vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

554 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, Doubt, camber, I.P

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος geopal

• **
  • 173
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #390 στις: Απριλίου 18, 2014, 12:19 »
'Ισως να το ξέρετε οι περισσότεροι, αλλά στο κουτάκι της efest για φύλαξη μπαταριών 16340 & 18650, χωράνε ακριβώς 2 GEMINI MINI και αυτό χρησιμοποιώ πλέον για τη μεταφορά τους όταν είμαι εκτός :)

Αποσυνδεδεμένος Oyk152

• *
  • 32
« Απάντηση #391 στις: Απριλίου 20, 2014, 11:21 »
Ο GEMINI με δυο λογια ειναι ενας ατμο με =

1 Χαμηλη τιμη (5e).
2 Σταυρωτη τοποθετηση dual coil αντιστασεων.
3 Κεραμικο υλικο στον χωρο καυσης.
4 Αντισταση με Νr-R-Nr.
5 Αξιοπιστια.
6 Αντοχη.
7 Φτηνα ανταλακτικα (2e η κεφαλη).
8 Αποδοση-Γευση-Χτυπημα.

Τι παραπανω να ζητησεις?
Πιστευω οτι το στησιμο με Νr-R-Nr+κεραμικο+σταυρωτη τοποθετηση αντιστασεων ειναι υπευθυνο για την τοσο καλη ποιοτητα ατμισματος.
Σε συνδιασμο με την μελετημενη κατασκευη των επιμερους υλικων ειναι αυτο που διαφοροποιει τον συγκεκριμενο ατμο σε σχεση με τους υπολοιπους του εμποριου.

Το επομενο κλικ σε αποδοση - γευση - χτηπημα θα παρεις μονο απο ακριβοτερους επισκευασιμους με νοοτροπια Νr-R-Nr + κεραμικο (τυπου Σοφια η The Dripper) αλλα με δεκαπλασιο κοστος αγορας.

Σιγουρα  στο μελλον θα τιμησω την συλογη μου με εναν απο τους δυο παραπανω, γιατι γουσταρω τους ΕΛΛΗΝΕΣ κατασκευαστες και εκτιμω την προσπαθεια τους για κατασκευες με γνωμονα την τελειοτητα.

Μεχρι τοτε... China Rules!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 20, 2014, 18:27 από Oyk152 »

Αποσυνδεδεμένος devilmanson

• *
  • 77
  • Awesome!!!
« Απάντηση #392 στις: Απριλίου 20, 2014, 13:31 »
Το tube του ειναι γυαλινο ή πλαστικό; Αν ειναι πλαστικο αντεχει τα γνωστα υγρα που σπανε το tube;

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #393 στις: Απριλίου 20, 2014, 21:15 »
Πλαστικό είναι και η "μαμά" το διαφημίζει με αυτόν τον τρόπο.....

Αποσυνδεδεμένος johngr

• *
  • 62
    • SERVICE - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΕΞΟΥΣΙΟΔ. SERVICE SAMSUNG LG PANASONIC
« Απάντηση #394 στις: Απριλίου 20, 2014, 21:28 »
κεραμικο στο θαλαμο καυσης δεν υπαρχει,οπως τα ξερουμε τουλαχιστον σε αλλους ατμοποιητες με κεραμικο..μια κεραμικη ταπουλα στρογγυλη εχει απο πανω απο την αντισταση..η οποια αν δε προσεξεις μπορει να την χασεις κιολας γιατι ξεκουμπωνει πανευκολα..οσον αφορα την αποδοση παιζει καλα αν εχεις απο spinner και πανω γιατι με απλες ego δεν...προσωπικη γνωμη κι εμπειρια παντα..

