vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

518 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος devilmanson

• *
  • 77
  • Φύλο: Άντρας
  • Awesome!!!
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #405 στις: Απριλίου 24, 2014, 22:46 »
Aτμιζω αυτην την στιγμη με gemini.Ενταξει τι να πω....Ισως ειναι 1 σκαλι πιο πανω απο τον Αspire ET-s Pyrex και κονταροχτυπιεται με τον iclear30s

Tον aspire τον παταει κατω στην παραγωγη ατμου κατα τ αλλα αν εξαιρεσεις οτι ο ενας εχει ζεστο και ο αλλος πιο κρυο ατμο σε γευση ειναι σχεδον στα ισα προβαδισμα δινω στον Gemini λογω παραγωγης ατμου οπως ειπα.

Τον iclear30s παλι ιδια παραγωγη ατμου γευση ιδια.Aλλα βλεπω χαμηλοτερη καταναλωση υγρου απο τον gemini και επισης ο gemini ειναι διακριτικοτερος,για καποιοους σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο αυτο.Το μονο που θελω να δω ειναι ποσο θα αντεξει η κεφαλι του και αν θα βγαζει ιδια γευση αν ειναι οντως σκυλι σαν του iclear(γιατι πραγματικα παιδια ειναι σκυλια οι κεφαλες του απλα δεν νιωθουν ποτε πρεπει να σταματησουν) τοτε πραγματικα θα δωσω και εδω ενα μικρο προβαδισμα στον gemini λογω κοστους κεφαλων και καταναλωσης υγρου.

Προσπαθηασα να μαι οσο πιο κατατοπιστικος γινοταν! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #406 στις: Απριλίου 24, 2014, 22:51 »
τον βρήκες πουθενά Θεσσαλονίκη??? γιατί το vapeclub δεν τον έχει ούτε θα τον ξαναφέρει μου είπε

• *
  • 77
  • Awesome!!!
« Απάντηση #407 στις: Απριλίου 24, 2014, 22:59 »
Βασικα την επομενη μερα που αναφερθηκε οτι ειναι εκει πηγα και με ειχε πει και εμενα οτι δεν θα τον ξαναφερει ειχε ενα τελευταιο κομματι μονο αν θυμαμαι καλα και το πηρα.

Αλλα δυστυχως οπως λες κριμα με ειπε οτι κεφαλες και γενικα τον ατμοποιητη τελος δεν προκειται να τον ξαναφερει και ειναι πολυ καλος ατμοποιητης και ειναι κριμα να μην υπαρχει στην πολη μας δεν μπορω να καταλαβω γιατι στραβωσε τοσο πολυ εδω απο τους προμηθευτες ο gemini ενω στην αθηνα τον βρισκεις ανετα. :-\

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #408 στις: Απριλίου 24, 2014, 23:08 »
Πρέπει να πήγα μετά από σένα γιατί φάνηκε να απόρησε όταν τον ζήτησα. Κάτι μου είπε με το εργοστάσιο αλλά δεν ήθελε να πει περισσότερα. Στράβωσα πάντως γιατί ήθελα να τον δοκιμάσω μετά από τόσα που έχουν γραφεί και μετά θα τον έδινα σε φίλο που θέλει να δοκιμάσει τον ατμό, πιστεύω θα του ταίριαζε γάντι. Τώρα να δούμε πως θα το ταιριάξουμε από Αθήνα.

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #409 στις: Απριλίου 24, 2014, 23:13 »
Το antismoke στην Μπότσαρη νομίζω τους έφερνε αλλά δεν τους είχε στο site (όπως κι ένα σωρό άλλα)
Επίσης πρέπει να τους έχει το eCig λίγο πιο κάτω στη Σχολή Τυφλών (στο site πάντως είναι διαθέσιμοι)

• *
  • 77
  • Awesome!!!
« Απάντηση #410 στις: Απριλίου 24, 2014, 23:16 »
Μακαρι αν καποιο μαγαζι μας ακουει να καταφερει να το φερει και εδω θεσσαλονικη ειναι κριμα ενας τοσο καλος ατμοποιητης να μην υπαρχει καπου στην πολη!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #411 στις: Απριλίου 25, 2014, 00:47 »
Ναι... το ecig. Αφού τα έχει στο σάιτ, θα πρέπει να τα έχει και στο κατάστημα, ή να μπορεί με ένα τηλεφώνημα να τα φέρει σε 2-3 μέρες.
Αν όχι, τότε αναγκαστικά από Αθήνα. Το έχω κάνει αρκετές φορές, μαζεύω ό,τι άλλο μπορεί να χρειάζομαι, κάνω μαζί παραγγελία για σώματα ή μόνο κεφαλές -πάντα 5 ή 10- μια δυο βάσεις, ίσως ένα άρωμα κι έτσι αξίζει τον κόπο. 3 ευρώ μεταφορικά ή και τίποτα αν περάσει ένα όριο η παραγγελία.

Νομίζω ότι τελικά βρήκαν την εύκολη λύση κάποια καταστήματα, παίρνουν μαζικά από 3-4 εργοστάσια που βγάζουν 5-6 μοντέλα το καθένα (βλέπε kanger/aspire/innokin κλπ) και δεν μπαίνουν στον κόπο να βάλουν παραγγελία ένα μοντέλο μόνο από τρίτο εργοστάσιο.

