Καλησπέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το OVALE Ego-T σε ανταλλακτικά από Κύπρο. Το πακετάκι περιέχει έναν ατμοποιητή και πέντε αμπούλες και τιμάται 18 ευρώ. Τα έχει φέρει ο Κύπριος αντιπρόσωπος από την Ιταλία. Έτσι όσοι έχουν τις μπαταρίες Ego δεν χρειάζεται να αγοράσουν άλλη.
Τώρα οι εντυπώσεις:
1. Νομίζω ότι δουλεύει με την ίδια λογική που δουλεύει το Exelixis, με τη διαφορά ότι έχει πολύ περισσότερη αυτονομία (δεν ξέρω ακόμα πόση) και μεγαλύτερη πρακτικότητα, αφού τώρα μπορείς να δεις αν έχει υγρό η αμπούλα, ενώ γεμίζει και πολύ πιο εύκολα.
2. Ο ατμός που παράγει είναι πιο ικανοποιητικός από άλλες λύσεις, αλλά όχι τόσος όσος θα ήθελα εγώ. Αυτό όμως νομίζω έιναι συνυφασμένο και με το είδος του υγρού. Εγώ ατμίζω μέντα από Funstore σε περιεκτικότητα none. θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μπορούσε να μου υποδείξει υγρό που μπορεί να βγάλει περισσότερο ατμό. Όχι όμως να με μπλεξετε με PG, VG κτλ. επειδή δεν γνωρίζω να φτιάχνω υγρά. Κάθε σύσταση να είναι σε έτοιμα υγρά που μπορώ να τα αγοράσω αμέσως.
3. Το χτύπημα ίσως να είναι λίγο υποτονικό, όμως μάλλον αυτό οφείλεται στην περιεκτικότητα none του υγρού μου. Θα μπορώ να πω περισσότερα όταν ατμίσω υγρό που δεν είναι none και θα επανέλθω σε αυτό.
ΓΕΝΙΚΑ
Μαζί με 900άρα Ego νομίζω ότι είναι ό,τι πιο πλήρες έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε Η.Τ. Τα 7 πακέτα 510LR r2 cartomizers νομίζω ότι τελικά θα μου μείνουν χωρίς καν να τα ανοίξω. Ούτε κατά διάνοια να συγκριθούν, πάντα κατά τη γνώμη μου, με τον ατμοποιητή OVALE του Ego-T. Νομίζω ότι πια το Η.Τ. έφτασε σε πολύ ζηλευτά και αξιόλογα επίπεδα, που μπορεί όμως πολύ σύντομα να πάνε και παραπέρα με τα Giantomizers.
Aυτά...