vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

258 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, azzazel, billythekid, Milarepa, Ducati.Jimakos

Ερεθισμένος λαιμός;

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• **
  • 338
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
Απ: Ερεθισμένος λαιμός;
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:46 »
Τοτε μαλλον ειναι θεμα οργανισμού...μια και κάνω κατά μέσο όρο 8μλ ημερησίως,αλλαζω πανω απο 3 αρώματα και επίσης κανω αλλαγές σε περιεκτικότητα νικοτίνης..Επισης εχω υπερτροφικες αμυγδαλές... Α...και η ενταση των εισπνοων μου ειναι αρκετά έντονη μπορώ να πώ(κι αυτό ανέκαθεν,από την εποχή που κάπνιζα)  :-[ ::) :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• **
  • 161
  • Φύλο: Άντρας
  • Σήμερα είναι το αύριο για τ οποίο ανησυχούσες χτες
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:49 »
εισαι πολυ τυχερη, αλλος στη θεση σου με την ποσοτητα και τον τροπο που ατμιζεις θα την ειχε στο τσεπακι του την οξεια αμυγδαλιτιδα-φαρυγγιτιδα κλπ κλπ ;)

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• **
  • 338
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 10:07 »
μπορεί να είναι και θέμα τύχης. ::)..αλλά θα επιμείνω και στο ότι με τη pg έχω ενοχλήσεις :yes: :yes: και με λιγοτερη χρήση ....με τη vg καμοία  :nope: :nope:

Αποσυνδεδεμένος woodpecker

• *
  • 10
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 10:41 »
Από χθες το απόγευμα άρχισε να με τσιμπάει ο λαιμός στην δεξιά πλευρά και σήμερα το πρωί πόνος σε όλο το λαιμό (φάρυγγα?, αμυγδαλές?, δεν τα ξεχωρίζω εύκολα αυτά) και βραχνάδα. Η πρώτη μου διάγνωση φυσικά ήταν κάποια ίωση λόγω εποχής. Διαβάζω όμως σε παλιότερα μυνήματα σε αυτό το thread κάποιες εμπειρίες με Halo Freedom και ίσως να υπάρχει καποια συσχέτιση. Χθες το πρωί δοκίμασα για πρώτη φορά Freedom 18mg αλλά λίγο βιαστικά γιατί το είχα αφήσει μόνο 10 ώρες να ωριμάσει. Κάποια στιγμή άλλαξα αμπούλα σε Tribeca το οποίο είναι το πάγιό μου υγρό εδώ και εβδομάδες χωρίς προβλήματα λαιμού. Το άρωμα του Freedom στον Α2-Τ δεν έλεγε να φύγει και ακόμη και σήμερα διακρίνεται ξεκάθαρα. Μπας και τον 'έκαψα" το λαιμό με το ανώριμο Freedom?

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• **
  • 338
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 10:54 »
...αποφευγω γενικα τα ετοιμα υγρα...ποσο μαλλον αυτα που εχουν και οινοπνευμα!!!Για μενα κακως δε περιμενες το (νομιζω )48ωρο που προτείνει η Hallo :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Bill_tsiminieras

• **
  • 109
  • Μπούχτισα το στριφτό και το γύρισα στον ατμό!
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 11:34 »
Σήμερα έχω ερεθισμένο λαιμό οπότε ή το παράκανα με το άτμισμα (παρόλο που έχω ρίξει τη νικοτίνη στα 9mg/ml) ή ήπια κάτι πολύ κρύο ή μάλλον κόλλησα κάτι...
Τουλάχιστον τώρα έχω εναλλακτική, να ρίξω την νικο στο 0 και να ατμίσω μόνο VG για μία-δυο μέρες.... Παλιότερα με το τσιγάρο ήταν παφ και πόνος!

Αποσυνδεδεμένος woodpecker

• *
  • 10
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 20:43 »
Τελικά το επιβεβαίωσα. Το Freedom μου προκαλεί φαρυγγύτιδα. Κρίμα κι έχει ωραία γεύση :'(. Το ξανάτμισα χθες το βράδυ (πάνω από 48 ώρες ωρίμανση) χάλια ο λαιμός με έντονο βήχα και γδάρσιμο και συνήλθε σήμερα το μεσημέρι. Αναρωτιέμαι αν είχε άλλος παρόμοια εμπειρία με το Freedom. Με το Tribeca κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω μόνο αν είναι θέμα PG, VG αλλά υποθέτω ότι και τα δύο έχουν την ίδια σύνθεση στην βάση.