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #395 στις: Απριλίου 20, 2014, 21:48 »
χαχαααα.... θα μπορούσε να προσλάβει εμένα για τη διαφήμιση. Αφού έχω ακόμη ατμοποιητή στα χέρια μου μετά από 8 μήνες χρήσης, τι αυτοκίνητο, τανκς ειναι σαν να πέρασε από πάνω του και να επιβίωσε. Προβλημα με κάποια υγρά δε διαπίστωσα (μενθόλες ουμάμι, πορτοκάλι ατμός, φράουλα ατμός, σιν κούκι ουμάμι, σοκολάτα ατμος και halo)

Λοιπον, χτες διέλυσα πραγματικά την κεφαλή του και υποκλίθηκα στον Κινέζο που τη σχεδίασε. Σύρμα nr-r-nr με το πρώτο πολύ χοντρο και μονωμένο στη μια αντίσταση, το δεύτερο πολύ ψιλό με 8-9 σπείρες(αυτό γνωστό) Από κει και πέρα. Το σύρμα κατεβαίνει στο μεταλλικό σωλήνα, που εσωτερικά έχει το κλασικό μονωτικό λαστιχάκι, αλλά... ο πόλος είναι πιο μακρύς και εκτός από το κλασικό μονωτικό λαστιχάκι έχει ένα ακόμη, που καλύπτει το μισό ύψος του σωλήνα εσωτερικά. Εκεί πάνω πιάνουν τα σύρματα νον. Περίπλοκη κατασκευή, δύσκολο να επανασυναρμολογηθει για επισκευή και προφανώς πολύ καλής ποιότητας υλικά. Εχω διαλύσει πολλές κεφαλές, αλλά τόσο υλικό και τόσο έξυπνα συναρμολογημένο δεν έχω ξαναματαδεί  :yes: :)

Σχετικά με τη σύγκριση με Σοφία και ντριπερ, τους έχω στην κατοχή μου εδώ και δυο βδομάδες, μαζί με έναν πολύ φτηνό smokteck terminator και μπορεσα να πειραματιστώ μαζί τους με το κλασικό σετάρισμα (σιλικα φυτίλι, έτοιμα σύρματα ribbon nr-r-nr στο 1.5 ομ - πρακτικά στο 1.7)
Δεν θα έλεγα με τίποτα ότι με το απλό μονής αντίστασης σετάρισμα με ribbon και silica αποδίδουν καλύτερα από τον gemini mini. Για άλλο σετάρισμα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Με τον κίνδυνο να θεωρηθώ βλασφημη από τους φαν των επισκευάσιμων, ρητά και κατηγορηματικά το δηλώνω. Σύμφωνα με τις αντιδράσεις που βλέπω στα πρόσωπα όσων μιλάνε για τον καυφούν ή την ιθάκη ή τον ιάττυ τους σε σχέση με τους άλλους επισκευάσιμους, κατανοώ ότι η σοφία με τον ντρίπερ ατμιστικά πρέπει να βρίσκονται περίπου στη μέση της κατηγορίας τους. Θεωρώντας τον τζεμινι μινι (με κίνδυνο να θεωρηθώ εξίσου βλάσφημη και από τους φαν των BC ναυτίλων κλπ) ως μακράν τον κορυφαίο των εργοστασιακών, ακόμη και χωρίς ss, κεραμικό και πυρέξ, μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα ότι ο κορυφαίος αυτός εργοστασιακός είναι ποιοτικά εφάμιλλος κάποιων καλών επισκευάσιμων (όχι των κορυφαίων βέβαια) και με την προυποθεση ότι οι προς σύγκρισην επισκευάσιμοι φοράνε μονή αντίσταση χωρίς βαμβάκια, microcoil ή λοιπά εξωτικά σεταρίσματα.
Σε σχέση με την Σοφία μάλιστα, δεν έχει το θεματάκι με τα μπουκώματα κάθε φορά που γεμίζει το τανκ και που λύνεται με χαρτοπετσέτα και φύσημα ανάποδα (κάτι που ο ταπεινός terminator δεν έχει. Απλά γεμίζεις, ατμίζεις) Ούτε το θεματάκι που έχει ο ντρίπερ (ως ντριπάτος) που πάντα οι τελευταίες τζούρες είναι λιγότερο καλές από τις πρώτες. Ούτε την ασχήμια του terminator (Αν και αυτονόητο βέβαια, ας το πω για να είμαστε σίγουροι: η εργοστασιακή αντίσταση του τερμινέιτορ δεν είναι απλά για τα σκουπίδια, αλλά για τα βιολογικού κινδύνου απορρίματα. Αθλιότατη! Την αλλάζουμε με την αγορά του με παρόμοια με αυτή του ντρίπερ)
Από την άλλη, ο τζεμινι μινι υπολείπεται στον τομέα των βολτ - θέλει περισσότερα για να δουλέψει σωστά - και στο κόστος αλλαγής φ/α. Κι εδώ βέβαια θέτω έναν προβληματισμό. Ο τερμινέιτορ είναι φτηνός, ο ντριπερ δε θέλει τανκ, αλλά  το κόστος μιας σοφίας με καλό τανκ θα το αποσβέσετε μετά από μηνες, μια και οι κεφαλές του τζεμινι κρατούν για 50-60 μλ και ποιος απαιτητικός ατμιστής θα κρατήσει τη σοφία για μήνες, όταν υπάρχουν νεα μοντέλα. Αλλά αν κάποιος είναι φαν των υγρών που καταστρέφουν τις αντιστάσεις, τότε σίγουρα εδώ ο τζεμινι μίνι χάνει έδαφος σε σχέση με τους υπολοιπους τρεις. Μια φ/α στον τερμινέιτορ τη χαλάλισα για να κάνω 3μλ virginia prime el toro. Στον τζέμινι δεν τη χαλάλιζα. Σε απόλυτα νούμερα, η αντοχή των κεφαλών του τζέμινι παραμένει κορυφαία, αλλά μόνο σε μλ. Ανετα βγάζει τα διπλάσια, ίσως και παραπάνω, σίγουρα όμως το κόστος τους παραμένει αναλογικά μεγαλύτερο από αυτό μιας χειροποιητης φ/α.