Ενδεικτικά αναφέρω κοστολόγια:
ecig.gr δωρεάν μεταφορικά από 25 ευρώ παραγγελία και άνω. 5 ευρώ μεταφορικά. 20% έκπτωση με το κουπονι ΕΚΑΡ20 μόνο από το eshop. 1 άτμο και 4 κεφαλές με τα μεταφορικά και την έκπτωση 16.86 ευρώ
Fabvape.gr δωρεάν μεταφορικά από 35 ευρώ παραγγελία και άνω. 3 ευρώ μεταφορικά. 15% έκπτωση με το κουπονι e-kapnisma. 1 άτμο και 4 κεφαλές με τα μεταφορικά και την έκπτωση 18.73 ευρώ (και πάντα καποιο δωράκι στην παραγγελία)
free-smoke.gr δωρεάν μεταφορικά από 40 ευρώ παραγγελία και άνω. 3 ευρώ μεταφορικά. 10% έκπτωση με το κουπονι e-kapnisma[/size]. 1 άτμο και 4 κεφαλές με τα μεταφορικά και την έκπτωση 19.69 ευρώ
[/size]

Αποσυνδεδεμένος swtos

• *
  • 82
  • Geekvape B100 - Pico 21700 - Zeus X
« Απάντηση #412 στις: Απριλίου 25, 2014, 09:05 »
Τώρα πια μπορώ να σας πω και τη δική μου εμπειρία, αφού πέρασε και η πρωταπριλιά.
Έχω πάνω από δέκα διαφορετικούς ατμοποιητές αλλά για κάποιον λόγο πάντα καταλήγω να θέλω να ατμίσω αυτόν.
Την αντίσταση που φοράει τώρα την έχω πάνω από ενάμιση μήνα, κάνοντας περίπου 5ml LIQUA την ημέρα (Cuban - Turkish) στα 10W,
και σε τακτά διαστήματα λύσιμο και πλύσιμο κάτω από τη βρύση και Dry Burn. Ποτέ βέβαια δεν έχω δει πολλά κατάλοιπα.
Αλλά δεν λέει να χαλάσει αυτή η αντίσταση.Γενικά πάντως έχει μεγάλη κατανάλωση υγρού, αλλά αυτό είναι και το μόνο τίμημα της πολύ καλής του απόδοσης.

Thanks PETRA.

« Απάντηση #413 στις: Απριλίου 25, 2014, 16:43 »
Σημερινη βολτα θεσσαλονικη..

Στο vapeclub αμπελοκηποι μου ειπε οτι ΙΣΩΣ φερει απο τριτη και οτι εχει πανω απο μισο χρονο να τους φερει..

Vapeclub νεαπολης δεν ειχε gemini mini αλλα κανονικο.. Δεν ξερω τι παιζει αλλα το αγορασα και θα το ελεγξω μετα να δω τι ειναι τελικα.. Αν θελετε ανεβαζω φωτο..

Ecig ολγας πηγα τριτη και ενω ειπε οτι το εχει, το πηρα, παω σπιτι και ειναι κατι πολυ διαφορετικο σε σχεση με τις φωτο που ανεβασε η petra στο πρωτο ποστ..

Dr. antismoke μποτσαρη δεν το φερνει..

Θεσσαλονικη αποτι καταλαβα gemini mini δεν υπαρχει..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #414 στις: Απριλίου 25, 2014, 16:58 »
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό από τον gemini του eCig? Στο site τους μοιάζει πανομοιότυπος εξωτερικά.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #415 στις: Απριλίου 25, 2014, 17:50 »
Στο σάιτ είναι ο ίδιος. Αλλά έχει και άλλα μοντέλα που εμφανισιακά είναι παρόμοια και μπορεί να μπερδεύονται οι πωλητές. πχ
http://www.ecig.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/cartomizers/vivi-clearomizer-kit-v9.html   ή
http://www.ecig.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/cartomizers/dark-udct-tank-v2.html
Αντε να δουμε τι σου πούλησε .

« Απάντηση #416 στις: Απριλίου 25, 2014, 17:53 »

Να πω οτι μεσα δεν εχει φυτιλια μακρια! Ειναι γενικα περιεργος ατμοποιητης και δεν με ενθουσιασε σε σχεση με vivi nova που κανω..

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #417 στις: Απριλίου 25, 2014, 18:03 »
Αυτός εδώ δεν ξέρω τι είναι. Ενα εμφανισιακά παρόμοιο αλλά όχι ίδιο προιόν του καταστήματος, είναι ένα dct tank με καρτομαιζερ μέσα, αλλά δεν νομίζω να σου έδωσαν αυτό.
Αλλα αντ΄άλλων σου έδωσαν πάντως.

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• **
  • 236
« Απάντηση #418 στις: Απριλίου 25, 2014, 18:24 »
Αν δεν κανω λαθος αυτος πρεπει να ειναι ο Τ4...οπως λεμε Τ3,evod...ειναι bottom feed...καμια σχεση με τον gemini.

« Απάντηση #419 στις: Απριλίου 25, 2014, 18:53 »
Bottom feed ειναι σιγουρα.. Τελικα Τεταρτη ειχα παει στο ecig και αποτι καταλαβα η κυρια που ηταν στο μαγαζι μαλλον δεν ηξερε και πολλα γιατι κι αυτη εψαχνε τον καταλογο.. Δε πειραζει παντως για το λαθος.. Δοκιμες μου αρεσει να κανω :)

Οριστε και μια φωτο του gemini απο vapeclub νεαπολης!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110749 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374937 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F