vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

393 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, maprix, tony1976, Vasvas, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

The EGO-T

Αποσυνδεδεμένος Blitzkri3g

• WTF?!?
  • *
  • 78
  • Φύλο: Άντρας
Απ: The EGO-T
« Απάντηση #1440 στις: Νοε 18, 2011, 20:22 »
Παντως χτες εκανα αυτο σε εναν απ τους Ego-T Type A που εχω απ την 1η Νοεμβριου και παιζει ακομα αν και με πιο σφικτη τζουρα που προσωπικα προτιμω!
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/e-cigarette-maintenance/226241-ego-t-atomizer-step-step-cleaning-maintenance-shaka-zuluf.html
Εν τω μεταξυ και σημερα που αγορασα εναν Type B LR της Alter παλι εχει σφιχτη τζουρα.Δεν ξερω αν ειναι κατασκευαστικο λαθος η οχι,αλλα γουσταρω!
Ν.

Αποσυνδεδεμένος luzz

• *
  • 23
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1441 στις: Νοε 19, 2011, 01:20 »
Φυτιλακι που βρισκουμε βρε παιδια?
Εγω το ανοιξα για δοκιμη πριν μερες (εγραψα εδω πιο κατω)κ δεν αποδιδει τπτ απο τοτε  γιατι ψιλοχαλασα το φυτιλακι προφανως
 :respect_hat: :respect_hat: :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #1442 στις: Νοε 19, 2011, 01:57 »
με ενα γρηγορο γουγλαρισμα..

http://www.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=739
&
http://www.vapenova.com/fytili-atmopoiiton.html

:) :)

υ.γ. βεβαια τωρα που το σκεφτομαι παιζει και η περιπτωση οπως εβγαλες το μεταλικο καλυματακι να εμεινε κατω το φυτιλακι και να πρεπει να το ψαρεψεις και να το βαλεις παλι στην θεση του..για δοκιμασε το..
και μια μικρη συμβουλη..ισως θα ηταν καλυτερα να κανεις "χειρουργια" αφου παψει να αποδιδει ενας ατμοποιητης ωστε να μην τον αχρηστεψεις τσαμπα  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 19, 2011, 02:05 από KoreYdro »

Αποσυνδεδεμένος luzz

• *
  • 23
« Απάντηση #1443 στις: Νοε 20, 2011, 04:07 »
ευχαριστω πολυ KoreYdro :)
Οταν το ανοιγα ειχα κ την επιγνωση οτι μπορει να κανω λαθος ή ζημιτσα!...εν πειραζει,τουλαχιστον εμαθα τι γινεται οταν πειραξεις το παλιο-φυτιλακι ...δεν αποδιδει τπτ ο ατμοποιητης ...τπτ σπουδιαο δλδ  :tongue_smilie:

:respect_hat: :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #1444 στις: Νοε 20, 2011, 15:02 »
Φίλε luzz, υπάρχει και σχετική ενότητα στο φόρουμ με χρήσιμα λινκ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2795.0.html
φιτίλια, σύρματα κτλ,κτλ,κτλ. ;) :bye:

Αποσυνδεδεμένος luzz

• *
  • 23
« Απάντηση #1445 στις: Νοε 20, 2011, 18:44 »
ευχαριστω,ευχαριστω!!!

:respect_hat: :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #1446 στις: Νοε 21, 2011, 01:23 »
και εγω ευχαριστω!δεν το ειχα δει αυτο!ανεξαντλητο τελικα το φορουμ,για ολα εχει προνοησει! :respect:

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #1447 στις: Νοε 21, 2011, 12:14 »
SL0160 EGO-T Rechargeable Filter Electronic Cigarette (Black)
Price:€20.06
17.88

http://www.focalprice.com/HJV36B/SL0160_EGOT_Rechargeable_Filter_Electronic_Cigarette_Black.html?Currency=EUR

« Απάντηση #1448 στις: Νοε 22, 2011, 01:22 »
Εχω παρει ενα ego-t alter 650 και λογω προβληματος με ατμοποιητη (σε 1 μερα) και διαροων αποφασισα να γυρισω σε cartomizer.Πηρα ενα giant nobacco που διαβασα οτι ειναι συμβατος με ego-t και οντως μπαινει μεσα και κουμπωνει αλλα η μπαταρρια μολις παταω το κουμπι αναβοσβηνει 4 φορες και δεν δουλευει!!!Τελικα μηπως δεν ειναι συμβατα και χρειαζεται καμια mod?Υπαρχει καποιος ανταπτορας?

Συνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #1449 στις: Νοε 22, 2011, 01:32 »
Οχι δεν χρειάζεται αντάπτορας . Σήκωσε λίγο τον πόλο της μπαταρίας αν δεν κάνει καλή επαφή.

