vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

The EGO-T

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Φύλο: Άντρας
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
Απ: The EGO-T
« Απάντηση #1275 στις: Ιουλ 14, 2011, 13:18 »
Διέλυσα ένα παλιό ατμοποιητή και πήρα πλέγμα για πολλές αλλαγές.

Φιτίλι παίρνω από κάτι παλιούς ce2 που, λόγω έντονης γεύσης καμένου, έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα.

Αποσυνδεδεμένος 99

« Απάντηση #1276 στις: Ιουλ 14, 2011, 14:40 »
ΟΚ. Περιμένω να παραλάβω αύριο το πρωί ένα σετ Nobacco eGo-T 900mAh, δύο επιπλέον Nobacco eGo-T Tank Atomizer, ένα επιπλέον σετ των πέντε Nobacco eGo-T Tank (Αμπούλες Αδειες) και δύο μπουκαλάκια E-Liquid 20ml MLB με διαφορετική περιεκτικότητα νικοτίνης το καθένα.
Την ώρα της παραλαβής θα απουσιάζω, οπότε θα τα δω το πρωί του Σαββάτου, και έχω καταστρώσει το εξής πρόγραμμα: Θα έχω μπροστά μου επτά μέρες χωρίς δουλειά κι ελπίζω στο διάστημα αυτό να εξοικειωθώ με το ΗΤ και κυρίως να μην καπνίσω καθόλου. Ελπίζω να μου φτάσουν οι προμήθειες που πήρα για όλη την επόμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη (κανονικά με δουλειά) μέχρι αρχές Αυγούστου, οπότε θα έχω χρόνο για ανεφοδιασμό πριν τις διακοπές.
Ελπίζω να κατορθώσω να απαλλαγώ οριστικά από το κάπνισμα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τη βοήθεια.

PS 1.  Αν έχω παραλείψει κάτι σημαντικό στην παραγγελία μου, τουλάχιστο για τις ανάγκες που θα έχω τις επόμενες 7-8 μέρες, παρακαλώ ενημερώστε με.
PS 2. Έχω ανακαλύψει ένα κατάστημα με υγρά στη Θεσσαλονίκη για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αλλά τις επόμενες 7 μέρες δεν θα είμαι στην πόλη.

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #1277 στις: Ιουλ 14, 2011, 14:44 »
Αυτό το φόρουμ έχει κάλυψη 24ώρες/24ωρο.

Στην πραγματικότητα, στις ανθρώπινες ώρες η εξυπηρέτηση πάσχει... :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #1278 στις: Ιουλ 14, 2011, 15:24 »
ΟΚ. Περιμένω να παραλάβω αύριο το πρωί [....]
PS 1.  Αν έχω παραλείψει κάτι σημαντικό στην παραγγελία μου, τουλάχιστο για τις ανάγκες που θα έχω τις επόμενες 7-8 μέρες, παρακαλώ ενημερώστε με. [...]

Είσαι πλήρως καλυμμένος.
Την πρώτη μέρα μπορεί να ζοριστείς λιγάκι. Από τη δεύτερη τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Από τρίτη και μετά... αυτό ήταν.  :thumpup:
Καλώς ήρθες στο κλαμπ.  :)

Αποσυνδεδεμένος 99

« Απάντηση #1279 στις: Ιουλ 17, 2011, 23:49 »
Χρησιμοποιώ e-go T από το βράδυ της Παρασκευής. Μέχρι τώρα όλα πάνε ανέλπιστα καλά. Έχω σχεδόν αδειάσει δύο tank (όχι τελείως, άφησα λίγο στο τέλος και στα δύο) και τώρα είμαι στο τρίτο. Το περίεργο είναι ότι από το βράδυ της Παρασκευής και φτάνοντας στο τρίτο Tank η μπαταρία δεν λέει να σταματήσει. Δεν τις έχω φορτίσει ακόμη από τότε που τις πήρα και χρησιμοποιώ μόνο τη μία!!
Ωστόσο έχω τεστάρει οτι λειτουργούν σωστά η δεύτερη μπαταρία μου και ο δεύτερος ατμοποιητής (από τους τέσσερις που πήρα). Πιστεύω πάω καλά.

Και μία απορία: Αν τα τινάξει ο ατμοποιητής θα το καταλάβω και πως? Επίσης, εάν δεν αφήνω την αμπούλα να αδειάσει τελείως μήπως προστατεύω το φυτίλι του και συνεπώς παρατείνω τη διάρκεια ζωής τους?

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• ατμομηχανής θεός
  • 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #1280 στις: Ιουλ 17, 2011, 23:52 »
όταν δεν πυρώνει καθόλου η αντίσταση και δεν παράγει ατμό τότε είναι dead.
θεωρητικά όσο πιο πολύ υγρός παραμένει οποιοσδήποτε άτμοποιητής τόσο περισσότερο θα απολαμβάνει τα εγκόσμια.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
« Απάντηση #1281 στις: Ιουλ 18, 2011, 00:11 »
Οι μπαταριες αντεχουν εως 2.5 - 3 τανκ !!!

