vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

423 επισκέπτες, 5 χρήστες
Doubt, mathimatikos1966, manoslykos, Tem, vasim

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τεχνικά θέματα αντιστάσεων

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• 667
  • Φύλο: Άντρας
Εστησα μια αντισταση σε kayfun lite plus 0.28 kanthal, 1.8 Ohm και σε καποιες τζουρες σε απροσδιοριστο χρονο με υγρο ετοιμο 6mg νικοτινης ενω γενικα μου ειναι μαι χαρα καποιες φορες καιει πολυ στο λαιμο αλλα οχι παντα ομως χωρις ιχνος γευσης καμενου, μηπως πρεπει να στρωσει πρωτα το συρμα επειδη ειναι νωρις ή γενικα μπορει να συμβαινει αυτο?

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
το συρμα το εχεις καψει πριν το στριψεις;  εκανες microcoil η ανοιχτες σπειρες και σε τι διαμετρο;

• 667
Λίγο κλειστές προς το micro coil αλλά δεν ενωνοντε, ναι το εκαψα, διάμετρο γύρω στα 2 με 2.5 δε ξερω ακριβώς

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
δεν θα επρεπε να αλλαζει η αισθηση στο ατμισμα.  για θεμα τροφοδοσιας μου μοιαζει,  αλλαξε βαμβακι,  να μην ειναι ουτε σφιχτο ουτε να μετακινειται ευκολα μεσα στην αντισταση. 

• 667
Θα το τσεκαρω φιλε μου, αν και εχω την εντυπωση οτι μπορει να ευθυνετε και ο λαιμος μου στη νικοτινη, εχω παρατηρησει πως οταν πινω πολυ νερο και κατευθειαν κανω τζουρα συμβαινει αυτο το καψιμο ενω οταν εχω πιο στεγνο στομα κατεβαινει πιο ευκολα, τι να πω ισως καποια ευαισθησια στη νικοτινη καποιες φορες μεσα στη μερα δεν ξερω αν εχει τυχει και σε αλλους

Αποσυνδεδεμένος valsam

• 791
το συρμα το εχεις καψει πριν το στριψεις;  εκανες microcoil η ανοιχτες σπειρες και σε τι διαμετρο;
Καποιος να με διορθωσει αν κανω λαθος αλλα το καψιμο δεν κανει οτι και το dry burn  στα coil μας???????
Δηλ. δεν ειναι NO,NO?

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
"της περναω ενα μικροσκοπικο βουρτσακι που εχω αναμεσα απο τις σπυρες με σαπουνακι πιατων και μετα την τριβω λιγο απαλα με το  scotch bright"

Φίλε μου έχε το νού σου να ξεπλένεις πολύ καλά την αντίσταση γιατί αυτά τα υγρά που είναι για τα πιάτα περιέχουν και γω δεν ξέρω τί και δεν θα ήταν καλό να μένει στην αντίσταση και με την ατμοποίηση να το εισπνέεις. :)
Φιλε παει κατω απο την βρυση το deck για αρκετη ωρα μετα την σαπουναδα,και δωσ'του φυσιμα μετα!

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3077
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Τότε ΟΚ. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
Γιατι το καιτε πριν φτιαξετε την αντισταση το συρμα? Ειναι απαραιτητο?

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3077
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Όχι.
Αλλά πολλοί καίνε το σύρμα για να στρίβεται πιο εύκολα και να "κάθετε" στη θέση του.
Εγώ δεν το καίω. Το στρίβω έτσι απλά. :)

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
Για να φτιάξουμε hotspots το καίμε κυρίως και να μην ανάβει όπως να ναι αλλά σωστά, όχι τόσο για να πλάθεται εύκολα. Σε επαφής coil αυτά, αν είναι με κενά ανάμεσα στις σπείρες συνήθως ανάβει σωστά με την πρώτη.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
Δηλαδη το καιμε λιγο to συρμα πριν το φτιαξουμε για να αναβει μετα απο μεσα προς τα εξω? Αυτο ειναι το hot spots?

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
Αφού έχουμε βιδώσει το coil στον ατμοποιητή και το έχουμε εκεί που θέλουμε ανάβουμε λίγο για να δούμε αν ανάβει σωστά. Αν ανάβει ανομοιόμορφα ή και καθόλου ή παίρνουν πολύ τα ποδαράκια τότε το πειράζουμε μέχρι να ανάψει σωστά (τρίψιμο το κόιλ και τα ποδαράκια με το κατσαβίδι, κούνημα του coil ελάχιστα με το τρυπανάκι μέσα για να χαλαρώσει λίγο και να μην είναι τσίτα, λίγο απομάκρυνση από τους πόλους αν είμαστε με ντρίπερ κτλ).

Αποσυνδεδεμένος daffy

• *
  • 41
Σε ν200 μπορεί να γίνει το ίδιο?

Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3455
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
στο ni200 δεν κάνουμε dry burn όπως στο κανθαλ
στο ni200 μπορείς να το κανεις μονο με ενεργοποιημένο το tc για να δεις αν έχεις hot spot αν δεν πυρώνει καμια σπείρα ούτε και τα ποδαράκια τότε είσαι ok

Αποσυνδεδεμένος daffy

• *
  • 41
Οκ ευχαριστώ

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 257567 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 17:00
από elr4cs
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 7 549 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 16:37
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 714678 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372637 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 387433 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262230 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678017 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 667 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1253 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22180 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2305 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886223 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.