Εχω βγει λίγο εκτός θέματος, αλλά μια και είχα την εμπειρία και αναφέρομαι μόνο σε συγκεκριμένους ατμοποιητές, καλύτερα αν την μεταφέρω εδώ, παρά στο γενικό νήμα σύγκρισης εργοστασιακών με επισκευάσιμων.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #396 στις: Απριλίου 21, 2014, 00:51 »
Tην νέα έκδοση (http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=25_145_99&product_id=488) την έχει ήδη αγοράσει κάποιος?

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #397 στις: Απριλίου 21, 2014, 03:22 »
ΔΕΣ το ποστ 293, σελ 20 του θεματος. ΑΠΟ κει και κατω. Στο ποστ 324εχω κι εγω καποιες φωτό

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #398 στις: Απριλίου 21, 2014, 10:43 »
Μερικές παρατηρησούλες μόνο από εμένα:
[/size]α) petra θα πρέπει να υποκλιθείς σε πολλούς κινέζους γιατί όλες οι διπλές αντιστάσεις είναι φτιαγμένες έτσι. Οι διπλές σταυρωτές αντιστάσεις δίνουν πολύ ντουμάνι με αντίτιμο τη γεύση, η οποία σε κάποια υγρά είναι αλλοιωμένη πολύ και σε κάποια άλλα λίγο. Οι πάνω διπλές αντιστάσεις δίνουν επιπρόσθετα πολύ ζεστό ατμό. Αν τα παραπάνω είναι ζητούμενα σε κάποιον και επιθυμεί πολύ ζεστό ατμό χωρίς να πολυσκοτίζεται για γεύση σίγουρα θα βρει αυτούς τους ατμοποιητές κορυφαίους και αναντικατάστατους.
[/size]β) Όσοι ατμοποιητές με πάνω αντίσταση πέρασαν από τα χέρια μου είχαν θέμα τροφοδοσίας όταν το υγρό έπεφτε κάτω από τη μέση του τανκ για ευνόητους λόγους. Αυτό διορθώνεται αν τους γέρνουμε ώστε να διαβραχούν τα φιτίλια ή αν ξαναγεμίσουμε, σε απανωτές όμως τζούρες έρχεται καμένο.
[/size]γ) Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συγκρίνουμε προϊόντα με διαφορετικά υλικά κατασκευής χωρίς να πούμε δυο λογάκια γιαυτό. Τα πλαστικά τανκάκια φθείρονται από τον πρώτο μήνα χρήσης και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος αν απλά τα κοιτάξει λίγο στο φως. Επίσης πολλά έχουν γραφεί για τη χρήση πλαστικών σε συσκευασίες τροφίμων. Τώρα αν αυτό ενοχλεί ή όχι είναι θέμα του καθενός, αλλά δύσκολα θα βάλουμε δίπλα προϊόντα με κορυφαία υλικά κατασκευής και πλαστικά με επινικελωμένα μέταλλα.
[/size]δ) Αν κάποιος χρησιμοποιεί έναν πλαστικό ατμοποιητή 8 μήνες, δεν βλέπω γιατί ένας «απαιτητικός» ατμιστής να μη χρησιμοποιήσει έναν επισκευάσιμο για το ίδιο διάστημα, κάνοντας απόσβεση στο κόστος.
