[member=16588]spoon[/member] όταν ξεκινάω ένα μήνυμα με την φράση
φίλε προφανώς και δεν θέλω να σε μειώσω ή να σε ειρωνευτώ.Οσοι με γνωρίζουν το ξέρουν απο πρώτο χέρι οτι δεν μασάω τα λόγια μου αν είναι να πω κάτι ή θέλω να θίξω καταστάσεις.Και γενικά είμαι ένα τύπος που πάει κόντρα σε καταστάσεις,ομάδες και δεν υποτάσσεται σε τίποτα και κανένα.
Στην αρχή νόμιζα οτι τρόλαρες και γι αυτό σου έγραψα μετά οτι κατάλαβα την ηλικία σου απο τα χέρια στο video και οτι δεν νομίζω να τρολάρεις.
Το slam είναι αδιαμφισβήτητα το mech της χρονιάς (vapexpo awards London,LasVegas,oceania , τους περισσότερους reviewers και φυσικά users) και παρόλο όπως αναφέρθηκε πολλές φορές τέτοια βραβεία είναι στημένα ή προιόντα hype....φέτος the hype is real με τα μπούνια κιόλας

Και επειδή τυγχάνει να έχω όλη την σειρά με τα side button της purge και πραγματικά τα έχω λιώσει σου είπα οτι καλύτερα να έχεις τον θετικό κάτω για καλύτερη επαφή με τα cap επειδή σε είδα που τον έβαλες πάνω...που είναι το κακό;
Στα της μέτρησης τώρα όπως τα λέει ο [member=6669]camber[/member] είναι σχεδόν με την μόνη διαφορά οτι κατα την διάρκεια της τζούρας πέφτει και η απόδοση της μπαταρίας μας και η ένταση στην τζούρα όπως και το πόσο γρήγορα κάνει κάποιο fire.Εκεί μετράει σίγουρα το υλικό , threads κάθε μοντ,στήσιμο ατμοποιητή κτλ.Προσωπικά δεν χρειάζομαι και οποιοσδήποτε έμπειρος χρήστης μηχανικών πιστεύω κανένα μηχάνημα για να καταλάβω μια αισθητή αρκετά διαφορά.Ειδικά στα στησίματα που παίζω οι διαφορές είναι αισθητές.
Το σωστό και απόλυτο είναι αυτό που λέει ο camber αλλά δυσκολο να το κάνεις σπίτι

Πάμε στο brizo τώρα ...επειδή τα έπαιζα ταυτόχρoνα με slam b2 brass και τα 2(όχι το b3 χαλκού με ασήμια που έχω τώρα) πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως
γίνεται στην περιπτωση σου να φαίνεται οτι τσαχτάνε το ίδιο.Και είμαι σίγουρος οτι δεν έχω μόνο εγώ αυτή την άποψη.
Σίγουρα δεν θα πούμε χοντράδες για 2 γαμοσωλήνες λες και είμαστε μέτοχοι ή έχουμε κάποιο συμφέρον απο τις πωλήσεις και την φήμη αυτών αλλά επειδή τα συμπαθώ ιδιαίτερα τα προιόντα των συγκεκριμένων εταιρείων ήθελα να το δω λίγο παραπάνω το θέμα.
Τhats it...