vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

552 επισκέπτες, 2 χρήστες
camber, manoslykos

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος dodos

• *
  • 70
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #525 στις: Αυγούστου 13, 2014, 17:30 »
Δοκίμασα κι εγώ τον συγκεκριμένο ατμοποιητή.  Είχα προβλήματα με διαρροές οπότε πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων. Επιβεβαιώνω όσον αφορά την γεύση (πολύ καλή), αλλά επειδή οι διαρροές ήταν ο λόγος που σταμάτησα το η.τ στην πρώτη μου απόπειρα, από εμένα ''τρώει'' άκυρο.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #526 στις: Αυγούστου 13, 2014, 18:46 »
Είναι θέμα κεφαλής κατά 99%, τουλάχιστον από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου.

Αποσυνδεδεμένος ντουμανης

• *
  • 24
« Απάντηση #527 στις: Αυγούστου 15, 2014, 20:29 »
Με απλες ego στα 3,7 volt σταθερα αποδιδει καλα ο συγκεκριμενος ατμοποιητης?αξιζει να τον δοκιμασω?

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• **
  • 236
« Απάντηση #528 στις: Αυγούστου 15, 2014, 20:40 »
δεν ειναι κακος αλλα θα παρεις το 50% των δυνατοτητων του.Πανω απο τα 4.2 θα δεις απολαυση.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #529 στις: Αυγούστου 15, 2014, 21:23 »
Και, αν δεν έχουν αλλάξει κάτι στις κεφαλές μπορεί να έχεις διαρροές. Ο ατμοποιητής βασίζεται στην υπερτροφοδοσία και σε χαμηλή τάση δε θα προλαβαίνει να ατμοποιει και ίσως σου κατεβάζει υγρό προς τον πόλο.

« Απάντηση #530 στις: Αυγούστου 15, 2014, 21:48 »
Πετυχα αντισταση με στραβοκομμενο μπλε λαστιχακι.. Εβαλα ενα απο καμμενη αντισταση κι εφτιαξε..

Και ρωταω τωρα.. Παιζουν πολλοι κατασκευαστες αντιστασεων; γιατι εχω την εντυπωση οτι απο ενα μαγαζι ειναι καλυτερες..

Αποσυνδεδεμένος ντουμανης

• *
  • 24
« Απάντηση #531 στις: Αυγούστου 15, 2014, 21:51 »
Αν αγορασω μια σπινερ πιστευω οτι θα ειμαι οκ σωστα?χρησιμοποιω mini vivi nova και οι κεφαλες εχουν θεματακι με τη γευση καμμενου τωρα τελευταια γιαυτο λεω να παρω το gemini.ακουω καλα λογια για το συγκεκριμενο

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• **
  • 236
« Απάντηση #532 στις: Αυγούστου 15, 2014, 22:08 »
η spinner του ταιριαζει τελεια...γενικα θελεις κατι που να μπορεις να ανεβαζεις την ισχυ. Προσωπικα με τη spinner τον απολαμβανω στα 4.2volt.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #533 στις: Αυγούστου 15, 2014, 22:26 »
ο ατμοποιητής αυτός είναι πατέντα της oakley. Δεν τον αντέγραψε κανείς και κυκλοφορούν μονο οριτζιναλ αντιστάσεις. Με τις κοντοφυτιλες εχω μια επιφύλαξη, αλλά δοκίμασα μονο μια, καλό είναι όποιος άλλος δοκιμάσει να μας πει

Αποσυνδεδεμένος artemide

• *
  • 28
« Απάντηση #534 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 12:17 »
Έχω 5 απ'αυτούς τους ατμοποιητές, αγορασμένους απ'το ίδιο κατάστημα, όπως και οι ανταλλακτικές αντιστάσεις τους.  Ωραίος ο ατμοποιητής, δε λέω, αλλά ενώ η αρχική του αντίσταση διαρκεί πάνω από 3 εβδομάδες τα ανταλλακτικά ποτέ δε διαρκούν πάνω από 3-4 μέρες ΜΑΞΙΜΟΥΜ.  Συγκεκριμένα στις 2 μέρες πέφτει κατακόρυφα η απόδοση (υποψιάζομαι ότι καίγεται η μία αντίσταση) και πηγαίνουν σέρνοντας άλλες 2 μέρες το πολύ, όπου μετά από καθάρισμα καίγεται και δεύτερη αντίσταση και πάπαλα.  Συμφέρει δηλαδή ν'αγοράζεις καινούργιους ατμοποιητές παρά αντιστάσεις!  Αυτό έχει συμβεί σε όλες τις αντιστάσεις ανεξαιρέτως από 2 διαφορετικές παραγγελίες.  Θα κάνω μια απόπειρα να πάρω και από άλλο κατάστημα (άμα βρω, γιατί κι αυτό δύσκολο είναι) αλλά αν είναι όλες του ίδιου κατασκευαστή όπως λέει η Πέτρα δε βλέπω φως.  Κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι ωραίος ατμοποιητής. 

