vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

660 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, lagoudakis, captain, Sergios, jim356, Milarepa

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #435 στις: Απριλίου 28, 2014, 12:38 »
μπααα τι πρόβλημα;; εσύ έχεις την πολυτέλεια να το πίνεις κιόλας το υγρό αντί να το ατμίζεις μόνο  :laugh1:
(άλλαξε αντίσταση ή δανείσου το από την επόμενη και το ξαναβάζεις όταν αλλάξεις)

Αποσυνδεδεμένος ivan

• *
  • 27
« Απάντηση #436 στις: Απριλίου 28, 2014, 12:52 »
Χωρις πλακα, δυο μερες ατμιζω χωρις το πανω μερος. Βλεπω κ στο πιπακι υγρασια, αλλα επειδη το χρησιμοποιω πρωτη φορα δεν μου φανηκε περιεργο... Παιζει να παθω τπτ;;;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #437 στις: Απριλίου 28, 2014, 12:54 »
Τιποτα δεν θα παθεις.
Απο τη στιγμη που δε σου ερχεται υγρο στο στομα, δεν εχεις προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #438 στις: Απριλίου 28, 2014, 13:11 »
όχι βρε, τι να πάθεις; αστειεύομαι..
ωστόσο αν έχεις ανταλλακτική κεφαλή πάρε το και βάλτο... θα είναι σίγουρα καλύτερα.. κι οταν αλλάξεις κεφαλή το ξανά μετακομίζεις
κοίτα να πατήσει καλά

Αποσυνδεδεμένος ipal

• *
  • 14
« Απάντηση #439 στις: Απριλίου 28, 2014, 19:43 »
Βρε εμενα γιατι δε μου βγαζει πανω απο 20ml χωρις καμμενο και max 30; Με καπνικα. Και ειτε με καθαρισμα ειτε με dry, 2η αξιοπρεπη χρηση δεν εβγαλα απο coil. 3€ τις παιρνω εδω τις αντιστασεις και 6.5 ολο τον gemini. Σαν αισθηση μαρεσει αλλα ειναι ψιλο ασυμφορος για μενα.

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #440 στις: Απριλίου 28, 2014, 19:49 »
Ή το υγρό σου αφήνει πολλά κατάλοιπα ή τις σκαλίζεις πολύ συχνά με πλυσίματα, dry burn κλπ...

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #441 στις: Απριλίου 28, 2014, 20:16 »
ατελείωτο ντουμάνι και τρομερό χτύπημα,αν πάρεις καμιά γερή τζούρα την ακούει ο λαιμός κανονικά!πραγματικά σε αυτά τα δύο στοιχεία είναι κορυφαίος!επίσης μηδενικές διαρροές και δεν φέρνει υγρό στο στόμα όπως μου έχει τύχει με άλλους top coil

στα αρνητικά η πολύ μεγάλη κατανάλωση υγρού και σε κάποιο βαθμό η απόδοση στη γεύση,ειδικά σε υγρό που δεν έχει πολύ άρωμα το εξαφανίζει,καταλαβαίνω τη διαφορά ατμίζοντας στο καπάκι το ίδιο υγρό(american blend της liqua) με τον aspire bdc

Αυτο ειναι γνωρισμα ολων των Top coil εναντι των Bdc.  Τα BDC εχουν την αντ/ση πιο χαμηλα και ο ατμος ειναι πιο κρυος.  Ετσι εχεις και πιο καλη γευση.
Η καταναλωση ειναι πιο μεγαλη γιατι εχεις δυο αντ/σεις. Μεγαλυτερη καταναλωση εχεις και στην μπαταρια που δινει ρευμα σε δυο αντ/σεις.

Βρε εμενα γιατι δε μου βγαζει πανω απο 20ml χωρις καμμενο και max 30; Με καπνικα. Και ειτε με καθαρισμα ειτε με dry, 2η αξιοπρεπη χρηση δεν εβγαλα απο coil. 3€ τις παιρνω εδω τις αντιστασεις και 6.5 ολο τον gemini. Σαν αισθηση μαρεσει αλλα ειναι ψιλο ασυμφορος για μενα.

1) Dry burn δεν ειναι και το καλυτερο παιδες.  Καλυτερα να αγορασεις καινουρια , παρα να κανεις Dry burn.
2) Oι εργ/κες αντ/σεις ειναι για 20 - 30 ml . Το πολυ 30 ml.  Παραπανω ειτε με Dry burn , ειτε οχι , δεν ειναι και οτι καλυτερο για εμας τους ιδιους

Αν το χρηματικο ειναι προβλημα (ειναι για ολους μας φυσικα) τοτε καλυτερα να φτιαξουμε μονοι μας τις αντ/σεις του ατμ/τη , παρα να ατμιζουμε τα πετρωμενα καταλοιπα της αντ/σης.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #442 στις: Απριλίου 28, 2014, 20:45 »
Aυτό που σου είπε ο Τάσος. Μην την πολυσκαλίζεις. Τα dry burn δεν της πολυαρέσουν. Ούτε χρειάζεται πολύ καθάρισμα.

