Kαλος ειναι.
Τον ειχα τον Ι2 και 'γω και τωρα εχω τον Ι4 , αλλα οπως εχω γραψει και στο θεμα των φορτιστων , ειδα προβλημα και στους δυο στο πρωτο καναλι.
Πλεον δουλευω μονο τα τρια καναλια στον Ι4 δυστυχως .
Προσωπικα θεωρω καλυτερο τον Opus και δευτερο τον Xtar VC4.
Στο μηχανικο θα εχεις απολυτα την ενδειξη αν ειναι καλη μια μπαταρια απο το αποτελεσμα που θα παρεις .
Με αντισταση κοντα στα 1.2 Ωμ , ουτε οι 20αμπερες μπαταριες ζοριζονται , ουτε θερμοκρασιες εχουμε , ουτε καυτο ατμο , ουτε μεγαλη καταναλωση ρευματος και υγρου αντιστοιχα.
Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη αντισταση για μηχανικο μοντακι , καθως με το συρμα αυτο αλλα και με πιο λεπτο ακομα (βγαζοντας ακομα μια σπειρα) , θα εχεις ενα μηχανικο που θα δουλευει παρα πολυ ωραια.
Εχω στησει παλαιωτερα τον Diver V1 στα 1.5Ωμ με 0.17mm συμα και συρμα χωρις αντισταση 0.20mm και παρα τα Ωμ , λογο του οτι ηταν πολυ λεπτο το συρμα και σε μικρης διαμετρου αξονακι (1mm) , αρπαζε σε χρονο μηδεν και ειχα παρα πολυ καλη αποδοση.
Οποτε δε χρειαζεσαι συρμα απο αυτο που δενουμε τις μπαλες με τα αχυρα , για να σε ικανοποιησει το αποτελεσμα.
Ο ηλεκτρισμος εχει πολλες παραμετρους και εφαρμογες , οι οποιες παντα ειναι ικανες αναλογα με το τι θελουμε , να παρουμε το επιθυμητό αποτελεσμα .