vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

638 επισκέπτες, 8 χρήστες
anetost, antiklitos140, Tem, captain, grag, lagoudakis, camber, sakissalonika

τι θα προτείνατε;;;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
  • Φύλο: Άντρας
Απ: τι θα προτείνατε;;;
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 19:45 »
Αναφερθηκε κατι για μεταχειρισμενους. Που μπορω να βρω πληροφοριες;

Στις αγγελιες, αλλα...

Λέγοντας εξοικείωση εννοούσα οτι θα μπορούσες,υποθετικα πάντα μιλώντας, στη πορεία να στραβωνες με κάτι π.χ. με το μέγεθος και να μετανιωνες για την αγορά, έτσι στη περίπτωση αυτή, το πολυ πολυ να έλεγες " ε δε βαριέσαι πέταξα 60 ευρώ" αλλά 190 ευρώ δεν νομίζω οτι το λέει κάποιος εύκολα. Όπως και να 'χει, συμφωνώ μαζί σου, ας ακούσουμε τους παλιούς και έμπειρους!
Όσο για τα "αργά και σταθερά βήματα" μάλλον έχεις δίκιο.... Χαχαχα!

Αν το βαρεθεις το provari Pempis, το πουλας και με τα λεφτα που θα παρεις αγοραζεις 4 Vamo, να εχεις να δινεις και στους φιλους σου.  :))
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2014, 19:52 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 19:50 »
Αγγελίες για μεταχειρισμένα; Θα σε απογοητεύσω λιγάκι, χρειάζεσαι 90 ημέρες εγγραφής και 50 ποστ (χωρίς σπαμ κλπ) για να τις δεις. Κανονισμός του φόρουμ.

Σχετικά με τη σύγκριση μεταξύ provari-vamo-dna20/30

Πολύ καλό το πρόβαρι, ευαίσθητο σημείο του στο μίνι η πολύ μικρή αυτονομία του, μόλις 700 mah, προετοιμάσου λοιπον για διπλό ή τετραπλό φορτιστή και μισή τσέπη μπαταρίες.
Το μεγαλο έχει αυτονομία αλλά και τεράστιο μέγεθος.

Το vamo είναι εξαιρετικά ογκώδες με μεγάλη μπαταρία κι από κει και πέρα και πάλι ογκώδες σε σχέση με την αυτονομία του. Η δε αντοχή του δεν είναι η καλύτερη, ειδικά στο σπείρωμα που βιδώνει ο άτμο. Μην υπολογίζεις δηλαδή ότι θα έχει διάρκεια ζωής κοντά σε αυτήν ενός πρόβαρι.

το dna 20 μια χαρά κάνει και για αρχάριο. Ειναι πολύ εύκολο στη χρήση του και δεν δίνει τραχύ ρεύμα, ούτε καίει ατμοποιητές. Δεν είναι όμως αυτόνομη συσκευή, αλλά πλακέτα που ο κάθε κατασκευαστής προσαρμόζει σε ένα κουτάκι. Αν πετύχεις καλή κατασκευή σε συμμαζεμένων διαστάσεων κουτάκι, θα έχεις πολύ καλή αυτονομία σε σχέση με το μέγεθος. Η αντοχή κουτιών και σπειρωμάτων είναι και πάλι θέμα κατασκευαστή.

Μηχανικό μοντ όσο ατμίζεις εργοστασιακούς δεν θα στο συνιστούσα, διότι δεν μπορεί να ανεβάσει πάνω από τα βολτ της μπαταρίας, ούτε να τα κρατήσει σταθερά όσο αυτή αποφορτίζεται. Οποτε, θα πρέπει να του φοράς πάντα ατμοποιητές και αντιστάσεις που λειτουργούν καλά ακόμη και στα 3.7 βολτ, πρακτικά δηλαδή αποκλείεις πολλά μοντέλα.

Η τελική απόφαση είναι δικιά σου, προτίμησα να σου τονίσω τα αρνητικά σημεία του καθενός, μια και οι από πάνω μου τόνισαν τα θετικά.

Αποσυνδεδεμένος Pempis

• **
  • 247
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 19:57 »

Στις αγγελιες, αλλα...

Αν το βαρεθεις το provari Pempis, το πουλας και με τα λεφτα που θα παρεις αγοραζεις 4 Vamo, να εχεις να δινεις και στους φιλους σου.  :))
Έχεις δίκιο!!! Το σκέφτηκα μετά αλλα ηταν ήδη αργά.... Χαχαχα!!! Καλά λένε "τρεις φορές να σκέφτεσαι και μια να μιλάς"! :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chrismia13

• *
  • 75
  • Όλα στον Ατμό
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 19:58 »
30SmokingYears φυσικά και κατάλαβα και σε ευχαριστώ  :respect: Πάντως κρίμα και για τους περιπτεράδες

θα τους λείψω! πιστεύω και ήμουν και καλός πελάτης :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Nemesis_rds Ότι μου μπήκε δεν στο κρύβω :laugh1: :wall: και όντως και εγώ μέσα μου δεδομένο το θεωρώ

και ευτυχώς και τα λεφτά τα έχω αλλά ''Παιδεύω των εαυτό μου'' :whip: με αυτό το παλιοτσίγαρο τόσα

χρόνια να μην των παιδέψω και στο πιο Η.Τ να πάρει? :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

LKL0330 η λογική του μτχ είναι σωστή αλλά δυστυχώς μακριά από εμένα ''ειμαι και λιγουλάκι μαζώχας'' :fight_hammered2:

Πάντως να ξέρεται ΔΕΝ παρεξηγώ κανένα και είναι σεβαστές όλες οι γνώμες!

