Μετά από πολλές ημέρες δοκιμής με το eGo-T στις οποίες δεν έκφρασα τη γνώμη μου, ήρθε η ώρα να το κάνω.
Κατ αρχήν να εξηγήσω γιατί δεν έκφρασα τη γνώμη μου.
Παλιότερα όταν είχα δοκιμάσει τους exelixis-2, είχα "ονειρευτεί" όπως και άλλα μέλη κάτι τέτοιο και ανάμενα ότι κάποια στιγμή θα βγεί.
(βλέπε
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1496.msg32004.html#msg32004)
Τώρα που βγήκε αν και δεν χωρά 70 σταγόνες αλλά περίπου 25 (καλές και αυτές) ήθελα να μην βιαστώ να πώ την άποψή μου αλλά να ακούσω και τις γνώμες των άλλων συνατμιστών και να τον δοκιμάσω εκτενώς.
Κακά τα ψέμματα 200 ή 1000 μυαλά να "εργάζονται" πάνω σε ένα ατμιστικό θέμα είναι απείρως καλύτερα απο ένα και αυτος άλλωστε είναι ένας απο τους σημαντικότερους σκοπούς του forum μας.
Η άποψή μου για τους ατμ τύπου eGo-T συμπυκνωμένη σε μία μόνο λέξη είναι:
Επιτέλους!!!Επιτέλους μια βιώσιμη ξένοιαστη και εμφανίσιμη plug and play λύση για το πρόβλημα που είχα με το άτμισμα εκτός σπιτιού (και εν μέρει εκτός γραφείου) όπου το dripping με καλύπτει μια χαρά. Καλό κτύπημα, καλή γεύση, καλή κατανάλωση.
Αρκετή αυτονομία για να πας ένα ταξίδι με αυτοκίνητο. Με 2 τέτοια μαραφέτια γεμισμένα με υγρό κάνεις άνετα 4+ ώρες ταξίδι χωρίς να σταματήσεις.
Ούτως ή άλλως όταν οδηγώ δεν ατμίζω τόσο εντατικά.
Τα προβληματα που έχω δεί είναι:
1) Υπερχείλιση προς μπαταρία.
Σπάνιο πρόβλημα, μου εμφανίστηκε μερικές φορές σε αμπούλες που μου φάνηκαν λίγο λασκαρισμένες μάλλον από τα πολλά βάλε βγάλε. Λύση: βάζω νέα αμπούλα
2) Υπερχείλιση προς το επιστόμιο - υγρά στο στόμα.
Μου εμφανίστηκε 2 φορές μια στην αρχή και μια σήμερα, δεν έχω ένδειξη για ποιό λόγο μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο. Και στις 2 περιπτώσεις άτμιζα πολύ εντατικά.
3) Μπούκωμα. Με μια βελόνα από την κάτω μεριά το πρόβλημα μειώνεται. Πιστεύω ότι έχει να κάνει και με την κατασκευή κάθε κομματιού (πως έχουν βάλει το φιτίλι) γιατί στους 2 πρώτους που πήρα ό ένας μπούκωσε σε 2-3 ημέρες και δεν ξεμπούκωνε παρα μόνο για λίγο με το κόλπο με τη βελόνα ενώ ο άλλος μπούκωσε ελάχιστα μόνο μια φορά.
4) Στην αρχή βγαίνει γεύση καμένου σε ορισμένους
ΚόλποΕνα κόλπο για καινούριο ατμ όταν βγάζει καμένο που το ανακάλυψα σήμερα που έβαλα καινούριο ατμ αλλά δεν είχα μαζί μου βελόνα:
Ξεβίδωσε τον ατμοποιητή, κλείσε την τρύπα της αμπούλας απο όπου τραβάς τη τζουρα με το δάκτυλό σου και ρουφηξε απο την μεριά που κουμπώνει ο ατμοποιητής. Θα δημιουργηθεί ένα κενο αέρος. Αν απομακρύνεις το δάκτυλο που κλείνει την τρύπα, το κενό αέρος θα εκτονωθεί, και ένα απότομο ρεύμα αέρα θα παρασύρει αρκετό υγρό μέσα στον ατμοποιητή ώστε να ατμίσεις κανονικά χωρίς καμένο.
Επνέλαβε 1-2 φορές αν η πρώτη φορά δεν αποδώσει.
Τι περιμένω απο εδώ και πέρα.
1) Να καταργηθεί το φιτίλι, που είναι το τελευταίο προβληματικό θέμα στους ατμ
2) XL αμπούλες που να χωρούν 40 (πχ) σταγόνες