vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

672 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, anetost, Milarepa, Methodios, maprix

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #555 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 15:16 »
Vapeclub νεαπολης, τον ειχε το ecig στην ολγας αλλα μετα το καλοκαιρι εγινε "prime" οποτε δε ξερω αν το φερνει ακομα..

Sent from my Nexus 5 or iPhone 6

Αποσυνδεδεμένος iordanis

• 4
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #556 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 17:18 »
παρα πολυ καλος με πολυ καλο χτυπημα

Αποσυνδεδεμένος geopal

• **
  • 173
« Απάντηση #557 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 18:41 »
Έχω βρει 2 ειδών ανταλλακτικά φιτίλια στο ίντερνετ, με διαφορά το ένα από το άλλο περίπου 1 εκατοστό. Γνωρίζει κανείς αν κάνουν και τα 2?

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• **
  • 236
« Απάντηση #558 στις: Οκτωβρίου 08, 2014, 00:29 »
Ναι, υπαρχουν δυο διαφορετικες κεφαλες ως προς το μηκος των φυτιλιων.Δεν εχουν αλλη διαφορα,κανουν και οι δυο.

Αποσυνδεδεμένος geokaza

• **
  • 133
    • George Kazazis
« Απάντηση #559 στις: Οκτωβρίου 08, 2014, 02:00 »
Ενώ δεν σου γεμίζει το μάτι και δείχνει φτηνιάρικος, νομίζω ότι είναι ένας από τους πλέον πλούσιους σε ατμό και βελούδινη γεύση ατμοποιητές που έχω δοκιμάσει. Επίσης νοιώθεις μία σιγουριά ότι δεν πρόκειται να σου κάνει μπουρμπουλήθρες, ότι δεν πρόκειται να στάξει υγρό από πουθενά.
Άντε γιατί βαρέθηκα πια με τους Aspire BDC και BVC με τα προβλήματά τους. Ο vivi nova S BDC ή BVC που έχω είναι απρόβλεπτος.
Τον χρησιμοποιώ με το NAS της Nobacco και το M3 της Alterego.

Αποσυνδεδεμένος ivan

• *
  • 27
« Απάντηση #560 στις: Οκτωβρίου 19, 2014, 17:18 »
Αυτόν έχω βασικό εδώ και πολλούς μήνες.  Σταζει   λίγο απ κάτω πάνω στον πόλο της μπαταρίας αλλά κατά τα άλλα είναι άψογος

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
« Απάντηση #561 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 01:33 »
Τον τελευταίο καιρό οι κεφαλές που αγοράζω μετά από μια βδομάδα χρήσης αρχίζουν και μου μαυρίζουν το υγρό, τις πλένω, τις βάζω σε ξίδι, κάνω και ένα Dryburn και άλλες μου κρατάνε καμμια βδομάδα πάλι ενώ άλλες μετά από μία μέρα μου μαυρίζουν πάλι το υγρό. Χρησιμοποιώ υγρά Umami, περίπου 2.5 ml τη μέρα κάνω. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει γιατί δεν είναι και φθηνές. Έχει κάνει κανείς σας καμμιά ανακατασκευή της κεφαλής? Έκανα μία δοκιμή αλλά δεν έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

Αποσυνδεδεμένος elenitaaaaa

• **
  • 167
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #562 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 01:37 »
κ εγω εχω τον gemini και χρησιμοποιω της umami το frosty melontic. κ μενα μου μαυριζε το υγρο. ανοιξα το μπλε καπακακι της αντιστασης κ το συρματακι ηταν καταμαυρο. εγω παλι δεν ξερω απο dryburn...οποτε απλα την αλλαξα.  :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
« Απάντηση #563 στις: Οκτωβρίου 23, 2014, 01:45 »
Εγώ τις βάζω πρώτα σε ξίδι και μετά τις πλένω καλά. Μετά βιδώνω την κεφαλή στο δαχτυλίδι και την βάζω στην μπαταρία. Την καίω μέχρι να αρχίσω να βλέπω ότι η αντίσταση ανάβει (γίνετα κόκκινη) γιατί στην αρχή δεν ανάβει από τα κατάλοιπα. Συνήθως πιάνει και δουλεύει για λίγο καιρό καλά.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #564 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 04:40 »
Παίδες, γνωρίζει κανένας που μπορούμε να βρούμε o-ringάκια για τη βάση; Δεν εννοώ τα μπλε που στεγανοποιούν το βαρελάκι, αλλά τα άσπρα που μπαίνουν εκεί που βιδώνει η κεφαλή.

