vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

359 επισκέπτες, 6 χρήστες
Buliwyf, lounik, ThioVag, camber, lagoudakis, tsoutseki

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #375 στις: Απρ 11, 2014, 18:15 »
Κουκλος ο μικρος! Μαζι με umami lembuca, ξηρους καρπους και game of thrones.
Βασιλιας!

Αφηνει χιλιομετρα πισω τον iclear 16 (που ειναι ολοιδιος αν εξαιρεσουμε  οτι δεν αλλαζει το drip tip) , τρομερη αποδοση...
Τον συστηνω και εγω ανεπιφυλακτα αν καταφερετε και τον βρειτε  :D

Αποσυνδεδεμένος γιωργος77

• **
  • 139
« Απάντηση #376 στις: Απρ 12, 2014, 00:33 »
Παραλαβη αυριο,κ θελω να ρωτησω τι υγρο ειναι καλυτερο γι'αυτον :confused1:
Mist η balanced;;ατμιζω bebeca κυριως!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #377 στις: Απρ 12, 2014, 00:55 »
Ότι και να χρησιμοποιήσεις, μια χαρά θα την κάνεις τη δουλειά σου! Έχε υπόψιν όμως ότι αν βάλεις mist θα τρομάξεις από το ντουμάνι!

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nio

• *
  • 5
« Απάντηση #378 στις: Απρ 15, 2014, 01:35 »
Είμαι σχετικά νέος ατμιστής (1 μήνα) και έχω περάσει ήδη από Mini Protank II (2 βδομάδες) και Aspire ET-S (1 βδομάδα) (αξιόλογοι και οι 2) και εδώ και καμιά βδομάδα ο Gemini Mini……ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Όπως προείπα δεν έχω καθόλου εμπειρία και μπορεί να είναι λίγο βιαστικά τα όποια συμπεράσματα αλλά θεωρώ αρκετά απίθανο να υπάρχει εργοστασιακός με πιο πλούσιο και εύγεστο ατμό (και προφανώς καλό χτύπημα με λιγότερη νικοτίνη). Μπορεί να φανεί λίγο υπερβολικό αλλά ακόμα και σε σχέση με τον Nautilus που δοκίμασα, προτιμώ σαφώς τον Gemini, αναλογιζόμενος πάντα και το χάσμα τιμής.
Κάποια θέματα που πρέπει να έχει υπόψη ο υποψήφιος χρήστης είναι: Α. Ζεστή και κάπως «σφιχτή» τζούρα, γεγονός όμως που δεν είναι καθόλου ενοχλητικό καθώς ο ατμός είναι τόσο πλούσιος και γευστικός, με αντίστοιχα καλό «χτύπημα», που θεωρώ πως δεν θα είναι κουραστικό ακόμα και για τους χρήστες που θέλουν πιο αεράτες τζούρες. Β. Δεν δουλεύει για κανένα λόγο με απλή e-go. Θέλει οπωσδήποτε Volt, όπως έχει προαναφερθεί αρκετές φορές, και συνεπώς μεταβλητή μπαταρία.
Το 2ο είναι πρόβλημα από την άποψη ότι δεν μπορεί εύκολα να προταθεί σε ένα νέο χρήστη, ο οποίος θέλει να  πειραματιστεί με ένα αρχικά μικρό κεφάλαιο αλλά ταυτόχρονα με κάτι ποιοτικό, εύκολο, απροβλημάτιστο και τις περισσότερες φορές διακριτικό (καλώς ή κακώς), καθώς: Α. το κόστος μίας μεταβλητής μπαταρίας (28-30 €) ανεβάζει σημαντικά το budget. Και έτσι ενώ το κόστος του ατμοποητή είναι αστείο (5.5-7.5€), για αυτό που παίρνεις, για ένα σετ (1 ατμοποιητή-1 μπαταρία-φορτιστή-υγρό), πάμε γύρω στα 45€, για ένα μονό Σετ, που ούτως ή άλλως δεν αρκεί. Β. δεν είναι ιδιαίτερα διακριτικό (το συνολάκι με Spinner) έτσι ώστε να τον βοηθήσει να το χρησιμοποιήσει άνετα και έξω. Τα τελευταία με απασχολούν επειδή, έχοντας ενθουσιαστεί με την «ανακάλυψη» του η.τ, θέλω να βοηθήσω να έρθει σε επαφή όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις γνωστών μου που το ψιλοσκέφτονται να ξεκινήσουν, έχουν σαν πρώτες  προτεραιότητες την διακριτικότητα και το κόστος. Και έτσι ενώ θέλω να τους προτείνω τον συγκεκριμένο κολλάω γιατί με το που το δουν τους φαίνεται μεγάλος (με την Spinner εννοώ). Επιπλέον παρόλο που και οι άλλοι που περάσαν από τα χέρια μου (Mini Protank II και Aspire ET-S), ήταν αξιολογότατοι ατμοποιητές, έχοντας δοκιμάσει αυτόν δυσκολεύομαι να τους προτείνω οποιοδήποτε άλλον.
Συνεπώς για να κλείσω με ορισμένα ερωτήματα για όποιον ξέρει και έχει όρεξη να απαντήσει: 1. Υπάρχει κάποια λύση για να δουλέψει ο Gemini με απλές e-go? Μήπως για παράδειγμα με τις αντιστάσεις 1.8ohm είναι κάπως καλύτερα? Παρεμπιπτόντως, τέτοιες μου έστειλαν σαν ανταλλακτικές, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα. 2. Ο Gemini THOR τι λέει? (http://steamforce.gr/product_info.php?products_id=455). Δουλεύει καλά με απλές? Υπάρχει σχετικό νήμα? 3. Έχει κάποιος βάση των ανωτέρω να προτείνει οτιδήποτε?

