vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

388 επισκέπτες, 10 χρήστες
lagoudakis, pfso, manos145, falex, maraki1308, JohnDag, PsykieG, stauros53, camber, Parolos

Ερεθισμένος λαιμός;

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ερεθισμένος λαιμός;
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 07, 2012, 22:33 »
Παρομοια συμπτωματα εχω και εγω :)! Εγω το παθαινω καθε φορα οταν ξυπναω μετα απο υπνο και ατμιζα πριν κοιμιθω. Και δεν ατμιζω πολυ 1 με 2 μλ ημερισιως στα 9μγ. Η νικοτινη δεν ειναι σιγουρα ουτε οι ατμο πιστευω. Τα υγρα ειναι 50 50. Αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα σκετη pg ή vg na βγαλω συμπερασμα. Αρχιζει και με ανυσιχει το θεμα. Ειδικα καποια πρωινα αισθανομαι οτι καιγονται τα πνευμονια μου. Και ο λαιμος ποναει ελαφρα. 

Αποσυνδεδεμένος Bill_tsiminieras

• **
  • 109
  • Μπούχτισα το στριφτό και το γύρισα στον ατμό!
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 08, 2012, 10:32 »
Η γυναίκα μου είναι έγκυος. Κάποια στιγμή πήγε στο γιατρό με ιογενή φαρυγγίτιδα. Για αντιβίωση ούτε λόγος. Της συνέστησε ντεπόν και να πάρει συσκευή κρύων ατμών για το φάρυγγα...

Συνεχίζοντας, τι νομίζετε ότι κάνετε όταν ατμίζετε; Το ίδιο που κάνει ο ατμοποιητής που συστήθηκε στην γυναίκα μου από το γιατρό... Κόψτε την νικοτίνη και ατμίστε μόνο VG (πολλοί έχουν δυσανεξία στη PG και τους "γδαίρνει" τον λαιμό). Αν ο πονόλαιμος συνεχιστεί, επισκευτείτε τον γιατρό σας!

Υ.Γ. Λέτε να βγάλουν κάποια στιγμή και γεύση Halls;  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος zspanos

• *
  • 85
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 17, 2012, 23:19 »
πηρα και γω πρωτη φορα το french pipe-nobacco, μεσα σε 4 ωρες εκανα περιπου 0.8ml. ελαχιστα δηλαδη κ σε μεγαλο χρονικο διαστημα.
Την επομενη μερα πονουσε ο λαιμος μου, την 2η μερα λιγοτερο 3η μερα ετσι κ ετσι, και σημερα που ειναι 4η μερα ειναι σαν να εχω αχυρα στο λαιμο, σα να μην υπαρχει σαλιο κ δυσκολευομαι καπως να καταπιω.

λετε να εχω καποια αλλεργια στο pg?
απο την αλλη ομως σκεφτομαι οτι ατμισα πολυ λιγη ποσοτητα, μπορει να με πειραξε?
για πειτε καμια γνωμη

Αποσυνδεδεμένος legend7gr

• **
  • 316
  • The decisions you make define you as a person.
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 17, 2012, 23:37 »
εγω απο χτες κανω tuscan garden ιδιοκατασκευη,στο ποσοστο π κανω συνηθως, σε 70%ΠΓ-30%ΦΓ και με επιασε ο λαιμος μου, αλλα μπορει να ειναι και ιωση  :dontknow:

« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 18, 2012, 08:55 »
Εγω παντως εδω και 5 μερες που εκανα 9αρη  pg συνολικα 7-8ml προχθες με επιασε ο λαιμος μου χθες πηγα και πηρα χθες ενα φρουτωδες αρωμα και ενα με μελι σε vg και τα 2, παρ'οτι που με ποναγε αρκετα ο λαιμος δοκιμασα φραουλιτσα και με το που εκανα 5-10 τζουρες σαν να καλυτερεψε ο λαιμος μου....Δεν ξερω μπορει να ειναι και η ιδεα μου αλλα νιωθω καλυτερα.....

Αποσυνδεδεμένος BigRed

• 1223
  • Im back and vaping again.!!!
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 18, 2012, 09:31 »
Την γλυκερύνη την βάζουν στα γλυκά γιατί κρατάει σε μια ισοροποία την υγρασία...
Πιθανόν, όταν ατμίζουμε να τραβάει υγρασία από το στόμα μας, το λαιμό μας κ.τ.λ. γι'αυτό, πιστεύω ότι ξερένετε ο λαιμός μας...
Βέβαια, εγώ το ίδιο, αλλά σε μικρότερο βαθμό, παθένω κ' με το κ.τ. κ' έπινα νερό κ' μου ερχόταν μια γεύση  :P :heat:
Τώρα με τον ατμό είναι απόλαυση... :party_beer_01: :thumbup_move_3:

Αποσυνδεδεμένος Xaris.