[/size]
[/size]ε) Τα 50ml είναι η ουτοπία της φυτιλοαντίστασης… Θα το έβρισκα επιτεύξιμο αν κάποιος χρησιμοποιεί σκέτη βάση ή πολύ αραιωμένα υγρά αλλά με τα γνωστά υγρά μου ακούγεται κάπως υπερβολικό (μακάρι βέβαια να είμαι εγώ ο υπερβολικός), οπότε αναρωτιέμαι αν η μέτρηση των ml γίνεται σωστά ή αν τραβάμε τις αντιστάσεις από τα μαλλιά για να κρατάν παραπάνω..
[/size]Αυτά.. κατά τα λοιπά είναι εξαιρετικός ατμοποιητής και σίγουρα θα ικανοποιήσει κάποιον ειδικά στο ξεκίνημά του.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #399 στις: Απριλίου 21, 2014, 13:32 »
Ο σεβασμός στους κινέζους που εφηύραν το η.τ. είναι δεδομένος.
Κι όμως δεν είναι έτσι όλες οι διπλές κινέζικες αντιστάσεις. Πριν λίγες μέρες διέλυσα μια κεφαλή aspire. Σταυρωτές μεν, αλλά όχι τόσο περίπλοκα τοποθετημένες. Οχι τόσο προσεκτικά σχεδιασμένες. Σίγουρα κιόλας όχι εφαμιλλες ατμιστικά.
Καλώς ή κακώς, 3 χρονια σχεδον στον ατμό έχω δοκιμάσει πολλά μοντέλα, διότι μου αρέσει να πειραματίζομαι. Κι αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα στάνταρ: κεραμικό, υλικά tube, μονή-διπλή αντίσταση κλπ είναι απόλυτα σχετικά. Σημασία έχει τελικά να είναι καλά "δεμένος" ο ατμοποιητής και να έχει καλό φυτίλι και αντίσταση. Αλλιώς, είναι σαν να παίρνεις μια πόρσε και της φοράς λάστιχα από ζασταβα.
Λες ότι οι ατμοποιητές με πάνω αντίσταση έχουν θέμα τροφοδοσίας όταν το υγρό πέφτει κάτω απο τη μέση του τανκ. Αυτο ισχύει μόνο για τους κοντοφύτιλους, που πλέον είναι ελαχιστότατοι. Η πλειοψηφία των top coil έχει μακριά φυτιλια και δεν παρουσιάζει αυτό το φαινόμενο. Αντίθετα, οι bc έχουν ένα στανταρ θεματάκι με την πίεση της στάθμης του τανκ. Οταν αυτό αδειάζει, αρχίζουν οι μπουρμπουλήθρες. Και πάλι, αυτά είναι γενικοί αφορισμοί, διότι καλύτερα είναι να αναφερόμαστε σε κάθε ατμοποιητή ξεχωριστά. Ο τζεμινι καλώς ή κακώς δεν έχει θέμα τροφοδοσίας, όσο γεμάτος ή άδειος κι αν είναι. Αν δεις στα νήματα των ατμο που φοράνε evod, protank, aspire κεφαλές, θα διαβάσεις αρκετά παράπονα για το θέμα αυτό, ειδικά σε ατμο με τανκ άνω των 2.5-3 μλ. Στον iclear 30 με διπλή αντίσταση, βλέπω ότι οι χρήστες της έκδοσής του σε bottom coil έχουν περισσότερα παράπονα από αυτούς που χρησιμοποιούν top coil στο θέμα της τροφοδοσίας.

