vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

523 επισκέπτες, 7 χρήστες
Buliwyf, I.P, KORG N364, lagoudakis, apollwnas21, ThioVag, laniel

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #510 στις: Ιουλίου 31, 2014, 17:56 »
Το προβλημα λυθηκε με ανασηκωμα του πολου της μπαταριας!
Δεν το ηξερα και εγω, μου το ειπανε.... :D

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #511 στις: Αυγούστου 03, 2014, 17:56 »
Δοκίμασε κανείς τις αντιστάσεος με τα κοντά φυτίλια.;; Σκέφτομαι να τον τιμήσω καθώς ο aspire που έχω σαν εφεδρικός μου την σπάνε οι αντιστάσεις που είναι 1/5 λειτπυργικές..;;

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #512 στις: Αυγούστου 03, 2014, 18:04 »
Mα τόσο μεγάλο ποσοστο χαλασμενων κεφαλων bdc? Zήτα Aspire .
O gemini mini dual  καλός αλλά για να τον απολαύσεις θέλει ego v/v.

• 1047
« Απάντηση #513 στις: Αυγούστου 03, 2014, 18:06 »
Έχω spinner 1600αρα οπότε είμαι κομπλέ σε αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #514 στις: Αυγούστου 03, 2014, 19:01 »
Καλύτερα δοκίμασε πρώτα μια κεφαλή με μακριά φυτίλια.
Από τον Ιούνιο του 13 ως τον Απριλη φετος που τους χρησιμοποιούσα συστηματικά, ζήτημα 1-2 να είχαν κάποια θεματάκια, όχι όμως να πεταχτούν μέχρι τα 30μλ. Εναν aspire που πήρα στο ενδιάμεσο και του άλλαξα 3 ή 4 κεφαλές, τον παρόπλισα τρέχοντας. Χωρίς να πέσω καν σε κακές κεφαλές.
Αν είσαι μάλιστα από αυτούς που ατμίζουν αρκετά, τότε πιο πολύ θα σε βολέψει το top coil. Οι bottom coil έχουν την τάση όταν ατμίζεις αρειμανίως να ζεματάνε και να αρχιζουν διαρροες και μπουρμπουλήθρες. Πρέπει να έχεις 2-3 μαζί σου για να αλλάζεις.

• 1047
« Απάντηση #515 στις: Αυγούστου 03, 2014, 19:14 »
Petra σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Σκέψου πως ατμίζω κατα μ.ο 4ml την μέρα. Όχι πολύ όχι και λίγο. Θέλω να πιστεύω πως θα με βολέψει. Ο μόνος μου ενδιασμός είναι αυτό που διάβασα για τις γεύσεις σε γλυκά υγρά. Ατμίζω μόνο γλυκά και φρούτα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #516 στις: Αυγούστου 03, 2014, 20:03 »
6 και κάτι ευρώ έχει. Αν δε σε βολέψει, πέτα τον. Δυστυχώς, ότι κι αν λέμε μεταξύ μας, ο καλύτερος κριτής ειναι ο ίδιος σου ο εαυτός σε τέτοια θέματα.
Θεωρώ πολύ χαμηλό το ρίσκο του να δοκιμασει κάποιος τζέμινι, όταν η κανγκερ βγάζει πλέον το ένα 20ευρο μοντέλο πίσω από το άλλο και για όλα διαβάζω μικρά ή μεγάλα θεματάκια. Εκεί, θα με έβλεπες πολύ πιο επιφυλακτική να σου πω δοκίμασε. Αν δε σου κάτσει, θα πονέσει αρκετά

• 1047
« Απάντηση #517 στις: Αυγούστου 03, 2014, 20:04 »
Έχεις απόλυτο δίκιο.. Ετοιμάζω παραγγελία και θετική διάθεση..!!!!! :)

« Απάντηση #518 στις: Αυγούστου 04, 2014, 00:46 »
Κι εγω τελικα σε gemini κατεληξα για μονιμο.. Το ατιμο ειναι σκυλι.. Απλα καθαριζω τακτικα πολο του vamo γιατι κατεβαζει ελαχιστο υγρο μια στο τοσο.. Επισης καθαριζω το μεταλλικο πανω που μπαινει το driptip γιατι μαζευει ευκολα υδρατμους..

Τον δουλευω 9-10 watt και αντεχει πανω απο 60ml βασης vg 9mg νικοτινης της flavourart!

Αν δεν διαβαζα το αναλυτικοτατο review της Πετρας δεν θα το δοκιμαζα!!

