Περαστικα στο γιο Μιχαλη!
Και να σου ζησει Pasta!
Η οποια επαφη εχω με γιατρους κλπ, ειναι οτι αντιμετωπιζεται θετικα.
Στο Παιδων, περσι που ειχαμε τα δικα μας τραβηγματα, οι σικιουρηταδες προσπαθουσαν σε καθε... "εφοδο" να εξηγησουν στον κοσμο οτι το καπνισμα απαγορευεται ΚΑΙ στα μπαλκονια. Στο "μα, ειναι ανοιχτος χωρος" δεν στεκονταν τοσο στο νομο που ειναι σαφης και απολυτος για τους χωρους των νοσοκομειων, οσο στο πρακτικο, για παραδειγμα οτι δεν μπορει να ελεγχθει ο αερας που θα φυσηξει τον καπνο μεσα στο δωματιο ενος παιδιου με αναπνευστικα προβληματα. Οχι οτι σταματαγαν για πολυ ωρα τα ντουμανια μετα την αποχωρηση τους...
Και ενω ηταν απολυτοι στους καπνιστες, σε μενα "Α, ειναι το ηλεκτρονικο, ενταξει, εσεις μπορειτε στο μπαλκονι".
Δεν ατμισα σε κλειστο χωρο πλην μιας φορας (εξω απ'το χειρουργειο, χωρις κοσμο, λιγες τζουρες)
Ειναι καποιοι χωροι που σιγουρα μπορουμε χωρις. Και μαλλον οσο περναει κι ο καιρος εγω τουλαχιστον μπορω και χωρις ΗΤ σε περισσοτερους χωρους και για περισσοτερη ωρα.
Σε προσωπικη επαφη με νοσοκομειο με τη μορφη του εκτακτου με πονο στο διαφραγμα, η γιατρος ρωτησε αν καπνιζω, της ειπα "ατμιζω" εναμιση χρονο.
Μετα μεταφεροντας το ιστορικο μου στον επιμελητη του λεει "εχει κοψει το τσιγαρο εναμιση χρονο" για να κουνησει αυτος επιδοκιμαστικα το κεφαλι, για να συμπληρωσω εγω "κανω ηλεκτρονικο" και να παρω ενα κουνημα του κεφαλιου και του χεριου του στυλ "ασε μας ρε φιλε, για τσιγαρο μιλαμε..."
Αλλα, οχι, κανεις δεν εδωσε σημασια στον οδυσσακο μου...
Η οποια επαφη εχω με γιατρους κλπ, ειναι οτι αντιμετωπιζεται θετικα.