Σε σχέση με τη γεύση, ο μόνος bc εργοστασιακός που είχε καλή γεύση κατ΄εμά, ήταν ο διπλός aspire, αλλά μόνο για τα πρώτα 15μλ. Μετά μου αλλοιωνε τη γεύση. Το παρατήρησαν και άλλοι γνωστοί. Αλλοι όχι. Οι evod τύπου κεφαλές μονής αντίστασης, που θα έπρεπε σύμφωνα με τα όσα λες να έχουν καλύτερη γεύση, είχαν αυτό που μια φίλη χαρακτήρισε ως θολή γεύση. Μισοκαταλάβαινες τι άτμιζες.
Και πάλι, δεν θα σου πω ότι το θέμα οφείλεται στη θέση της αντίστασης, διότι διαβάζω πως όσοι τους επισκεύασαν βρήκαν μεγάλη διαφορά. Οπότε, καταλήγω στο γεγονός ότι δε φταίει η θέση της αντίστασης, αλλά τα υλικά κατασκευής της φ/α
Τα πλαστικά τανκ είναι από μόνα τους πολλές κατηγορίες, όχι μια. Βλέπεις, πλαστικό με πλαστικό έχει μεγάλες διαφορές. Σε κάποιους ατμοποιητές ένιωθα τη γεύση του πλαστικού. Ή τους έσπαζα κατά λάθος, διότι ήταν ψεύτικο το πλαστικό τους. Ακριβώς αυτό που λες εσύ λες για τις αλλοιώσεις. Που δεν έχεις άδικο. Αυτό είναι το περίεργο. Ο συγκεκριμένος, αν και πλαστικός, δεν έχει κανένα θέμα. Ούτε αλλοίωσης, ούτε αντοχής, ούτε αλλοιωμένης γεύσης. Το επιστόμιό του μόνο είναι κατασκευασμένο από το πλαστικό που αναφέρεις και αυτό γίνεται εμφανές από την πρώτη βδομάδα. Τα έχω πετάξει όλα και χρησιμοποιώ ντριπς του εμπορίου.

Οι χρήστες των εργοστασιακών έχουν μια τάση να μένουν σε έναν για μήνες αν τους αρέσει. Αν όχι, είναι εύκολο να δοκιμάσουν αρκετούς άλλους μέχρι να βρούνε κάτι που να τους ταιριάζει, μια και είναι χαμηλό το κόστος τους, αν δεν ψάχνουν πυρέξ. Στην επιλογή ατμο με πυρέξ, βλέπω οτι είναι πιο προσεκτικοί και ζητάνε περισσότερες γνώμες πριν επενδύσουν σε κάποιον. Οι χρήστες επισκευάσιμων εχουν ως επιχείρημα την καλύτερη ατμιστική συμπεριφορά και το χαμηλό κόστος λειτουργίας τους. Οπότε θα περίμενε κάποιος, να κρατάνε έναν επισκευάσιμο, που δεδομένα έχει καλή ατμιστική απόδοση, για μήνες. Αυτό ίσχυε παλιά, που δεν υπήρχαν πολλά μοντέλα, ούτε φτηνοί κλώνοι. Σήμερα, βλέπω ότι οι χρήστες επισκευάσιμων έχουν αρκετά μεγάλη συλλογή, οπότε ναι, κάποιος που αγοράζει έναν ατμοποιητή των 50 ή των 100 ευρώ, μπορεί να τον χρησιμοποιεί συστηματικά για 10 μήνες, ώστε να τον κάνει απόσβεση, μπορεί και όχι, δίνοντας προτεραιότητα στην ατμιστική εμπειρία και παροπλίζοντάς τον μόλις βγει ένα νέο μοντέλο που θεωρεί καλύτερο. Για χάρη του καυφούν πχ πολλοί καλοί επισκευάσιμοι είδαν συρτάρι.

Τα 50 μλ είναι όντως η ουτοπία της φ/α Γι αυτό εκπλήσσομαι ευχάριστα κάθε φορά που βλέπω κεφαλές τζεμινι να πιάνουν αυτό το όριο. Οχι τραβώντες τες από τα ... φυτιλια.  :laugh1:
Ούτε ατμίζοντας σκέτη βάση. Αντίθετα, ατμίζω πάνω από 20 αρώματα, καπνικά, γλυκά, φρουτένια κι όλα αυτά τα εναλλάσσω μινιμουμ 2 φορές τη μέρα. Θα ελεγα ότι πολλές φορές είχα έναν τζεμινι και έναν άλλο εργοστασιακό και στον τζεμινι προσθετα μηδενική νικοτίνη, στον άλλον όχι. Διότι το χτύπημα και η γεύση του ήταν υπέρ το δεον και ήθελε αραίωμα το υγρό. Με τα ίδια υγρά και ατμίζοντας παράλληλα, έβλεπα ότι οι κεφαλές στους άλλους απέδιδαν λιγότερο και κρατούσαν επίσης λιγότερο.