Οσο για τη γεύση των top coil, όλα είναι σχετικά. Κι αυτό διότι αποτελεί μια μόνο παράμετρο για να πάρεις καλή γεύση. Αν δεν είναι καλά σχεδιασμένος ο ατμοποιητής και δεν είναι καλά τα συρματοφύτιλα δεν θα πάρεις γεύση από κανέναν. Κι αν ισχύει το αντίθετο, μπορεί να ατμίζεις με τοπ κοιλ στο 1.5 ομ με διπλη αντίσταση και να έχεις εξαιρετική γεύση.
Τρανό παράδειγμα ο evod, με μονή αντίσταση κάτω και ψυχρό ατμό, συγκρινόμενος με τον τζεμινι. Στον πρώτο με το ζόρι καταλαβαίνεις τι ατμίζεις, όλα την ίδια γεύση έχουν αν τον ατμίζεις παράλληλα με έναν τζέμινι.
Ακόμη και η θερμοκρασία του ατμού διαφέρει σε διαφορετικούς bottom coil κι εξαρτάται από το ύψος του άτμο. Και ο dripper bottom coil είναι, αλλά ψυχρό ατμό δε δίνει.

Aτμοποιητή δε χρειάζεται να αγοράζεις κάθε μήνα. Οσο για τις αντιστάσεις, υπάρχουν και φθηνότερες με την έκπτωση του φορουμ σε fabvape.gr και e-cig.gr

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #443 στις: Απριλίου 29, 2014, 22:33 »
Απέκτησα κι εγώ χτες τον mini Gemini από fabvape (2 για την ακρίβεια) και τον δοκίμασα με δύο υγρά, ένα «καπνικό» (national favourite – nuse dropes) και ένα φρουτένιο (πράσινο μήλο – atmos lab diy.
Εντυπώσεις: Πολύ ντουμάνι στα 8watt, πολύ καλό χτύπημα (με 6αρια υγρά το ένιωσα καλά) μέτρια γεύση (στο καπνικό δεν πήρα τη γνωστή μου γεύση, δεν με χάλασε όμως, αλλά στο μήλο το μήλο ήταν απών).
Θετικά:  Καταρχάς η χαμηλή τιμή του σε συνδυασμό με τη στιβαρή κατασκευή για το μέγεθός του. Προσωπικά τον βρήκα ανώτερο κατασκευαστικά από τους ομοίους του (top coils ατμοποιητές με διπλή αντίσταση) και καλύτερο σε απόδοση με την έννοια ότι δεν πήρα καμένο μέχρι το τέλος του τανκ. Ο πολύ ζεστός ατμός του ίσως να είναι ζητούμενο που δύσκολα βρίσκεται σε άλλον ατμοποιητή με αυτή την τιμή. Προσεγμένη – όμορφη κατασκευή.
Αρνητικά: Ζεσταίνεται πάρα πολύ σε σημείο να καίει το επιστόμιο και αυτό για μένα ήταν λίγο ενοχλητικό (δικό μου επιστόμιο ss, το δικό του δεν διανοήθηκα να το χρησιμοποιήσω). Το πλαστικό είναι πλαστικό ότι και να το κάνουμε (είναι το γνωστό πλαστικό που χρησιμοποιείται σε όλους τους νορμάλ ατμοποιητές). Μεγάλη κατανάλωση υγρού (δεν κατάλαβα πότε άδειασε το τανκ). Τα γνωστά προβλήματα των διπλών σταυρωτών αντιστάσεων με τη γεύση… αλλοιωμένη εως ανύπαρκτη. Σε απλή ego κωλύεται.
Συμπέρασματα: Αξίζει δοκιμής σίγουρα, δεν μετάνιωσα που τους πήρα ούτε που θα τους χαρίσω σε φίλο που θέλει να δοκιμάσει τον ατμό. Σίγουρα must για τους φίλους του πολύ ζεστού ατμού και του ντουμανιού, σε πολύ προσιτή τιμή (δεν λυπάσαι να τον πετάξεις μετά από 3-4 μήνες και να πάρεις άλλον) που επιτρέπει να έχεις έναν για κάθε γεύση.
Σε σύγκριση με τους aspire δεν το συζητώ.. καμία σχέση. Ακόμη και για μένα που το τόσο ζεστό δεν είναι επιθυμητό είναι ανώτεροι. Σε σχέση με τους ομοίους τους απροβλημάτιστη λειτουργία ως το τέλος και πιο προσεγμένη κατασκευή (μου άρεσε που δεν βιδώνει στο πλαστικό και έχει πιο ανθεκτικά o rings).  Σε σύγκριση τώρα με τους υπόλοιπους, εργοστασιακούς με μονή αντίσταση υστερεί πολύ σε γεύση (στον protank τo μήλο είναι μήλο) και φυσικά στο γυαλί σε κάποιους. Για τα προσωπικά μου γούστα θα τον προτιμούσα με επιλογή και για αντιστάσεις μονές. Σύγκριση με επισκευάσιμους δεν υπάρχει…

Αποσυνδεδεμένος devilmanson

• *
  • 77
  • Awesome!!!
« Απάντηση #444 στις: Απριλίου 30, 2014, 02:18 »
Μολις μπηκα και διαβαζα το σχολιο σου και ατμιζα liqua μηλο και μαντεψε τι σκεφτομουν; Ενω στο energy drink και στο καρπουζι μου δινει γευση απιστευση και ιδια με τον aspire pyrex Et-s το μηλο και τη φραουλα μου την απεδωσε καλυτερα ο aspire.

