vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

656 επισκέπτες, 2 χρήστες
camber, manoslykos

Κορεσμός Γεύσης.

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Φύλο: Άντρας
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
Απ: Κορεσμός Γεύσης.
« Απάντηση #105 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 09:59 »
Εγώ όταν κάνω πλύση με διάλυμα έχω τέλεια γεύση από όλα μου τα υγρά τι χρησιμοποιείς για διάλυμα ;

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 10:05 »
Επειδή είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιώ και εγώ όταν κάνω μαζεμένες δοκιμές, θα συμφωνήσω εν μέρει με τον thenetpoet. Θα διαφωνήσω με το "ώρες".

Χρησιμοποιώ Listerine Original και για λίγο νιώθω το στόμα μου μουδιασμένο, είναι και δυναμίτης το άτιμο. Μετά την έκπλυση, καθαρίζω με νερό και περιμένω λίγο να επανέλθει το στόμα σε κατάσταση υποδοχέα!

Έπειτα, οι γεύσεις είναι καθαρές.

Οι μόνες περιπτώσεις που παρέβην αυτό τον κανόνα, ήταν όταν δοκίμαζα τη σειρά "The Cellar" και αυτό γιατί ήταν βαριά και πουρίσια υγρά τα οποία ήθελα να δω πως θα συμπεριφερθούν σε πραγματικές καταστάσεις, μετά από καλό γεύμα δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 12:18 »
Τα γνωστα καθαριστικά γεύσης που λένε κανουν τιποτα; μιλάω για την ίδια μέρα και ώρα.
Π.χ. θελεις να αλλαξεις από φρουτενιο σε καπνικό ή από δυνατό σε ελαφρύ.
Θα βοήθαγε το λεμονάκι (ειδικα σορμπε), η πίκλα, το κρακερακι, το τζιντερ ή ακόμα και το γάλα...όπως λένε οι πληροφορίες όταν googlαρεις palate cleanser;;;;

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 12:29 »
Συμφωνω με καποιους προλαλήσαντες....το πρωι μετα απο βούρτσισμα και χρηση στοματικου διαλυματος νομιζω για ωρες οτι ατμιζω listerine !!

Βεβαια σε αντιθεση με τον cruiser εγω δεν ξεπλενω το στομα με νερο μετα το listerine....παιζει ρολο αυτο!

Αποσυνδεδεμένος pilotos

• **
  • 158
  • ΑτΜήτσος
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 26, 2015, 12:33 »
Μέχρι τώρα πάντως, το να αλλάζω γεύση μέσα στην μέρα, με έχει βοηθήσει πολύ στον κορεσμό γεύσης. Ειδικά όταν περνάω απο κάποιο "καπνικό" σε κάποιο γλυκό και αντίστροφα.

Τα διαλύματα με φοβίζουν, γιατί έχουν έντονη γεύση και μένει για αρκετή ώρα. Λογικά θα αλλοιώνει ελαφρώς και την ατμιστική μετά.

Αποσυνδεδεμένος keepthefaith

• *
  • 70
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 05, 2015, 03:24 »
οταν εχετε κορεσμο καντε σκετη βαση για καμια βδομαδα.. συμφωνω με το 1ο ποστ. :thumpup: οταν εκανα βατομουρο και με κουραζε εκανα διαλειμα και μετα ξανα με ενθουσιαζε :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 05, 2015, 04:19 »
Δεν χρειάζεται πάντως χρόνος μιας εβδομάδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις αρκούν λίγες μόνο ώρες χρήσης ατμιστικής βάσης.

Αποσυνδεδεμένος robbinsrules

• 571
  • Carpe Noctem
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 15:39 »
Λοιπον χτες ανακαλυψα κατι ενθουσιασμενος!
Ως γνωστον η μπαλα θελει σαβουροφαγια και ποιος ειμαι εγω να απαρνηθω ενα ωραιο burger?
Κατα λαθος ομως ξεκινησα να τρωω ενος φιλου που ειχε καυτερη σαλτσα(δεν τα συμπαθω γενικα!)Μετα λοιπον πιανω phenomenon για το γλυκακι στο τελος!Grannys vanille custard οσο εντονο δεν το εχω νιωσει ποτε!Φανταστικη γευση και πολυ εντονη!
Για μενα πλεον πριν απο δοκιμη θα εχω λιγο πιπερι στην τσεπη!χαχαχα!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2015, 15:54 »
 :)) μπορεί να πηγαίνει ενάντια σε όλους τους κανόνες γευσιγνωσίας για καθαρισμό της γεύσης (όπου συστήνεται ανθρακούχο νερό, σορμπέ λεμονιού ή ανάλατα κράκερ) αλλά αφού δουλεύει για σένα, βρες πιπέρι από Habanero!