Επιδιορθωση γραμματοσειρας - μορφοποιηση κειμενου.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 15, 2014, 01:50 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #379 στις: Απρ 15, 2014, 02:33 »
Δυστυχώς, ούτε με 1.8 ομ το βλέπω να δουλεύει με ego, από τη στιγμή που η τάση της πέφτει όσο ξεφορτίζει. Ισως με μια καλή 4βολτη passthrough και αυτό μόνο όσο είναι καλωδιωμένη στον υπολογιστή.
Για το θέμα της διακριτικότητας, πάντα υπάρχει η λύση της 650ρας πολυβολτικής ως μια εκ των δυο μπαταριών του χρήστη. Θα την έχει για τις εξόδους.
Αλλά, ναι, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και πάλι το συνολάκι είναι μικρό σε μέγεθος αν το συγκρίνουμε με άλλα ίσης απόδοσης που αναγκαστικά περιέχουν μοντ με κάποιον άλλο ίσως ατμοποιητή.
Οσο για το θέμα της τιμής, σκέψου ότι οι πειραματισμοί με bottom coil χαμηλότερης απόδοσης αλλά υψηλότερης τιμής λόγω πυρέξ ή το πέταμα bottom coil ή και αλλων top coil κεφαλών ανα 3-4 ημέρες, ισοσταθμίζουν τα όσα γλυτώνεις αν προμηθευτείς δυο απλές ego αντί για πολυβολτικές. Οταν λοιπον σκεφτόμαστε τι θα προτείνουμε στους φίλους, το πρώτο που πρέπει να θυμόμαστε είναι πόσα είναι τα πιθανά προβλήματα που θα τους βγαλει κάποιο σετάκι. Δεν εννοώ ότι δεν είναι καλοί οι εργοστασιακοί bottom coil, αλλά αν δεν είσαι φαν του ψυχρού ατμού, πιθανότατα θα σε καλύψει εξαιρετικά ο gemini mini για τους λόγους που ανέφερες.

Αυτό που εσύ θεωρείς αποτρεπτικό για τον αρχάριο χρήστη, αν το δεις από άλλη σκοπιά δεν είναι και τόσο. Δίνει από την αρχή κάτι παραπάνω, αλλά ξενοιάζει και δεν έχει προβλήματα που θα τον οδηγήσουν πίσω στο κ.τ.

Ο gemini thor μια χαρά είναι κι αυτός, αν και ένα σκαλί παρακάτω. http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,17778.0.html
Αλλά θέλει κι αυτός τα βολτ του.

Πάντως, πρόσφατα κατάφερα να συγκρίνω τον gemini mini με 2 (όχι κορυφαίους, αλλά καλούς) επισκευάσιμους με νορμάλ σετάρισμα και διαπίστωσα ότι δεν υστερεί σε τίποτα από πλευράς απόδοσης.

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• Τάσος..
  • **
  • 462
« Απάντηση #380 στις: Απρ 15, 2014, 08:43 »
Μήπως για παράδειγμα με τις αντιστάσεις 1.8ohm είναι κάπως καλύτερα? Παρεμπιπτόντως, τέτοιες μου έστειλαν σαν ανταλλακτικές, αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα.

Που βρήκες 1.8ohm για τον Gemini? σε ποιο κατάστημα;

Αποσυνδεδεμένος nio

• *
  • 5
« Απάντηση #381 στις: Απρ 15, 2014, 09:08 »
Στο e-cig. Έτσι τουλάχιστον γράφει στο κουτί ( 1.8 ).Δεν τις έχω τσεκάρει ωστόσο.
Petra για τον Gemini (CE5) Dual Coil , ήθελα να ρωτήσω (όπως τουλάχιστον αναφέρεται στο Site που προανέφερα).  Από εμφάνιση-χαρακτηριστικά μοιάζει ο ίδιος, αλλά άρα πιθανώς απλά να αναφέρεται με άλλη (λάθος) ονομασία..