Ευχαριστώ!!! :thank_you2: :respect:

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:07 »
Πάρε ένα μηχανικό και ένα kick 2 (70 ευρώ) και τα δύο και αν μπορείς πάρε και ένα καλό φορτιστή που θα σου μείνει για πολύ καιρό και 2 μπατ.18650.. συνολάκι όλα μαζί 120 και είσαι πρώτος :thumpup:

Καλό το προβαρι αλλά με μπατ. και φορτιστή πιάνουμε 230 ευρώ :wall:

Αποσυνδεδεμένος Pempis

• **
  • 247
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:12 »

LKL0330 η λογική του μτχ είναι σωστή αλλά δυστυχώς μακριά από εμένα ''ειμαι και λιγουλάκι μαζώχας'' :fight_hammered2:

Μην άγχωνεσαι! Ειναι κι άλλοι μαζωχες!!! Χαλαρά λέμε!! Χαχαχα! 
Μα ρε παιδί μου, εδω που τα λέμε, έχει άλλη χάρη το άνοιγμα ενός καινουριου πραγματος! Ιεροτελεστία!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chrismia13

• *
  • 75
  • Όλα στον Ατμό
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:14 »
Έχω εντυπωσιαστεί με το πόσοι άνθρωποι με καταλαβαίνουνε εδώ μέσα.χαχαχαχχαχχαχα

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:27 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος snowflake

• **
  • 164
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:20 »
Μια ερωτηση γιατι θελω να φτιαξω τα δικα μ υγρα
μπορω να αναμηξω 2 ειδων αρωματα (ατμος/t-juice ) κ να εχουν ωραιο αποτελεσμα
επισεις  αν γνωριζει καποιος τις βασεις π εχει στο antismoke(EJG) γιατι ειμαι καινουργια  κ δεν τις γνωριζω  μιας  θελω να πέσω σε νικοτινη οποτε θελω να φτιαξω μια βαση γυρω στα 2,5mg-3mg 

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:23 »

και εγω δεν ημουν υπερ αλλα βρησκεις ωραια πραματακια....

οσον αφορα τα προβαρια ειναι περιζητητα μπορεις ανετα να το δοκιμασεις και να το ξανασπρωξεις στον επομενο

• 5569
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:28 »
Μια ερωτηση γιατι θελω να φτιαξω τα δικα μ υγρα
μπορω να αναμηξω 2 ειδων αρωματα (ατμος/t-juice ) κ να εχουν ωραιο αποτελεσμα
επισεις  αν γνωριζει καποιος τις βασεις π εχει στο antismoke(EJG) γιατι ειμαι καινουργια  κ δεν τις γνωριζω  μιας  θελω να πέσω σε νικοτινη οποτε θελω να φτιαξω μια βαση γυρω στα 2,5mg-3mg

Mπορεις να αναμειξεις οσα αρωματα θες σε ενα υγρο που φτιαχνεις.
Αν το αποτελεσμα θα βγει ωραια ατμιστικα, αυτο εξαρταται απο τις επιλογες σου στα αρωματα και τις αναλογιες.

Οι βασεις Ε42 ειναι μια χαρα. Εξισου καλες ειναι οι Umami και οι atmosLab.

Μια παρατηρηση μονο.
Με ποση νικοτινη ειναι τα υγρα που ατμιζεις τωρα?
Επειδη λες οτι εισαι νεα ατμιστρια πιστευω το να κατεβασεις τοσο γρηγορα τη νικοτινη στο 2.5mg/ml ειναι λαθος.
Η μειωση της νικοτινης πρεπει να γινεται σταδιακα κι οχι αποτομα.

Αποσυνδεδεμένος c00kieR

• **
  • 270
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:31 »
Πάρε ένα μηχανικό και ένα kick 2 (70 ευρώ) και τα δύο και αν μπορείς πάρε και ένα καλό φορτιστή που θα σου μείνει για πολύ καιρό και 2 μπατ.18650.. συνολάκι όλα μαζί 120 και είσαι πρώτος :thumpup:

Καλό το προβαρι αλλά με μπατ. και φορτιστή πιάνουμε 230 ευρώ :wall:

Kαποιο link για το τι ειναι το kick 2? Απο μια γρηγορη ματια που εριξα, ακουγεται ενδιαφερον!
Παντως αν μπλεξεις με αυτην την επιστημη δε ξεμπλεκεις ευκολα!!! :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:37 »

• 5569
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:40 »

Αποσυνδεδεμένος snowflake

• **
  • 164
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:42 »
Ατμιζω εδω κ 4 μηνες κ η 6 η 9 τις βρισκω αρκετα "βαριες" ξερω οτι μπορει να στριμωχτω αλλα το προτιμω ετσι κ να εχω ενα  30μλ για τις δυσκολες ωρες 9mg ωστε σιγα σιγα να πεσω τελειως 0 ...
 οπως κ να εχει δεν διαπραγματευομαι να γυρισω στο κ.τ. ακομα κ να μ το χαρισουν για ενα ολοκληρο χρονο .. :idiot1:

• 5569
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:48 »
Ε, 4 μηνες δεν το λες και καινουργια. Ειδα την ημερομηνια εγγραφης σου στο forum, ειπες οτι εισαι και καινουργια και λεω θα ατμιζει λιγες εβδομαδες μονο.  :)
Αν τα υγρα με 6-9mg/ml νικοτινη σου φαινονται βαρια, τοτε παω πασο, αρχισε να κατεβαινεις σιγα σιγα στο 3-4mg/ml.
Αλλα οπως το ειπες, να εχεις παντα ετοιμοπολεμο ενα υγρο γυρω στα 10mg/ml για τις "δυσκολες στιγμες".

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359924 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110730 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374827 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F