Λες να φταιει οτι ειναι πλαστικος; :hmmm:

« Απάντηση #445 στις: Απριλίου 30, 2014, 22:06 »
Σημερα παω απο vapeclub νεαπολης που πηρα τον gemini.. Ο κυριος εξυπηρετηκοτατος και τον δοκιμαζει επιτοπου.. Ο ατιμος ο gemini στα χερια του επαιξε σωστα.. Τον δοκιμαζω και δουλεψε σωστα!! Φοβερα ηθελε ο gemini :)

Πολυ καλος απο ντουμανι, πολυ τελειο που δεν χανει στη βαση του driptip αλλα εχει ενα κλικ λιγοτερη γευση απο τον vivi nova..

Επισης πινει πολυ υγρο.. Εχει ακριβως 8 μερες που ξεκινησα το η.τ. και εχω κανει 17-18ml.. Ο gemini σε ενα 3ωρο ηθελε γεμισμα.. 1ml δηλαδη γιατι η petra ειπε οτι 1ml μενει στο φυτιλι..

Υγ. Υποψιαζομαι οτι το driptip μου εμπαζε αερα, γιατι πηρα καινουρια με τα οποια δουλευει τελεια απο το απογευμα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #446 στις: Μαΐου 01, 2014, 10:42 »
Μολις μπηκα και διαβαζα το σχολιο σου και ατμιζα liqua μηλο και μαντεψε τι σκεφτομουν; Ενω στο energy drink και στο καρπουζι μου δινει γευση απιστευση και ιδια με τον aspire pyrex Et-s το μηλο και τη φραουλα μου την απεδωσε καλυτερα ο aspire.

Λες να φταιει οτι ειναι πλαστικος; :hmmm:

Δεν νομίζω ότι το πλαστικό παίζει ρόλο στη γεύση, και αυτό το διαπίστωσα από τη χρήση πλαστικού και γυάλινου τανκ στη σοφία. Δεν υπήρχε διαφορά που να την αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον, επομένως το πλαστικό, αν είναι βέβαια της προκοπής, δεν παίζει τόσο ρόλο, τουλάχιστον στη χρήση που εμείς κάνουμε ως προς τη γεύση. Αυτό που εγώ διαπίστωσα είναι ότι η γεύση είναι συνάρτηση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την ποσότητα του υγρού στην φ.α. (δεν παίρνω και όρκο όμως γιαυτό). Φυσικά όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι η κεφαλή είναι σωστά στημένη και με καλά υλικά πράγμα που, όπως έχει πει και η petra, είναι μάλλον το πιο σημαντικό για την απόδοση γενικά.
Η διαφορά που εγώ παρατήρησα σε σχέση με τους aspire είναι ότι στον gemini η γεύση πχ του μήλου δεν ήταν μήλο, αλλά δεν ήταν και άσχημη. Δηλαδή αν δεν ήξερα ότι είναι μήλο δεν θα με πείραζε, και ίσως να μου άρεσε σαν υγρό γενικά. Στους aspire όταν λέω για αλλοίωση γεύσης εννοώ ότι παίρνω άσχημη γεύση. Στις περιπτώσεις βέβαια που αποδίδουν σωστά (συνήθως με γλυκές γεύσεις για μένα) τότε το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.

Αποσυνδεδεμένος kwstaspan

• *
  • 28
    • Ρεμπέτικο Φόρουμ
« Απάντηση #447 στις: Μαΐου 01, 2014, 10:42 »
Μερικές φορές μου φέρνει υγρό στο στόμα. Μήπως επειδή τον γεμίζω μέχρι πάνω? Το μυστικό πιο είναι?

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• **
  • 462
« Απάντηση #448 στις: Μαΐου 01, 2014, 10:45 »
μάλλον τον γεμίζεις πολύ... δες την εικόνα παρακάτω..

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #449 στις: Μαΐου 01, 2014, 10:47 »
Όταν τον γεμίζεις μη το κάνεις μέχρι επάνω και επειδή είναι στενός ο χώρος πρόσεχε μη πέφτει υγρό μέσα στην αντίσταση. Επίσης, μαζεύει υγρό από υδρατμούς κάτω απ το επιστόμιο, οπότε με μια χαρτοπετσετούλα το σκουπίζουμε που και που.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359932 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374830 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F