vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

691 επισκέπτες, 7 χρήστες
Milarepa, Methodios, aalex, maprix, manoslykos, gfilip, thanos1071

Κορεσμός Γεύσης.

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήτω τα boxmods
Απ: Κορεσμός Γεύσης.
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 16:47 »
Πήγα σήμερα το πρώι και πήρα μανταρινάκι της Άτμος (το οποίο μου φάνηκε καταπληκτικό) και επανήλθα. Ευχαριστώ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Kourkmantan

• *
  • 38
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 23:12 »
Έχω ένα μήνα περίπου που ατμίζω χωρίς να βάλω κ.τ στο στόμα μου. Το υγρό που με ενθουσίασε και χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον είναι το bebeca (το υγρό ήταν προτροπή του υπαλλήλου αφού έβγαινε οικονομικότερο από το αντίστοιχο της halo). Να πω την αλήθεια επειδή τότε που δοκίμασα και τα δύο μου φάνηκαν ίδια είπα να πάρω το πιο "οικονομικό". Όμως πλέον σχεδόν δεν καταλαβαίνω τη γεύση. Εκείνη η μαγική γεύση των πρώτων ημερών χάθηκε. Χρησιμοποιώ τον iclear 16 και αλλάζω κεφαλή κάθε βδομάδα οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτός. Για μία μέρα άλλαξα υγρό και έκανα το eden. Πήγα να ξαναδοκιμάσω το bebeca και ενώ το πρώτο ml κατέβηκε σχεδόν μονορούφι  :D  μετά απογοήτευση... Ξανά καμία γεύση. Οπότε τώρα τι; Μήπως να αγόραζα το αμερικανάκι?

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 23:14 »
προσωπικά εχω 5 ατμο με διαφορετικές γευσεις και αλλαζω γεύση καθε μερα ! :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 23:18 »
οχι φιλε μου δεν εχει να κανει σε τιποτα με το tribeca  ή  bebeca  αφου εσυ τα θεωρεις τουλαχιστον στην αρχη τα ιδια δεν υπαρχει θεμα καλο το ενα κακο το αλλο... κανω μπεμπεκα 5 μηνες τωρα και δεν το εχω βαρεθει ΑΛΛΑ εχω κορεσμο γευσης οπως εσυ ... αλλαζω υγρο για κανα 2 μερες και παλι επανερχομαι στο μπεμπεκα και βρισκω γευση .. αν την εχεις χασει τελειως την γευση σε συμβουλευω να ατμισεις σκετη βαση για καμια εβδομαδα και μετα ατμισε την μπεμπεκα ...ή στο διαστημα της μερας να εχεις τουλαχιστον δυο υγρα ... μολις χανεις την μια γευση να ατμιζεις την αλλη και μετα παλι απο την αρχη.. ετσι εχεις σχεδον παντα γευση ... ο κορεσμος δεν εχει να κανει με συγκεκριμενα υγρα αλλα σε ολα τα τα υγρα .. καποια στιγμη χανεις την  γευση ..

οποτε ή σκετη βαση για μια εβδομαδα ή εναλαγη γευσεων στην διαρκεια της ιδια μερας .. ετσι θα εχεις παντα γευση ... και αν το εχεις πιπιλα ενα υγρο .. ισως αυτο σου φερει γρηγοροτερα κορεσμο

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 23:48 »
Προσωπικα σε 1 2 μερες αρχιζω και χανω στοιχεια απο γευσεις οταν κανω μονο ενα υγρο χωρις σκετη βαση η αλλο ενδιαμεσα.
Δεν με χαλασε καθολου βεβαια οταν το διαπιστωσα. Ισα ισα, κανω την βαση μου κλασσικα σχετικα ολη μερα και απολαμβανω κανα δυο μλ οπως πρεπει απο τα αγαπημενα μου αρωματα οταν χαλαρωνω  :D

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 23:56 »
Για τον κορεσμό της γεύσης, τα έχουμε ξαναπει: Αποτοξίνωση με κάποια ml σκέτη βάση και μετά βουρ στο πατσά!