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #1282 στις: Ιουλ 18, 2011, 00:23 »
Χρησιμοποιώ e-go T από το βράδυ της Παρασκευής. Μέχρι τώρα όλα πάνε ανέλπιστα καλά. Έχω σχεδόν αδειάσει δύο tank (όχι τελείως, άφησα λίγο στο τέλος και στα δύο) και τώρα είμαι στο τρίτο. Το περίεργο είναι ότι από το βράδυ της Παρασκευής και φτάνοντας στο τρίτο Tank η μπαταρία δεν λέει να σταματήσει. Δεν τις έχω φορτίσει ακόμη από τότε που τις πήρα και χρησιμοποιώ μόνο τη μία!!
Ωστόσο έχω τεστάρει οτι λειτουργούν σωστά η δεύτερη μπαταρία μου και ο δεύτερος ατμοποιητής (από τους τέσσερις που πήρα). Πιστεύω πάω καλά.

Και μία απορία: Αν τα τινάξει ο ατμοποιητής θα το καταλάβω και πως? Επίσης, εάν δεν αφήνω την αμπούλα να αδειάσει τελείως μήπως προστατεύω το φυτίλι του και συνεπώς παρατείνω τη διάρκεια ζωής τους?

Μια δικη μου απορια,αν καταλαβα καλα καθε φορα που σου αδιαζει ενα τανκ βαζεις καινουργιο?!?
Δε χρειαζεται,φιλε μου,μπορεις να χρησιμοποιεις κ το ιδιο που πρωτοεβαλες(αν ναι)!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• Between the velvet lies, there's a truth that's hard as steel
  • 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #1283 στις: Ιουλ 18, 2011, 00:24 »
Πάντως εμένα το πρωί η μία eGo μπαταρία με άφησε χρόνους... :'(
4 μήνες κράτησε...

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #1284 στις: Ιουλ 18, 2011, 00:25 »
Καλα ειναι οσο κρατανε για πανω απο 3μηνες...

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
« Απάντηση #1285 στις: Ιουλ 18, 2011, 00:30 »
6 μηνες ολες οι ego ντουρος !!!

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • 1045
« Απάντηση #1286 στις: Ιουλ 18, 2011, 00:37 »
Έχω 2 χιλιάρες από τέλη Οκτωβρίου και ακόμα μου βγάζουν άνετα μισή μέρα

Αποσυνδεδεμένος 99

« Απάντηση #1287 στις: Ιουλ 18, 2011, 01:13 »
Κατά τα φαινόμενα η δική μου μπαταρία ξέχασε να ξεφορτίσει! Έχω συμπληρώσει δυόμισι αμπούλες χρήσης σίγουρα. Και η πλάκα είναι ότι δεν τις έχω φορτίσει ποτέ. Πίστευα ότι η εργοστασιακή φόρτιση είναι περίπου στο 30% με 50%. Φαίνεται ήταν παραφορτισμένη η συγκεκριμένη. Την δεύτερη μπαταρία που έχω απλά τη δοκίμασα να δω αν δουλεύει.
Steamboy, δεν αλλάζω αμπούλες συνέχεια. Δύο έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα και τη μία την ξαναγέμισα. Το ίδιο θα κάνω και με τη δεύτερη.
Και κάτι ακόμη: Πίστευα ότι και το επιστόμιο θα ήταν μαύρο αλλά δεν ήταν. Φυσικά ατμίζω απευθείας από την αμπούλα, αλλά με χαλάει που έχει διαφορετικό χρώμα από το τσιγάρο. Ξέρω ότι βολεύει που είναι διάφανη, απλά θα την προτιμούσα μαύρη με μία διάφανη εγκοπή.

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• Between the velvet lies, there's a truth that's hard as steel
  • 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #1288 στις: Ιουλ 18, 2011, 01:24 »
Και γιατί δεν παραγγέλνεις σε μαύρο από funstore;
Τους τελείωσαν;

Αποσυνδεδεμένος 99

« Απάντηση #1289 στις: Ιουλ 18, 2011, 01:36 »
Περίμενε βρε! Μόλις πήρα πλήρες πακέτο. Στη φωτογραφία του site της nobacco φαίνονται ολόμαυρα. Αλλά αυτά που παρέλαβα δεν ήταν.
Στην επόμενη παραγγελία βλέπουμε. Τώρα πάντως είμαι καλυμμένος για πολλές μέρες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 185 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 317 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20379 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1153 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878606 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363077 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468078 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912973 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521770 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376699 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703137 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