Άνοιξα δυο που είχα και είδα ότι ήταν βιδωμένοι τέρμα, κάτι μου λέει ότι το τόσο σκληρό βίδωμα ταλαιπωρεί τα εργοστασιακά, προκαλούνται ρωγμές και ίσως προκαλούν μικροδιαρροές προς τον πόλο.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #565 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 01:02 »
Οτι και να λεμε για εργοστασιακους και διαφορα για Nautilus mini ή οχι , delta  και αλλους ... σαν τον  Gemini  δεν υπαρχει .. μου ηρθε σαν δωρο σαν πρωτη φορα απο  fabvape  και απο τοτε τον εχω λιωσει και αυτον και οσους εχω παρει ... και η γευση μενει ατοφια σε οτι υγρο και αν τον δοκιμασα .. δινει τα καλυτερα του χωρις μπουρμπουλήθρες , χωρις καμενο .. και με τις κοντες και με τις μακρυες φυτιλοαντιστασεις .. απλα ΥΠΕΡΟΧΟΣ .. βαζει κατω μακρα αλλους με τα τριπλα χρηματα αγορας ...  :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
 κεφαλη αλλαγη μετα απο 40 μλ και αυτο λογω υγιεινής και μονο ...( υποψην  τον πλενω και κιολας χωρις να χανω γευση στα φυτιλια)

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
« Απάντηση #566 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 01:54 »
Mόνο εγώ πρέπει να θεωρώ απίστευτα υποτονική την γεύση του..Τι να πώ..Θα ξαναπάρω μια κεφαλή για δοκιμή.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #567 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 01:54 »
Akpe οι πρωτοι τζεμινι ειχαν θεμα με τα λαστιχακια αυτα. Οι καινουριοι με τον ρυθμιζομενο πολο ( αυτον που οσο τον πατας μπαινει προς τα μεσα) εχουν λυσει το θεμα αυτο.
Μην ψαχνεις ανταλλακτικα. Βρες δυο οποιαδηποτε ορινγκς απο αλλα μοντελα ατμο που εχεις κρατημενους (χαλασμενους που βαρεθηκες να πεταξεις η κρατησες για ανταλλακτικα) και βαλε τα στη θεση του χαλασμενου. Και απο πιο στενο τμημα ατμοποιητη να ειναι,  κανουν. Εχουν ελαστικοτητα

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #568 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 18:42 »
Αν σου πω ότι δεν είχα ιδέα για τον ρυθμιζόμενο πόλο  :eyesplash:

Πάντως δύσκολα με βλέπω να τον παροπλίζω τον τζέμινι αν και τρεις μέρες τώρα ασχολούμαι με τον Μίνι Ναυτίλο. Από περιέργεια πάντως τον έβαλα στο iStick με FA Desert Ship στα 5.5V (τέρμα πάνω) και του έδωσα να καταλάβει. Ούτε καμένο ούτε τίποτα! Εντάξει, σίγουρα δε συγκρίνεται με Ναυτίλο (δεν είναι και πολύ «πίσω» όμως) αλλά δύσκολα θα τον αποχωριστώ... έστω και σαν δεύτερο ατμο.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
« Απάντηση #569 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 21:00 »
Οτι και να λεμε για εργοστασιακους και διαφορα για Nautilus mini ή οχι , delta  και αλλους ... σαν τον  Gemini  δεν υπαρχει .. μου ηρθε σαν δωρο σαν πρωτη φορα απο  fabvape  και απο τοτε τον εχω λιωσει και αυτον και οσους εχω παρει ... και η γευση μενει ατοφια σε οτι υγρο και αν τον δοκιμασα .. δινει τα καλυτερα του χωρις μπουρμπουλήθρες , χωρις καμενο .. και με τις κοντες και με τις μακρυες φυτιλοαντιστασεις .. απλα ΥΠΕΡΟΧΟΣ .. βαζει κατω μακρα αλλους με τα τριπλα χρηματα αγορας ...  :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
 κεφαλη αλλαγη μετα απο 40 μλ και αυτο λογω υγιεινής και μονο ...( υποψην  τον πλενω και κιολας χωρις να χανω γευση στα φυτιλια)
Ξαναεπικοινωνήσαμε για τον gemini. Πραγματικά η γεύση είναι μοναδική. Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με τη χωρητικότητα. Έχεις υπολογίσει πόσα ml χωράει, ή μήπως καταναλώνει περισσότερο υγρό λόγω μεγάλης παραγωγής ατμού? Επίσης, κατάλαβα καλά? Μπορείς να πλύνεις την αντίσταση με τα φιτίλια? Ευχαριστώ για την υπομονή...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114105 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449942 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F