Αποσυνδεδεμένος Tzimisce

• *
  • 54
« Απάντηση #1450 στις: Νοε 22, 2011, 01:42 »
Ερώτηση κρίσεως...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά διαβάζω για ατμοποιητές που τους αλλάζετε κάθε εβδομάδα και κάπου παραξενεύομαι!
Ατμίζω με το ego-t της Ovale από τις 17 Σεπτέμβρη.
Το starter kit, με τους δύο ατμοποιητές, τις μπαταρίες κλπ...
Σύνολο να έχω ατμίσει κάπου στα 120 - 150ml;
Ε, δεν έχω αλλάξει ακόμη ατμοποιητές! Μου έχουν βγάλει 3-4 φορές γεύση καμμένου, τους έβαλα στην άκρη για μερικές ώρες, συνέχισα με τον άλλον και μετά όλα μέλι γάλα.

Κάποια στιγμή, διαβάζοντας ότι τους αλλάζετε συνέχεια, είπα να δω αν έχει κάποια διαφορά με έναν καινούργιο.
Πήρα λοιπόν έναν καινούργιο και δεν βλέπω διαφορά ούτε στη τζούρα ούτε στη γεύση!

Τι παίζει; Έχω πάρει τους super duper ατμοποιητές που δεν παθαίνουν τίποτα;
Ατμίζω λιγότερο από άλλους; (η γυναίκα μου με βρίζει γιατί λέει ότι το έχω κάνει πιπίλα!)

Εντωμεταξύ αυτός που μου τον πούλησε μου έλεγε να τον πλένω το βράδυ, να τον βάζω όρθιο να στάζει το νερό, να τον φυσάω, να του κάνω μασαζάκι, να τον πηγαίνω βόλτα...
Εγώ τους έχω στη πίκρα! Γεμίζω ατμίζω γεμίζω ατμίζω!

« Απάντηση #1451 στις: Νοε 22, 2011, 01:49 »
Πως σηκωνω τους πολους της μπαταριας?

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Zagadka..
« Απάντηση #1452 στις: Νοε 22, 2011, 02:12 »
Ερώτηση κρίσεως...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά διαβάζω για ατμοποιητές που τους αλλάζετε κάθε εβδομάδα και κάπου παραξενεύομαι!
Ατμίζω με το ego-t της Ovale από τις 17 Σεπτέμβρη.
Το starter kit, με τους δύο ατμοποιητές, τις μπαταρίες κλπ...
Σύνολο να έχω ατμίσει κάπου στα 120 - 150ml;
Ε, δεν έχω αλλάξει ακόμη ατμοποιητές! Μου έχουν βγάλει 3-4 φορές γεύση καμμένου, τους έβαλα στην άκρη για μερικές ώρες, συνέχισα με τον άλλον και μετά όλα μέλι γάλα.

Κάποια στιγμή, διαβάζοντας ότι τους αλλάζετε συνέχεια, είπα να δω αν έχει κάποια διαφορά με έναν καινούργιο.
Πήρα λοιπόν έναν καινούργιο και δεν βλέπω διαφορά ούτε στη τζούρα ούτε στη γεύση!

Τι παίζει; Έχω πάρει τους super duper ατμοποιητές που δεν παθαίνουν τίποτα;
Ατμίζω λιγότερο από άλλους; (η γυναίκα μου με βρίζει γιατί λέει ότι το έχω κάνει πιπίλα!)

Εντωμεταξύ αυτός που μου τον πούλησε μου έλεγε να τον πλένω το βράδυ, να τον βάζω όρθιο να στάζει το νερό, να τον φυσάω, να του κάνω μασαζάκι, να τον πηγαίνω βόλτα...
Εγώ τους έχω στη πίκρα! Γεμίζω ατμίζω γεμίζω ατμίζω!

μη σου φαινεται και τοσο παραξενο..μια φιλη μου τον ειχε απο αρχες Αυγουστου και της εβγαλε καμμενο μολις πριν μια βδομαδα..μιλαμε ρεκορ εκανε! ;D
και εγω με τον δικο μου κλεινω 2μηνο και ακομα βασταει γερα αν και τελευταια νιωθω να εχει σφιξει λιγο η τζουρα..
αυτο ομως που με παραξενεψε προσωπικα στα λεγομενα σου ειναι το εξης :
 Μου έχουν βγάλει 3-4 φορές γεύση καμμένου, τους έβαλα στην άκρη για μερικές ώρες, συνέχισα με τον άλλον και μετά όλα μέλι γάλα.
πως γινεται αυτο?

Αποσυνδεδεμένος Tzimisce

• *
  • 54
« Απάντηση #1453 στις: Νοε 22, 2011, 08:01 »
Ε, μου έβγαζε μία τζούρα με γεύση καμένου, δεν έκανα άλλη τζούρα, τον άφηνα στην άκρη και άτμιζα με τον άλλον... 
Και δεν υπάρχει διαφορά με έναν καινούργιο. :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος psall

• *
  • 27
  • Καλή ζωή, κακή διαθήκη..
« Απάντηση #1454 στις: Νοε 22, 2011, 11:17 »
ερωτηση: ego-t μπορεις να βρεις και της οβαλε και της joyteck και της αλτερ και της νομπακο??καποια που γραφουν απλα ego-t tm τι ρολο βαρανε??

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 169 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 307 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20357 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1135 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878472 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362979 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467896 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912360 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521316 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1646 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376552 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702855 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