καποια στιγμη θα ελθει κ για μενα ενα δεματακι με τον πρωτο μου επισκευασιμο,εναν doggystyle 2k16.θα ηθελα σιγα σιγα να τα ξεδιαλυνω λιγο στο μυαλο μου ετσι ωστε να εχω λιγοτερες αποριες οταν τον εχω.εχω διαβασει τα νηματα οσο μπορω αλλα χανομαι κ μπερδευομαι.
1.μια απορια γρηγορη ειναι για ενα αρχαριο τελειως με τι ξεκινα;με κανθαλ α1 με ss 316 η clapton;(αν κ μαλλον οχι το τελευταιο).
2.να ειναι 24αρι,26,28,30αρι;
3.επισης απο ποια κριτηρια θα αποφασισω για την διαμετρο της αντιστασης;το αξονακι δηλαδη αν θα ειναι 1,5 2 2,5 3.οσο ποιο μεγαλο το αξονακι τοσο ποιο πολυ βαμβακι χωνετε μεσα,παιζει ρολο;
4.επισης να φτιαξω να ατμιζει στα 10-15-20...30 βατ;με το steam engine εχεις την πολυτελεια να επιλεξεις σε ποια βατ θες να εχεις σωστη λειτουργια οποτε στο χερι σου ειναι η αντισταση που θα βγει.
5.κ τελος εχω ακουσει οτι η αντισταση πρεπει πανω κατω να εχει το μεγεθος του αερα απο κατω,οχι μικροτερη οχι μεγαλυτερη,πως θα γνωριζω το μηκος των σπειρων απο πριν την φτιαξω το engine αν δεν κανω λαθος δε εχει στο αποτελεσμα το μηκος των σπειρων για να ξερεις αν θα εισαι τζαστ στο μεγεθος του αερα;
σιγουρα φυσικα θα στησω οπως θα εχει στησει ενα αλλο παιδι με τον ιδιο ατμο εκεινη την στιγμη αλλα θα ηθελα λιγακι να τα ξεδιαλύνω στο μυαλο μου.