Αποσυνδεδεμένος kapapa

• **
  • 251
« Απάντηση #535 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 12:26 »
Μηπως θα μπορουσε καποιος απο τους πιο παλιους  να μας πει εαν μπορουσαμε να  φτιαχνουμε μονοι μας τις αντιστ;ασεις; Και εαν ναι,πως;
Την τελευταια φορα ειχα αναγκαστει να περιμένω δυο εβδομαδες μεχρι να φέρουν αντιστασεις τα καταστήματα.
Sent from my Note 3 using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #536 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 12:37 »
Έχω 5 απ'αυτούς τους ατμοποιητές, αγορασμένους απ'το ίδιο κατάστημα, όπως και οι ανταλλακτικές αντιστάσεις τους.  Ωραίος ο ατμοποιητής, δε λέω, αλλά ενώ η αρχική του αντίσταση διαρκεί πάνω από 3 εβδομάδες τα ανταλλακτικά ποτέ δε διαρκούν πάνω από 3-4 μέρες ΜΑΞΙΜΟΥΜ.  Συγκεκριμένα στις 2 μέρες πέφτει κατακόρυφα η απόδοση (υποψιάζομαι ότι καίγεται η μία αντίσταση) και πηγαίνουν σέρνοντας άλλες 2 μέρες το πολύ, όπου μετά από καθάρισμα καίγεται και δεύτερη αντίσταση και πάπαλα.  Συμφέρει δηλαδή ν'αγοράζεις καινούργιους ατμοποιητές παρά αντιστάσεις!  Αυτό έχει συμβεί σε όλες τις αντιστάσεις ανεξαιρέτως από 2 διαφορετικές παραγγελίες.  Θα κάνω μια απόπειρα να πάρω και από άλλο κατάστημα (άμα βρω, γιατί κι αυτό δύσκολο είναι) αλλά αν είναι όλες του ίδιου κατασκευαστή όπως λέει η Πέτρα δε βλέπω φως.  Κρίμα γιατί κατά τα άλλα είναι ωραίος ατμοποιητής.

Σε 3 gemini που έχουμε (1 εγώ για backup, 1 η σύζυγος, 1 η πεθερά) δεν έχουμε παρατηρήσει το πρόβλημα που λες.
Και η αρχική αντίσταση και οι ανταλλακτικές κρατάνε άνετα 2-3 εβδομάδες.
Ατμίζουν vg με ry69 ή έτοιμο soho η γυναίκα μου και vg+mint η πεθερά ενώ εγώ σπάνια τον ατμίζω αφού τον έχω για ώρα ανάγκης.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #537 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 12:39 »
Μηπως θα μπορουσε καποιος απο τους πιο παλιους  να μας πει εαν μπορουσαμε να  φτιαχνουμε μονοι μας τις αντιστ;ασεις; Και εαν ναι,πως;
Την τελευταια φορα ειχα αναγκαστει να περιμένω δυο εβδομαδες μεχρι να φέρουν αντιστασεις τα καταστήματα.

Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο ατμοποιητή είναι άχρηστη μια τέτοια δυνατότητα για δύο λόγους:

α) οι εργοστασιακές με αρκετά βολτ έχουν εξαιρετική απόδοση. Ο τρόπος με τον οποίο είναι στριμμένες και τοποθετημένες σε τόσο μικρό χώρο, είναι δύσκολο να αναπαραχθεί με το χέρι εκτός αν η μικροχειρουργική είναι το φόρτε σου.

β) έχουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος για την απόδοσή τους!

Αποσυνδεδεμένος kapapa

• **
  • 251
« Απάντηση #538 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 12:46 »
Τα ιδια ισχύουν και αν χρησιμοποιησεις "ετοιμα ανταλλακτικα";
Το προβλημα μου σαφως δεν ειναι το κοστος αλλα το οτι αναγκαστηκα και τον εβαλα στην ακρη λογω απουσιας κεφαλων στα καταστηματα, για αυτο και ρωτησα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #539 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 13:17 »
Μακράν η πιο περιτεχνα συναρμολογημένη αντισταση από όσες εργοστασιακές άνοιξα.
Με τόσα τυφλά σημεία, που όντως δε συναρμολογείται ξανά.
Ερώτηση: μήπως πήρες τις κοντοφυτιλες; Διότι μια που δοκίμασα, ούτε εμένα με ενθουσιασε.
Τώρα, θα μου πεις τι κάνεις;;;
fabvape, ecig.gr, zerobacco. ή Παραγγέλνεις πολλές μακρυφυτιλες για να έχεις, όπως έκανα κι εγώ για καιρό
ή πας σε επισκευάσιμο, αν είσαι τόσο προθυμος να επισκευάζεις αντιστάσεις.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359756 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110646 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374704 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F