Επιδιόρθωση γραμματοσειράς - μορφοποίηση κειμένου.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 15, 2014, 09:47 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• Τάσος..
  • **
  • 462
« Απάντηση #382 στις: Απρ 15, 2014, 09:16 »
Με μπέρδεψες τώρα... γι αυτόν δεν μιλάμε στο ecig.gr ?

Αποσυνδεδεμένος nio

• *
  • 5
« Απάντηση #383 στις: Απρ 15, 2014, 10:44 »
Ναι για αυτόν. Απλά ρώτησα αν ο Gemini-ce5 (http://www.replacesmoke.com/gemini-ce5-dual-coil-atomizer-detail.html) είναι ο ίδιος με τον Thor που ανέφερε η Petra. (http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,17778.0.html)

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• Τάσος..
  • **
  • 462
« Απάντηση #384 στις: Απρ 15, 2014, 11:03 »
Ωραία... και οι ανταλλακτικές κεφαλές που πήρες από το ecig.gr είναι 1.8Ω ??

Αποσυνδεδεμένος nio

• *
  • 5
« Απάντηση #385 στις: Απρ 15, 2014, 11:05 »
Ναι. Έτσι τουλάχιστον είναι σημειωμένο στο κουτί.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
« Απάντηση #386 στις: Απρ 15, 2014, 11:31 »
nio, ναι και τα δυο λινκ που μου εδωσες, αν λενε κιόλας ονομαστικά ότι πρόκειται για thor  gemini και όχι για απλούς ce4/5 αναφέρονται στον ατμοποιητή που παρουσίασα τον ιούνιο

Τάσο, είχα δει στο σαιτ της oakley ότι ο gemini βγαίνει ακόμη και με 1.5 ομ κεφαλές. εξαρτάται τι θα παραγγείλει το κάθε κατάστημα (ή τι διαθεσιμότητες θα είναι πιο ετοιμοπαράδοτες) Εννοείται επίσης, ότι πρέπει επίσης το κατάστημα να δημοσιεύει σωστά τις ομικές αντιστασεις, αλλά νομίζω ότι το ecig δε θα έκανε τέτοιο λάθος, άλλωστε είναι γνωστός εισαγωγέας και χονδρέμπορος στο χώρο του η.τ.
Σίγουρα, μικρότερη αντίσταση είναι καλύτερη, εκτός αν έχει κάποιος εκείνο το χαριτωμένο μοντοκουτάκι (μου διαφεύγει το όνομά του) που δεν παίζει τίποτα κάτω από τα 2.2 ομ  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• Τάσος..
  • **
  • 462
« Απάντηση #387 στις: Απρ 15, 2014, 11:45 »
Αφενός μακάρι να έχει 1.8Ω η ecig, αφετέρου η αλήθεια είναι οτι στις ανταλλακτικές κεφαλές δεν αναφέρει καν πόσα ωμ είναι..
Έχω κάνει σχετική ερώτηση στο κατάστημα και θα επανέλθω.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 15, 2014, 11:50 από tasfot »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
« Απάντηση #388 στις: Απρ 15, 2014, 11:59 »
Πάντως μην πάρεις μεγαλη ποσότητα. Εμαθα ότι μετά τις βάσεις, σύντομα θα αλλάξουν και οι κεφαλές, θα κοντύνουν τα φιτιλια πιθανόν, οπότε σκοπεύω να δοκιμάσω τις πρώτες που θα έρθουν. Αν είναι καλυτερες, θα ανεφοδιαστώ μ΄αυτές. Αν όχι, θα ψάξω κάποιον που έχει ακόμη στοκ από τις παλιές και θα στοκάρω ανάλογα.

Αποσυνδεδεμένος tasfot

• Τάσος..
  • **
  • 462
« Απάντηση #389 στις: Απρ 15, 2014, 12:05 »
χμμ... ελπίζω να μην χαλάσουν την ποιότητα του αρχικού setup στην προσπάθεια βελτίωσης..
κρίμα πάντως που δεν επισκευάζονται οι συγκεκριμένες κεφαλές.. όχι για θέμα κόστους αλλά έτσι, για χόμπι και πειραματισμούς..
δεν κατάφερα να την ανοίξω από κάτω με τίποτε.. μάλλον την πρεσάρουν στο τέλος :(

ήρθε και η απάντηση από ecig που προφανώς εννοεί, ότι δεν διευκρινίζει στην σελίδα διότι φέρνει ό,τι υπάρχει διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή...

"Καλημέρα σας,
Οι κεφαλές Gemini είναι στα 2Ω, με απόκλιση (+)(-)0,2Ω.
Πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Ευχαριστούμε.

Τμήμα υποστήριξης eCig Hellas
Tel. 2106031742
[email protected]"
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 15, 2014, 12:16 από tasfot »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 96 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20268 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1068 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877988 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362309 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467117 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909709 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519864 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1616 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375774 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701912 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