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

• 1047
« Απάντηση #519 στις: Αυγούστου 05, 2014, 16:04 »
Σήμερα παρέλαβα μαζί με δωράκι τον Gemini τον μικρό.. Δουλεύω τον μικρό εδώ και μια ώρα και έχω πάθει σοκ διότι για τα δεδομένα μου ΤΑ ΣΠΑΕΙ.

Εαν δουλεύει το ίδιο και ο μεγάλος τότε πραγματικά βάρεσα jackpot..!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #520 στις: Αυγούστου 05, 2014, 16:16 »
ο μικρός έχει κατιτις παραπανω σε χτυπημα και γευση,αλλά πολύ ασταθή συμπεριφορά. Και ραγιζει στη βαση του με το παραμικρό. Κρατα τον για μεσα στο σπιτι. Επίσης, άλλα κομμάτια έχουν τρελά μπουκώματα και διαρροές και άλλα ελάχιστα.
Κρίμα που δεν λύνεται αυτό το θέμα, είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς έχουν καταφέρει με μια τοσο δα μικρούλα κεφαλή να δωσουν τοσο χτυπημα και γευση

• 1047
« Απάντηση #521 στις: Αυγούστου 05, 2014, 16:30 »
Τώρα δοκιμάζω και τον μεγάλο.. Θέλει στρώσιμο καλό.. Η γεύση νορμάλ έως τώρα απλά ο μικρός μέχρι στιγμής καλύτερος σε γεύση. Στα 4.2V μέχρι στιγμής τον έχω..!!

H πρώτη αντίσταση δυστηχώς δεν επιβεβαίωσε κάτι. Μπορώ να πώ με χάλασε αρκετά και μου έφερε και ανακατοσούρες στο στομάχι.

Αύριο περιμένω κάτι νέα υγρά με το καλό και θα τον δοκιμάσω πάλι με νέα αντίσταση και θα ενημερώσω.

Ο μικρός απο την άλλη είναι απίστευτος.

συγχώνευση συνεχόμενων
Παρακαλούμε: Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύετε συνεχόμενα μηνύματα. Αν ξεχάσατε κάτι ή θέλετε να πείτε κάτι επιπλέον, κάντε "τροποποίηση" στο τελευταίο σας μήνυμα.
Ευχαριστούμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2014, 23:19 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #522 στις: Αυγούστου 05, 2014, 23:10 »
ο μικρός έχει κατιτις παραπανω σε χτυπημα και γευση,αλλά πολύ ασταθή συμπεριφορά. Και ραγιζει στη βαση του με το παραμικρό. Κρατα τον για μεσα στο σπιτι. Επίσης, άλλα κομμάτια έχουν τρελά μπουκώματα και διαρροές και άλλα ελάχιστα.
Κρίμα που δεν λύνεται αυτό το θέμα, είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς έχουν καταφέρει με μια τοσο δα μικρούλα κεφαλή να δωσουν τοσο χτυπημα και γευση

Αυτό το μικρούλι μου το στείλανε δωράκι με μια παραγγελία και μόλις το είδα έτσι μικρό και με το ντριπ τιπ στραβό σκέφτηκα να το πετάξω αμέσως … αλλά του έδωσα μια ευκαιρία και με τη πρώτη τζούρα έπαθα πλάκα … είναι απίστευτος ατμοποιητης όσο και αν δε του φαίνετε  αλλά δυστυχώς μετά από μερικές μέρες και μετά από πίεση στη βάση ξεκόλλησε

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #523 στις: Αυγούστου 05, 2014, 23:49 »
χααα............κι εσύ;
Και μια φιλη το ιδιο....
Μ΄αυτόν είναι να κάνεις πλάκα σε άτομα που ατμίζουν με επισκευάσιμους.
"στάξε λίγο από το υγρό σου, βάλε το μοντ σου στα 12 βατ και τράβα τζούρα"
ααααα...........μην το ξεχάσω. Είναι τόσο κοντοφύτιλο, που θέλει συνέχει γύρισμα. Και ταυτόχρονα τραβάει τόσο υγρό κι έχει τόσο χτύπημα, που λίγο να ξεχαστείς, να μην το βρέξεις και να τραβηξεις δυνατά, θα νιώσεις καψούλι μέχρι το γαλλικό πεντικιουρ. Προσοχή!!!!

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #524 στις: Αυγούστου 12, 2014, 16:09 »
Το πόσταρα και και χτες αλλά μάλλον το 3G και το tapatalk δε θέλει να μου κάνει τη χάρη.

