Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

432 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, manoslykos, saltcity, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τεχνικά θέματα αντιστάσεων  (Αναγνώστηκε 354338 φορές)

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Απ' ότι έχω διαβάσει στο φόρουμ κολλημένες σπείρες μόνο σε σύρμα κάνθαλ.
..........και σε τιτάνιο.

Αποσυνδεδεμένος daffy

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: serres
Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβω και συγνώμη που επαναλαμβάνω είναι ότι ενώ με το κανθαλ το στεισιμω είναι μια χαρά δεν μου βγαίνει και με το n200 και αυτό που μου κάνει είναι ότι πυρωνουν τα ποδαράκια από την αντίσταση για αυτό ψάχνω να βρω μια λύση αν και αρχίζω να πιστεύω ότι μάλλον το σύρμα είναι μαϊμού και δεν έχει σχέση με αυτό που αγόρασα

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος daffy

• e-non ατμιστής
  • *
Για αυτό γίνεται η αναφορά

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
Εχω καποιες αποριες με τον ελεγχο θερμοκρασιας, πρωτον αν γινετε να στησουμε micro coil με Ni-200 συρμα και δευτερον επειδη το εχω ακουσει κατα καιρους ειναι εφικτο ας πουμε σε εναν νορμαλ ατμοποιητη οπως kayfun που δεν εχει φτιαχτει κυριως για sub-ohm, γινετε να στησουμε Ni-200 μια χαμηλη αντισταση για παραδειγμα 0.3 Ohm και να παιζουμε σε χαμηλα σχετικα watt 10-11? Και αυτο το ρωταω λογω οτι απο οσα γνωριζω γενικα και μεσα απ το φορουμ μια χαμηλη αντισταση για να παιξει πρεπει να ανεβασουμε αρκετα τα watt
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 23, 2015, 00:44 από giorgosmc »

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
Εχω καποιες αποριες

Πως το 'παθες? Να το κοιτάξεις.

Πάμε ξανά πάλι.

Τα Ω με Kanthal και τα Ω με Ni-Ti-SS δεν είναι τα ίδια.

Edit: Δεν ισχύει έτσι ακριβώς που το γράφω αλλά δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το πω.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 23, 2015, 02:01 από modivin »

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• e-regular ατμιστής
Οι αποριες ειναι για να λυνοντε, γι αυτο υπαρχει το φορουμ, δευτερον δεν ρωτησα αν ειναι τα ιδια αυτο το γνωριζω φυσικα αλλα αν ειναι εφικτο ή δυνατον πες το οπως θες απλα για να γινομαι κατανοητος αν υπαρχει η δυνατοτητα ας το πουμε να στριψω μια αντισταση 0.5 Ohm με Ni-200 και να ατμισω στα 10-12 watt, θα ατμοποιει δηλαδη σωστα?

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
0.5 ohm με Ni-200..... :hmmm:.....θα χρειαστείς πολλές σπείρες για να πετύχεις τέτοια τιμή. Πρακτικά πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει χώρος στον ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος Nietzsche

• e-non ατμιστής
  • *
Φίλε Γιώργο μου φαίνεται έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα (ή εγώ δεν έχω καταλάβει την απορία σου). Άλλο όταν παίζεις με έλεγχο θερμοκρασίας και άλλο χωρίς. Σε ένα μοντακι χωρις ε.θ. χρησιμοποιείς ας πούμε κανθαλ σύρμα και εκεί ανάλογα στα πόσα watt θέλεις να παίξεις στρίβεις την αντίσταση σου αναλογος. Πχ στον kayfun που λες κάνεις ας πουμε μια 1.4 και με 4.5V έχεις περίπου 15W. Κάνεις mc ή spaced ή ότι γουστάρεις εν ολίγοις.