Αποσυνδεδεμένος steve35

• **
  • 453
« Απάντηση #114 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 16:39 »
Είμαι στο ηλεκτρονικό εδώ και 25 μέρες περίπου. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι το χω χάσει με τις γεύσεις. Κάνω  RY4 liqua και μου φενεται ίδιο με το bebeca που έκανα για κάποια ώρα τη προηγούμενη μέρα ενώ είχα καθαρίσει τον ατμοποιητη και έκανα κι άλλο υγρό στο ενδιάμεσο οπότε το θεωρώ απίθανο να έμεινε. Το άλλο πρόβλημα το bebeca όταν το δοκίμασα τις πρώτες μέρες που ξεκίνησα μου έβγαλε αυτό που λέτε της καμένης ζάχαρης... Όταν το αγόρασα εγώ προχτές ήταν σαν να έκανα άλλη γεύση. Το μόνο που καταλαβαίνω από γεύσεις είναι τη βανίλια που έχω φτιάξει από atmos. Έχω φτιάξει και ry69 που σε 60 ml  βάσης έβαλα 5 ml wfi και 6 ml άρωμα... Το βάζω χτες να το δοκιμάσω δεν καταλαβαίνα τίποτα στις περισσότερες τζουρες σαν να έκανα βάση ήταν. Λέω θα το έκανα ελαφρύ θέλει και άλλο άρωμα.. Το δίνω σε κάποιο φίλο να μου πει τη γνώμη του και μου είπε αντιθέτως ότι στις πρώτες τζουρες του φάνηκε πολύ βαρύ. Έχω ξενερώσει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα στα περισοτερα έχω κάνει για μισή μέρα σκέτη βάση αλλά δεν βοήθησε. Τώρα κάνω πάλι από χτες το βράδυ αλλά είναι ξενερωμα να κάνεις και σκέτη βάση ειδικά όταν είσαι καινούριος και θες να δοκιμάσεις γεύσεις. Κάποιος άλλο τρόπος να επανέλθει? Και μια άλλη ερώτηση ας πούμε ότι επανέλθει, αυτό μου και συμβαίνει επειδή είμαι καινούργιος και δοκίμασα πολλές γεύσεις η θα μου συμβαίνει κάθε τόσο. Γιατί δεν είναι απλά κορεσμος σε μια γεύση είναι πολύ χειρότερο... Περιμένω τις γνώμες σας

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #115 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 16:59 »
Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις κάποιο υγρό που έχει γεύση λεμόνι. Το λεμόνι βοηθάει να καθαρίσει η γεύση μας. Σε πολλούς δουλεύει αυτό το σύστημα.
Βέβαια μετά ο ατμοποιητής θέλει καλό καθάρισμα για να φύγει η γεύση του λεμονιού καθώς είναι αρκετά έντονη.

Αποσυνδεδεμένος soulisge1

• *
  • 76
« Απάντηση #116 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 17:12 »
Ετσι οπως διαβαζω τα αρωματα που αλλαζεις τα βλεπω τα ιδια το Ry69 και το Ry4 ειναι τα ιδια σχεδον αρωματα απο διαφορετικες εταιρειες αλλα και το bebeca ιδια βαση εχει, δοκιμασε να αλλαξεις εντελως γευση με καποιο φρουτενιο η κανενα καπνικο χωρις Ry

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #117 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 17:13 »
Τρως/πίνεις λεμόνι ή άλλο εσπερειδοειδές. Μυρίζεις τριμμένο καφέ, πίνεις καφέ. Πίνεις υγρά για να μην στεγνώνει το στόμα και καταλαβαίνει λιγότερο τις γεύσεις. Εναλλάσεις τα υγρά. Ενδιάμεσα κάνεις και υγρό με τελείως άσχετη γεύση από τα υπόλοιπα.
Το πιο μόνιμο "γιατρικό" απ' όλα:
Ατμίζεις σκέτη νικοτινούχα βάση για όσες μέρες χρειαστείς (1-3 συνήθως). Μετά θα καταλαβαίνεις τα αρώματα άψογα!

Αλλά πράγματι τα RY είναι παρόμοια αρώματα και η Bebeca δεν απέχει πολύ.

Αποσυνδεδεμένος steve35

• **
  • 453
« Απάντηση #118 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 18:28 »
Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια οπότε θα συνεχίσω την βάση για κάνα δυο μέρες ακόμα και βλέπουμε

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #119 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 19:51 »
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Κώστα (44). Η πρώτη περίοδος του ατμίσματος θέλει απαλές γεύσεις και να επικρατεί το καπνικό στοιχείο μέχρι να συνέλθουν οι γευστικοί κάλυκες από το κακό που τους κάναμε τόσα χρόνια με το Κ.Τ.(ήνος) και να μπορέσουν να εκτιμήσουν πιο περίπλοκα αρώματα.
Εγώ την έχω καταβρεί να αραιώνω το apache της atmos με ~30% bite me. Φοβερή γεύση χωρίς να μυρίζει τίποτε στους γύρω. Αν έκανα σκέτο bite me σίγουρα θα είχα κορεσμό γεύσης.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359760 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F