Παιδια ειμαι καινουριος στον "υπεροχο",οπως μου φαινεται (θεωρητικα μεχρι στιγμης), κοσμο του DIY.
Εδω και καιρο ατμιζω με μπαταρια Ego-t και πριν κανεναν μηνα εκανα τα δικα μου υγρα (νομιζω οτι οσο πιο πολυ ασχολεισαι, τοσο πιο πολυ κολλας)!
Αφου περασα απο το σταδιο συνθεσης υγρων θελω να περασω και στα mods με RBA.
Θα ηθελα τη γνωμη σας, ως προς το τι να αγορασω.
Υ.Γ. Εχω βαλει στο ματι το mod Vamo v5 με μπαταριες panasonic 18650 3400mah και το Kayfun lite plus.
Επισης, αν συμφωνειτε με το παραπανω setup προτεινετε και φυτιλια/συρματα γιατι νομιζω μου εχουν πεσει πολλες οι πληροφοριες που μαζεψα αυτες τις μερες και εχω βραχυκυκλωσει!!
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας.
Σχετικά με το Vamo, θα σου πρότεινα (αν το αγοράσεις από Ελληνικό κατάστημα) να το πιάσεις στα χέρια σου. Πρώτα δες αν σου κάνει σαν μέγεθος και βάρος (και στις δύο του μορφές - 18350 & 18650, με τις μπαταρίες τοποθετημένες). Κατόπιν, με δικό σου γνώριμο ατμοποιητή, δοκίμασε ένα μεγάλο εύρος στις κλίμακες των volts και των watts (και σε RMS, και σε Mean λειτουργία). Λόγω παλμικού κυκλώματος στην πλακέτα του, μπορεί να σε ενοχλήσει το φαινόμενο του rattlesnake, που είναι πιθανόν να εμφανιστεί σε χαμηλά volts ή watts. Επίσης, να έχεις κατά νου ότι το Vamo δεν υποστηρίζει αντιστάσεις κάτω από 1,5 Ω. Και κατά την άποψή μου, Kayfun χωρίς την υποστήριξη τοποθέτησης φυτιλοαντιστάσεων κάτω από 1,5 Ω είναι μισός Kayfun.

Επίσης, σιγουρέψου ότι όλα τα πλήκτρα και η οθόνη λειτουργούν σωστά.
Δυστυχώς, η αγορά από Ελληνικό κατάστημα (διά ζώσης) κοστίζει ακριβότερα, αλλά είναι μονόδρομος αν θέλεις να ξέρεις τι ακριβώς αγοράζεις, μιάς και το συγκεκριμένο mod κατασκευάζεται από αρκετά εργοστάσια. Ελπίζω να βοήθησα.