Είμαι σχετικά νέος ατμιστής (1 μήνα) και έχω περάσει ήδη από
Mini Protank II (2 βδομάδες) και
Aspire ET-S (1 βδομάδα) (αξιόλογοι και οι 2) και εδώ και καμιά βδομάδα ο
Gemini Mini……ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Όπως προείπα δεν έχω καθόλου εμπειρία και μπορεί να είναι λίγο βιαστικά τα όποια συμπεράσματα αλλά θεωρώ αρκετά απίθανο να υπάρχει εργοστασιακός με πιο πλούσιο και εύγεστο ατμό (και προφανώς καλό χτύπημα με λιγότερη νικοτίνη). Μπορεί να φανεί λίγο υπερβολικό αλλά ακόμα και σε σχέση με τον
Nautilus που δοκίμασα, προτιμώ σαφώς τον
Gemini, αναλογιζόμενος πάντα και το χάσμα τιμής.
Κάποια θέματα που πρέπει να έχει υπόψη ο υποψήφιος χρήστης είναι: Α. Ζεστή και κάπως «σφιχτή» τζούρα, γεγονός όμως που δεν είναι καθόλου ενοχλητικό καθώς ο ατμός είναι τόσο πλούσιος και γευστικός, με αντίστοιχα καλό «χτύπημα», που θεωρώ πως δεν θα είναι κουραστικό ακόμα και για τους χρήστες που θέλουν πιο αεράτες τζούρες. Β. Δεν δουλεύει για κανένα λόγο με απλή e-go. Θέλει οπωσδήποτε Volt, όπως έχει προαναφερθεί αρκετές φορές, και συνεπώς μεταβλητή μπαταρία.
Το 2ο είναι πρόβλημα από την άποψη ότι δεν μπορεί εύκολα να προταθεί σε ένα νέο χρήστη, ο οποίος θέλει να πειραματιστεί με ένα αρχικά μικρό κεφάλαιο αλλά ταυτόχρονα με κάτι ποιοτικό, εύκολο, απροβλημάτιστο και τις περισσότερες φορές διακριτικό (καλώς ή κακώς), καθώς: Α. το κόστος μίας μεταβλητής μπαταρίας (28-30 €) ανεβάζει σημαντικά το budget. Και έτσι ενώ το κόστος του ατμοποητή είναι αστείο (5.5-7.5€), για αυτό που παίρνεις, για ένα σετ (1 ατμοποιητή-1 μπαταρία-φορτιστή-υγρό), πάμε γύρω στα 45€, για ένα μονό Σετ, που ούτως ή άλλως δεν αρκεί. Β. δεν είναι ιδιαίτερα διακριτικό (το συνολάκι με
Spinner) έτσι ώστε να τον βοηθήσει να το χρησιμοποιήσει άνετα και έξω. Τα τελευταία με απασχολούν επειδή, έχοντας ενθουσιαστεί με την «ανακάλυψη» του
η.τ, θέλω να βοηθήσω να έρθει σε επαφή όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις γνωστών μου που το ψιλοσκέφτονται να ξεκινήσουν, έχουν σαν πρώτες προτεραιότητες την διακριτικότητα και το κόστος. Και έτσι ενώ θέλω να τους προτείνω τον συγκεκριμένο κολλάω γιατί με το που το δουν τους φαίνεται μεγάλος (με την
Spinner εννοώ). Επιπλέον παρόλο που και οι άλλοι που περάσαν από τα χέρια μου (
Mini Protank II και
Aspire ET-S), ήταν αξιολογότατοι ατμοποιητές, έχοντας δοκιμάσει αυτόν δυσκολεύομαι να τους προτείνω οποιοδήποτε άλλον.
Συνεπώς για να κλείσω με ορισμένα ερωτήματα για όποιον ξέρει και έχει όρεξη να απαντήσει: 1. Υπάρχει κάποια λύση για να δουλέψει ο
Gemini με απλές e-go? Μήπως για παράδειγμα με τις αντιστάσεις 1.8ohm είναι κάπως καλύτερα? Παρεμπιπτόντως, τέτοιες μου έστειλαν σαν ανταλλακτικές, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα. 2. Ο Gemini THOR τι λέει? (
http://steamforce.gr/product_info.php?products_id=455). Δουλεύει καλά με απλές? Υπάρχει σχετικό νήμα? 3. Έχει κάποιος βάση των ανωτέρω να προτείνει οτιδήποτε?
Επιδιορθωση γραμματοσειρας - μορφοποιηση κειμενου.