Αποσυνδεδεμένος camelot

• **
  • 100
  • Provari-Lava-Α2/A2TM
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 24, 2012, 20:48 »
Τελικά το επιβεβαίωσα. Το Freedom μου προκαλεί φαρυγγύτιδα. Κρίμα κι έχει ωραία γεύση :'(. Το ξανάτμισα χθες το βράδυ (πάνω από 48 ώρες ωρίμανση) χάλια ο λαιμός με έντονο βήχα και γδάρσιμο και συνήλθε σήμερα το μεσημέρι. Αναρωτιέμαι αν είχε άλλος παρόμοια εμπειρία με το Freedom. Με το Tribeca κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω μόνο αν είναι θέμα PG, VG αλλά υποθέτω ότι και τα δύο έχουν την ίδια σύνθεση στην βάση.

Εγω εχω παρομοιο προβλημα με freedom  :'(
Μου αρεσει πολυ αλλα με πιανει βηχας τρομερος .
Το μοναδικα υγρο μεχρι τωρα που εχω αυτο το προβλημα .

« Απάντηση #68 στις: Απριλίου 21, 2013, 11:12 »
Πήρα ένα σωρό έτοιμες βάσεις pg/vg από inawera και το αποτέλεσμα είναι ότι έβηχα (ξερόβηχας) όλη μέρα. έχω πάρει και ecig pg/vg και επίσης βήχω (λιγότερο). Από flavourart pg/vg βασεις δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Παρακαλώ για μια σύσταση σας για έτοιμες βάσεις από ΕΛΛΑΔΑ που να έχετε καλές εντυπώσεις ως προς το θέμα βήχας. Ατμίζω πιπίλα και 10 mg   περίπου 50-50 pg/vg. Τα ejg/e-42 τι λένε ως προς το βήχα?

Αποσυνδεδεμένος noob

• *
  • 52
« Απάντηση #69 στις: Απριλίου 21, 2013, 11:14 »
Απο Atmos Lab η balanced που χρησιμοποιω ειναι μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #70 στις: Απριλίου 21, 2013, 12:01 »
marla δοκιμασε καποια στιγμη σκετη vg η pg.
Υπαρχει περιπτωση ο συνδυασμος των δυο να σου φερνει βηχα.
Και προσεξε και την περιεκτικοτητα σε νικοτινη

« Απάντηση #71 στις: Απριλίου 21, 2013, 12:39 »
ευχαριστώ πολύ παιδιά. πράγματι από atmoslab δεν είχα πρόβλημα. από ejg-e42gr κανείς εντύπωση σε σχέση με το βήχα?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #72 στις: Απριλίου 21, 2013, 12:42 »
e 42gr κανω εδω και πολυ καιρο 50-50 και δεν εχω προβλημα αλλα αυτο δεν λεει τπτ.Μπορει να παρεις και  να εχεις βηχα.
Για αυτο ειπα πρωτα δοκιμασε σκετη vg η και το αναποδο για να διαπιστωσεις τι σε πειραζει αν φυσικα δεν ειναι η μεγαλη περιεκτικοτητα της νικοτινης

Αποσυνδεδεμένος noob

• *
  • 52
« Απάντηση #73 στις: Απριλίου 21, 2013, 16:20 »
ευχαριστώ πολύ παιδιά. πράγματι από atmoslab δεν είχα πρόβλημα. από ejg-e42gr κανείς εντύπωση σε σχέση με το βήχα?
Αφου δεν ειχες απο Atmos, συνεχισε με αυτην καλυτερα παρα να  κανεις πειραματα και να τις πετας μετα . Ιf it's not broken don't fix it.

Αποσυνδεδεμένος Atmistador

• *
  • 68
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 01:12 »
Καλησπέρα (παρ'όλο το περασμένο της ώρας) συνατμιστές. Ατμίζω αυτή τη στιγμή που μιλάμε ένα diy 50pg/50vg με 12 (περίπου) mg νικοτίνης. Άτμιζα το ίδιο υγρό μέχρι χθες και ήταν εντάξει. Σήμερα, κατά την εκπνοή, με καίει στο λαιμό. Καμμένο δεν παίρνω στην τζούρα. Από το πρωί έχω κάνει περίπου 1,5ml. Τι μπορεί να φταίει;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360058 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110789 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99963 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F