Τα πράγματα αλλάζουν στον έλεγχο θερμοκρασίας. Για αρχή χρησιμοποιείς αλλου τύπου σύρμα πχ νι200. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις αντίσταση 0.5 (πρακτικά δεν γίνεται θα ήθελες 17-18 σπείρες για κάτι τέτοιο και deck καραβιου για να χωρέσει).  Στρίβεις μια αντιστασουλα .2 ας πουμε δλδ σε 20αρι καπου 7 σπείρες σε 2.5 πυρήνα προσπαθοντας να κάνεις τις σπείρες όσο μπορείς να ισαπεχουν (mc δεν υπαρχει σε ε.θ) μεταξύ τους και την κλειδώνεις στο μοντ σου. Πέρα από την θερμοκρασία μπορείς να ρυθμίσεις και το ταβάνι των watt. Αν βάλεις τα 15W που θες, οταν πατησεις το  fire το μοντ σου θα δώσει 15W και οταν η θερμοκρασία φτάσει το όριο που έχεις βάλει θα αρχίσει να ρίχνει τα  watt  ώστε η θερμοκρασία να μείνει μέσα στα πλαίσια που έχεις ορίσει. Αν βάλεις 60W με την ίδια ακριβώς αντίσταση θα γίνει το ιδιο πράγμα. Θα ανέβει στιγμιαία στα 60 και θα αρχίσει να πέφτει ώστε να μείνει στα όρια.

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ierapetra
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Για αυτό γίνεται η αναφορά

Δεν είναι μαϊμού το σύρμα είναι απο τα ποιο καλά ν200 που έχω δοκίμασει έως τώρα ..για όλα παντα φταίνε σύρματα βαμβάκια ατμό μοντ και υγρά ποτε εμείς.. αυτό νόμιζα ωσ νέος στο χώρο και εγώ την αρχή ..η αντίστασης με ΕΘ θέλουν κενά μεταξύ τουσ ισόποσα και βαμβάκι που να μην είναι ουτε πολύ σφιχτό αλλά ουτε και Λάσκα μέσα στο κοίλ καλό σφίξιμο του σύρματος στους πόλους .. αν όλα αυτά γίνουν τοτε δεν θα υπάρχει κανένα απόλυτος πρόβλημα   

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος daffy

• e-non ατμιστής
  • *
Έχεις δίκιο απλά απλά επειδή εστηνα συνέχεια με κανθαλ και ότι και να έκανα δουλεύει και τώρα με το n200 δεν δουλεύει για αυτό ρωτάω μπας και βγάλω άκρη με το πως πρέπει να το στηνω αν υπάρχει κάτι που μπορεί να με (μας) βοηθήσει θα είναι πολύ ωραία

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 23, 2015, 13:58 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος panos panos

• e-non ατμιστής
  • *
προσεξε τις σπειρες να απεχουν ομοιομορφα ...
δοκιμασε με 7- 8 σπειρες με διατομη 3mm

(το μοντακι παιζει με ΝΙ200 ? )

Αποσυνδεδεμένος daffy

• e-non ατμιστής
  • *
Ναι είναι το  onetc  τις nobacco είναι ολόιδια με το koopor

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• e-high ατμιστής
  • U can call me... ZAN
Παλικαρια, για ριχτε μια ενημερωση... καθε ποτε αλλαζουμε το συρμα στους επισκευασιμους? Υποθετω βαμβακι καθε 15-20ml?

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
Eνδεχομένως και νωρίτερα. Εξαρτάται από το υγρό που χρησιμοποιείς. Σύρμα μάλλον σε μικρότερη συχνότητα...εξαρτάται. Αλλά φυσικά μπορείς να το αλλάζεις και κάθε μέρα.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• e-high ατμιστής
  • U can call me... ZAN
Το υγρο Tem το φτιαχνω εγω & δεν αφηνει καταλοιπα απ οσο εχω καταλαβει... χρησιμοποιω το 0.25 Kanthal

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1342 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258909 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718087 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374054 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389329 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263112 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680562 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887767 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.