• *
  • 52
  • Ο Ατμός Μας Ενώνει ? ή Μας Διχάζει ?...
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 08:44 »
Ακολούθησα την παλιά γνωστή και καλή συνταγή που έκανα παντα οταν καπνιζα κ αλλαζα μαρκες τσιγαρων , μεχρι και τωρα με το ηλεκτρονικο, στην αρχη για καμια βδομαδα ελαφρως ζεστα ροφηματα (καφες -τσαι κλπ ) μετα απο μια βδομαδα ολα καλα κ ξανα φραπα παγωμενη χειμωνα- καλοκαιρι . Αποτελεσμα ?  καμια ενοχληση στον λαιμο
Αυτα σε προσωπικη παντα εμπειρια ..

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• **
  • 161
  • Σήμερα είναι το αύριο για τ οποίο ανησυχούσες χτες
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:07 »
Ο λαιμός μπορεί να ερεθιστεί αν γινονται συχνες εναλλαγες αρωματων και περιεκτικοτητων σε νικοτινη αλλα κυριως οταν το ρουφηγμα γινεται βαθια και συχνα πυκνα. Αυτο ειναι ανθυγιεινό. Αν δε καλυπτει το throat hit καποιον για παραδειγμα ειναι πολυ προτιμοτερο να χρησιμοποιησει ενα πυκνοτερο διαλυμα ή με pg και πιο χαλαρες τζουρες παρα να ασκει ισχυροτερη εισπνοή

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• **
  • 338
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:19 »
Προσωπικα ερεθισμένο λαιμό έχω πλέον μόνο όταν κάνω σκέτη pg. :hmmm: Αυτός είναι και ένας ακόμη λόγος που εχω γίνει vgακιας ;) Δεν έχω παρουσιάσει πρόβλημα με αλλαγές αρωμάτων συγκεκριμένα κάνω τουλάχιστον 3 αλλαγές γεύσεων τη μέρα ::) ::) Επίσης αλλαγές μες τη μέρα κανω και σε περιεκτικότητα νικοτίνης(από 0 ως 11 το πολύ 18) και πάλι δεν εχω συναντήσει προβλημα. ::) :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:22 »
κι εγώ με τα 24mg κανένα πρόβλημα ερεθισμένου λαιμού

Αποσυνδεδεμένος blue

• **
  • 117
  • la Vita e bella
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:23 »
Συμφωνώ και εγώ VG και πάλι VG

Αποσυνδεδεμένος jmone

• **
  • 123
  • Metal devides mice from men
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:31 »
από ιατρικής πλευράς να ξέρετε ότι οι αμυγδαλές θέλουν κρύα ροφήματα
έτσι προκαλείται συστολή των αγγείων και μειώνετε ο ερεθισμός

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• **
  • 338
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:36 »
δε ξερω....ξερω ουτε πολυ κρυο ουτε καυτο....Νομιζω πως  για εγχειρηση αμυγδαλλων συστήνεται το παγωμενο :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• **
  • 161
  • Σήμερα είναι το αύριο για τ οποίο ανησυχούσες χτες
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:38 »
  Εξυπακουεται ότι δεν εμφανιζεται σε όλους ο ερεθισμός γιατί υπεισερχονται ενα σωρο παραγοντες όπως υπαρξη ή απουσία αμυγαλών, η ισχυς της αμυνας του οργανισμού, η ποσοτητα των υγρων που χρησιμοποιουνται, η ενταση των εισπνοών κλπ. Είναι σαφες ότι όσο αυξανεται το throat hit (βλεπε pg περιεκτικοτητα) τόσο αυξανεται και η πιθανοτητα ερεθισμου. Ωστόσο είναι κατα τη γνωμη μου προτιμοτερο να μειωνεις την ενταση της εισπνοης με πυκνοτερο διαλυμα και pg παρα να την αυξανεις με αραιοτερο και vg. Ως προς τις εναλλαγες των αρωματων, βαση λογικής, ο λαιμος ταλαιπωρειται περισσότερο, όπως ακριβως συβαινει και οταν αντιστοιχα αλλαζαμε μαρκες και αρωματα-περιεκτικοτητες τσιγαρων

Αποσυνδεδεμένος jmone

• **
  • 123
  • Metal devides mice from men
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 09:43 »
δεν είναι ανάγκη να υπάρξει αμυγδαλίτιδα (φλεγμονή)
σε κάθε ερεθισμό των αμυγδαλών προτιμούνται κρύα ροφήματα

αυτα τα λέω σε ένα γενικότερο πλαίσιο και όχι αποκλειστικά για το ΗΤ
γιατί στην περίπτωση του ΗΤ πρέπει να πειραματιστούμε για να βρούμε την
αιτία του ερεθισμού οπότε δοκιμάζουμε σκέτη VG χωρίς αρώματα για λίγο
καιρό και βλέπουμε πως πάει  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360426 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328517 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F