Εκεί ήταν που απόρησα με τον Κινέζο που τον έφτιαξε. Εναν ατμοποιητή σαφέστατα προσανατολισμένο σε κοινό που επιθυμεί οικονομικά μοντέλα, αλλά χωρίς τσιγκουνιές στην ποιότητα. 8 μήνες τώρα οι κεφαλές παραμένουν ίδιες σε ποιοτητα και ο ατμοποιητής εξελλίσσεται, αντί να βγει ένα νεο μοντέλο που λύνει τα προβλήματα του παλιού, αλλά έχει νέα.

Το θέμα μας δεν είναι αν το πλαστικό του αποδίδει καλύτερα από το πυρέξ του προτανκ ή του ναυτίλου, αλλά ότι στο πυρέξ των τελευταίων τοποθετούμε μια κεφαλή που δεν είναι ισάξια και πάει στράφι το πυρέξ. Αν την επισκευάζουμε μόνοι μας, εξαλείφουμε αυτό το μειονέκτημα, αλλά τότε δε μιλάμε πλέον για εργοστασιακό κομμάτι. Κι από την άλλη, έχουμε έναν παμφθηνο, με ευτελή υλικά και χωρίς κεραμικό, ατμοποιητή, με εξαιρετική απόδοση χάρη στις κεφαλές του. Εκεί είναι που αναρωτιέμαι από τη μια πόσο θα ανεβαινε αυτή η απόδοση αν έβγαινε σε εκδοση pyrex-ss και από την άλλη, αν τελικά τα υλικά του δεν είναι τόσο ευτελή όσο νομίζουμε.

• *
  • 77
  • Awesome!!!
« Απάντηση #400 στις: Απριλίου 21, 2014, 21:16 »
Να προσθεσω επισης επειδη ρωτησα 2 χημικους για αυτο περι των πλαστικων τανκ,ακομα και οταν εχουμε το κλασσικο φαινομενο με τα υγρα γίνεται ΜΟΝΟ διάλυση του υλικού. Που επιφέρει πρόβλημα στη λειτουργία χωρίς να εγείρονται ζητήματα ασφάλειας.Φυσικα εννοειται οπως ειπε η petra πλαστικο απο πλαστικο διαφερει.Eνω εχω τον γυαλινο τον aspire δεν ειχα επισης κανενα θεμα με τον iclear30s,ενω ειχα με τον πλαστικο τον aspire λιγο.

Σιγουρα ο γυαλινος προσφερει καλυτερη γευση, και πραγματικα αν ειναι οντως τοσο καλος αυτος ο ατμοποιητης ,με γυαλινο tube και καλυτερο drip tip τι εχει να γινει! ;D