Κάποια σχόλια για τη νέα παρτίδα που παρέλαβα πριν λίγο καιρό. Λογικά αυτοί βγήκαν πιο νωρίς απλά εγώ είχα στοκ από τον Απρίλιο.

Πρώτον, το oring στη βάση του επιστομίου είναι πια μπλε και φαίνεται πιο χοντρό και πιο ανθεκτικό. Πληροφοριακά στους παλιούς που είχα το oring εκείνο άντεχε περίπου δύο μήνες πριν τρυπήσει και μου προξενήσει διαρροή.

Δεύτερον, στο πρώτο γέμισμα τα φυτιλια πότισαν αμέσως! Δε χρειάστηκε να στάξω σταγόνα στην αντίσταση, ούτε καν να τον ξαπλώσω, πότισε αμέσως! Επίσης μου φαίνεται πως έκανε πιο γρήγορα να αποδώσει στο φουλ, εκεί που ήθελε περίπου 4-5ml, στον καινούριο είχα ικανοποιητική έως άριστη απόδοση πριν τελειώσει το πρώτο γέμισμα.

Τρίτον, το μόνο αρνητικό, επανήλθε η διαρροή όταν αναπληρωσα υγρό μέχρι το τζαμάκι (όχι πιο πάνω) και τον άφησα όρθιο για λίγα λεπτά. Με τα πολλά καθάρισε και τώρα που κατέβηκε η στάθμη λίγο πιο κάτω από το τζαμακι και τον έχω όρθιο δεν έχω διαρροή, απλά ίσως στην αναπλήρωση να θέλει προσοχή. Ίσως πάλι έπεσα στην περίπτωση. Σε δεύτερη δοκιμή πάντως είχα το ίδιο θέμα, θα δοκιμάσω και άλλη κεφαλή/βάση αργότερα.

Αυτό που βλέπω και μου αρέσει πάντως είναι ότι, ακόμα και δύο χρόνια και κάτι ψιλά μετά την κυκλοφορία του, ο τζέμινι ακόμα εξελίσσεται!

Edit: για το θέμα των διαρροών (ή, καλύτερα, υπερτροφοδοσίας) στο γέμισμα δοκίμασα και άλλον έναν, τα ίδια. Η μόνη λύση φαίνεται να είναι το γέμισμα μέχρι το πολύ δύο τρία χιλιοστά κάτω από εκεί που τελειώνει το τζαμάκι. Αλλιώς έχουμε μπουρμπουλήθρες και στις πρώτες τζούρες "πεταει" το περισσευουμενο υγρό στο χωνι της βάσης του επιστομιου.

Ίσως αλλάξανε κάτι στα φυτιλια για να ποτίζουν πιο εύκολα αλλά αυτό οδήγησε σε υπερτροφοδοσια και πλημμύρα όταν τον γεμίζουμε μέχρι πάνω στο τζαμάκι, όπως είχα συνηθίσει. Τώρα αν αυτό είναι αρνητικό ή θετικό εσείς θα το κρίνετε, προσωπικά το θεωρώ minor inconvenience και μου αρέσει που δε χρειάζεται να κάνω μαγικά για να μην πάρω καψούλι στο πρώτο γέμισμα.

Αφήνω τώρα και τους δύο όρθιους και γεμάτους μέχρι 2-3 χιλιοστά πριν το τζαμάκι, για λίγες ώρες να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει άλλο θέμα διαρροής και θα επανέλθω!

Edit 2: Τελικά και οι δύο παρουσίασαν διαρροές. Τους άνοιξα, τους καθάρισα και στον εναν έβαλα καινούρια κεφαλή ή οποία ναι μεν έκανε κάποια ώρα να ποτίσει αλλά εδώ και λίγη ώρα δεν έχω προσέξει μπουρμπουλήθρες ή διαρροή αν και τον γέμισα μέχρι πάνω.

Ταυτόχρονα πρόσεξα ότι το λευκό-διάφανο oring στη βάση του σπειρώματος της κεφαλής φαινόταν ταλαιπωρημένο... Οπότε έχουμε δύο τεινά: η φταίγαν οι κεφαλές που είχαν μέσα, η το συγκεκριμένο oring είχε κάπου τρύπα και περνούσε υγρό. Πιθανότατα το πρώτο, αφού με τη νέα κεφαλή δεν έχω (ακόμα) διαρροή.

Σε κάθε περίπτωση θα πειραματιστω και θα επιστρέψω.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 13, 2014, 15:18 από akpe »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359820 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114213 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374740 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328125 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F