστή των 5 ml/ημέρα, με εργοστασιακό ατμοποιητή στα 1,8Ω. Το να έχεις επάνω σου ένα κουτάκι τόσο δα, με τρείς μπαταριούλες, δεν νομίζω ότι συνιστά επιλήψιμη κατάληψη χώρου τσέπης. Εξάλλου, γιά τον "βαρύ" ατμιστή υπάρχει και η λύση του extension γιά 18490 (με μόλις 2,5 εκατοστά αύξηση μεγέθους).  :D

Σχετικά με τα κουτάκια DNA, νομίζω ότι η πλειοψηφία των Ελληνικών κατασκευών δεν είναι και τόσο συμμαζεμένα σε μέγεθος. Γιά πραγματικά μικρό μέγεθος πρέπει να απευθυνθείς σε αγορά του εξωτερικού, και φυσικά με το ανάλογο κόστος. Επίσης, το σχήμα τους και η εργονομία τους είναι δεδομένα που θα αγαπήσεις ή θα μισήσεις. Φυσικά, υπάρχει και η λύση της τοποθέτησης της πλακέτας σε σωλήνα, αλλά με υψηλότερο κόστος από το κουτάκι.

Και τέλος, γιά τα μηχανικά, μπορείς να προσθέσεις ένα Kick (σε όσα, τουλάχιστον, είναι απλή η τοποθέτηση του - δηλ. στα περισσότερα) και να έχεις ένα vw σχετικά χαμηλού κόστους.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #67 στις: Φεβ 11, 2014, 21:30 »
Tότε άφησε προς το παρόν τα μηχανικά και τα kick, προχώρα σε Vamo ή σε Ιnnokin itaste SVD συνδύασε το με ένα καλό clearomizer και θα είσαι ΟΚ...

Αποσυνδεδεμένος renesis

• Drip, drip, drip goes my juice...
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Birmingham UK
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #68 στις: Φεβ 11, 2014, 21:53 »
Κατ' αρχήν νομίζω πως θα συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι "τεραστιότερο" από το Vamo με μπαταρία 18650 (και με 18350, πάλι μεγάλο είναι).  :D

Το svd με18650 ειναι μεγαλυτερο.  :tongue_smilie:

Εκτιμω οτι το προβατο ειναι υπερβολικα ακριβο. 200 ευρω και ειναι μονο vv. Εγω θα προτιμουσα εενα dna30 καλης κατασκευης, αλλα βεβαια δεν εχω ατμισει ποτε ε προβατο. Μπορει και να αλλαξω γνωμη αν το πιασω στα χερια μου.

Αποσυνδεδεμένος chrismia13

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Salonica
  • Όλα στον Ατμό
« Απάντηση #69 στις: Φεβ 11, 2014, 21:58 »
Το θέμα με το προβαρι είναι ''έρωτας με την πρώτη ματιά'' :love_hearts:

Σε ότι αφορά την τσέπη είναι ''πονάω αλλά με αρέσει !''

Έχω άδικο????????? :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• Ανθυπομέλος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #70 στις: Φεβ 11, 2014, 22:19 »
Το svd με18650 ειναι μεγαλυτερο.  :tongue_smilie:

Εκτιμω οτι το προβατο ειναι υπερβολικα ακριβο. 200 ευρω και ειναι μονο vv. Εγω θα προτιμουσα εενα dna30 καλης κατασκευης, αλλα βεβαια δεν εχω ατμισει ποτε ε προβατο. Μπορει και να αλλαξω γνωμη αν το πιασω στα χερια μου.

Αλήθεια, το SVD είναι μεγαλύτερο από το Vamo? Δεν είχα κάτι για μεγαλύτερο! ???

Σχετικά με το ProVari, με 170 ευρώ παίρνεις το mini V2,5 σε satin. Και το ατμισμα του είναι παροιμιώδες, πια.
Αλλά ας το σταματήσουμε εδώ, γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί η συγκεκριμένη προτίμηση. Ότι έπρεπε για αυτό το νήμα, νομίζω έχει ήδη ειπωθεί. :)

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα - Πειραιάς
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #71 στις: Φεβ 11, 2014, 23:49 »
Βεβαια το vamo5 θα δειχνει κουλο με τον kayfun ή οποιον άλλο επισκευασιμο 22 μμ διαμετρου, μιας και κανανε την κορυφη του να κλεινει κουρμπαριστά. Καλύτερα παλιοτερη εκδοση, ή svd.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #72 στις: Φεβ 12, 2014, 15:14 »
Οταν λες κουλό;
https://www.dropbox.com/s/lzogcv0sxth6e1q/CAM00005.jpg

Sent from my G pad using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα - Πειραιάς
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #73 στις: Φεβ 12, 2014, 15:27 »
Αυτο που φαινεται στην φωτο που εβαλες. Η ενωση μοντ-ατμοποιητη δεν ειναι συνεχης-ομοιομορφη.

Με το παλιό δειχνει ετσι:

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #74 στις: Φεβ 12, 2014, 15:35 »
Και αυτο το κάνει κουλό; :laugh1:

Sent from my G pad using Tapatalk Pro

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 24 1760 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:26
από mathimatikos1966
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259604 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720183 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374792 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390310 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263674 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682038 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 702 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1367 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22338 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2409 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889044 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.