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #401 στις: Απριλίου 21, 2014, 22:49 »
Petra σε καμία περίπτωση δεν έχω την πρόθεση να αμφισβητήσω την εμπειρία σου. Να διευκρινίσω ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει τον Gemini  άρα δεν μπορώ να έχω άποψη γι αυτόν συγκεκριμένα. Επειδή μ έχεις μπριζώσει να τον δοκιμάσω μήπως ξέρεις αν τον έχει κανένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη???
Για τα υπόλοιπα:
Σε vivi nova mini με διπλή πάνω αντίσταση, iclear 16 iclear 30s (όλοι με μακριά φιτίλια) είχα την υποτροφοδοσία που ανέφερα μετά τη μέση του τανκ κάτι που λύνεται με κινήσεις ώστε να διαβραχούν τα φυτίλια.
Σε όλους με διπλή αντίσταση την μία κάτω από την άλλη είτε εργοστασιακή είτε δική μου είχα επιπτώσεις στη γεύση που δεν είχα με τις μονές. Το αν αυτό ενοχλεί ή όχι όπως ανέφερα είναι θέμα γούστου του καθένα.
Οι αντιστάσεις που αναφέρεις είναι όλες ίδιες ως προς τη χρήση σύρματος με και σύρματος χωρίς αντίσταση, χρήση μονωτικών, 8-9 σπείρες στο φυτίλι κτλ… όσον αφορά την ποιότητα του φυτιλιού δεν έχω άποψη.
Όλα αυτά που γράφεις για τους bdc κτλ με βρίσκουν σύμφωνο και για την ακρίβεια αυτά που γράφεις συν αυτά που γράφω εγώ είναι οι λόγοι που τώρα χρησιμοποιώ επισκευάσιμους.
Τα πλαστικά σίγουρα δεν είναι όλα ίδια, αλλά πλαστικό ασχέτως ποιότητας και επαναλαμβανόμενη χρήση + υγρά + υψηλές θερμοκρασίες δεν κάνουν καλή παρέα.
Σίγουρα δεν φοράς σε πόρσε λάστιχα ζάσταβα αλλά ούτε και το ανάποδο....
Απ όσο έχω διαβάσει στα νήματα τα παράπονα είναι σχετικά ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών ενός προϊόντος. Δεν υπάρχει πάντως προϊόν χωρίς να υπάρχουν παράπονα.
Τώρα το τελικό αποτέλεσμα και η ικανοποίηση από τη χρήση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό είναι υποκειμενικοί για τον καθένα.  Να μου συγχωρήσεις τον σκεπτικισμό μου, αλλά όπου έχω ακούσει διθυράμβους σε εργοστασιακούς, το αποτέλεσμα ήταν εκνευρισμός στο τέλος.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #402 στις: Απριλίου 22, 2014, 00:29 »
Χαααα.... δεν είναι αμφισβήτηση, αλλά συζήτηση.
Να σου πω ότι βιβι δε δοκίμασα με διπλή αντίσταση, διότι απογοητεύτηκα με τη μονή. Δε θα σου πω εγώ ότι οι τοπ κοιλ είναι πανάκεια, διότι και μ΄αυτούς γνώρισα μεγάλες ήττες σε γεύση και χτυπημα.
Ο τζεμινι αν διαβασεις, εχει ενα μαγικό κολπάκι και συνεχώς υπερτροφοδοτείται, χωρις όμως να κάνει διαρροές (οριακά) αν δουλευτεί σε ψηλά βολτ. Επομένως, η επιμέλειά σου δεν είναι μήπως φας καμμένο απο υποτροφοδοσία, αλλά να προσέχεις να κρατάς ψηλά τα βολτ μην πνιγείς στο "ακαυστο" υγρό. Μάλιστα, η πρώτη βάση του είχε κάποια οριακά αποδεκτά ιδρώματα στον πόλο, που περιορίστηκαν πολύ από τη δεύτερης γενιάς βάση.

Το πόσο θα σου αρέσει έχει να κάνει με το πόσο καλούς επισκευάσιμους χρησιμοποιείς και πόσο βεβαια σου αρεσει ο ζεστός ατμος.
Στη Θεσσαλονίκη σίγουρα το φερνει το vapeclub στους αμπελόκηπους, για antismoke, esmokers vapeclub νεαπολης, nexxton θα πρεπει να ρωτησεις. Αντιθετα, στην ΑΘήνα έχουν πολλοί.

• *
  • 77
  • Awesome!!!
« Απάντηση #403 στις: Απριλίου 22, 2014, 00:43 »
το vapeclub στους αμπελόκηπους

Μια βδομαδα πριν κοιτουσα στο ιντερνετ και δεν το ειδα στο σιτε τους ενω ο ατμοποιητης ειναι διπλα στο σπιτι μου! θα τρελαθω! :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #404 στις: Απριλίου 22, 2014, 00:51 »
κι εγώ γιαυτό ρώτησα... δεν τους έχει στο σαϊτ.. αλλά θα κάνουμε ερώτηση να μάθουμε.
Για μένα προταρχική σημασία έχει η γέυση.. ντουμάνια χτύπημα ζεστό - κρύο είναι δευτερεύοντα.. Αν δίνει καλή γεύση θα το χρησιμοποιήσω αν όχι πάει συρτάρι.. απλά πράματα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360036 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450327 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375006 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F