Επειδή αναφέρθηκε το μπεμπέκα, πρέπει να πω ότι το βρίσκω πολύ γρήγορο στο να σε κουράσει. Όταν το πρωτοδοκίμασα, ήμουν γεμάτος προσδοκίες και περίμενα ένα σούπερ γουάου υγρό. Εντάξει, δεν είχα ποτέ την προσδοκία ότι θα είναι κάργα τριμπέκα, αλλά προσδοκίες γενικά είχα. Οι πρώτες τζούρες ήταν όντως πολύ ωραίες. Στο 2ο ml όμως, δεν ήθελα να το βλέπω.

Θεωρώ ότι ο κορεσμός εξαρτάται και από τη φύση του υγρού. Ίσως παίζει ρόλο η επιθετικότητα του αρώματος ή των συστατικών επίσης καθώς και την επιρροή που ασκούν στους γευστικούς μας κάλυκες.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 23:58 »
''Για το οφ του τοπικ''Δευτερη μερα (δευτερη ευκαιρια) δεν εδωσα στο συγκεκριμενο υγρο,ειχε μπει ντουλαπι.

Αποσυνδεδεμένος Kourkmantan

• *
  • 38
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 12, 2015, 00:44 »
Όντως το είχα κάνει πιπίλα γιατί με ενθουσίαζε αυτή η καμένη ζάχαρη στο τέλος. Βέβαια το έσπαγα μέσα στη μέρα με άλλο υγρό φρουτένιο, όμως για λίγο. Σκέτη βάση δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν με ενθουσιάζει η ιδέα. Μακάρι να βρισκα κάτι που να με ευχαριστεί όσο αυτό. Φταίει η ένταση της γεύσης που το συνηθίζω τόσο γρήγορα;

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 12, 2015, 00:46 »
Το βαρύ κ μπουχτιστικο άρωμα θα έλεγα,αν κ οι απόψεις είναι διαφορετικές στους τριμπεκαδες.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 12, 2015, 22:23 »
οσο ενα υγρο ειναι πολυ δυνατο και εντονο τοσο να ξερεις οτι θα το χανεις και πιο ευκολα... εγω να σκευτεις το τελευταιο διαστημα εσπαγα και σπαω το μπεμπεκα με βαση και για να κατεβασω νικοτινη αλλα και το κανω πιο ελαφρυ ... γιατι ετσι δεν το χανω πολυ ευκολα ... εχω την ωραια γευση που μου αφηνει αλλα δεν με μπουκωνει και δεν χανω την γευση της

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουαρίου 13, 2015, 01:04 »
κάνε 2 γεύσεις ;)

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουαρίου 21, 2015, 14:50 »
Μπορεί να με απαντήσει κάποιος, γιατί έχω χάση εντελώς την γεύση από  HALO Tribeca-BEBECA ATMOS- FA RY4
Το μόνο άρωμα που μου έδωσε καλή γεύση, ήτανε το άρωμα RY4 Double από The Perfumer's Apprentice.
Δεν κάνω συνέχεια  HALO Tribeca-BEBECA ATMOS- FA RY4,άλλα που και που, ώστε να δικαιολογεί κάποιο είδους κορεσμού.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουαρίου 21, 2015, 21:07 »
Κωστα θα σου πω μια λεξη .... Τα βαρεθηκες ... απλα .... αλλαξε ο οργανισμος σου γουστα ... δοκιμασε αλλα πραγματα τωρα και μετα απο πολυ καιρο ... τουλαχιστον 3 μηνες ξαναδοκιμασε

« Απάντηση #103 στις: Φεβρουαρίου 23, 2015, 03:50 »
Είναι ένας από τους λόγους που πέρασα σε DIY αλλά και σε Dripping... Επίσης, το συχνό πλύσιμο του στόματος είτε με διάλυμα ή με βούρτσισμα, σε επιστρέφει τουλάχιστον στο 60% των αρωμάτων που έπαιρνες πριν κορεστεί η γεύση.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουαρίου 23, 2015, 13:13 »
Εγώ πάλι, όταν κάνω πλύση στο στόμα με διάλυμα, δεν παίρνω γεύση από κανένα υγρό για ώρες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 960 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114111 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359685 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449950 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110592 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374653 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327950 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1039 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6395 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99836 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F