vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

366 επισκέπτες, 6 χρήστες
kmitkas, Milarepa, Buliwyf, lounik, ThioVag, camber

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Diver-setup-video-χρησιμες συμβουλες

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Diver-setup-video-χρησιμες συμβουλες
« Απάντηση #690 στις: Οκτ 01, 2015, 01:29 »
Νυχοκοπτης και τσιμπιδακια για φρύδια , ειναι δυο απο τα βασικα μας εργαλεια........ ;D

Αποσυνδεδεμένος OldBoy.Gr

• Κωνσταντίνος
  • *
  • 97
  • Life is what happens while we ... make plans
« Απάντηση #691 στις: Οκτ 06, 2015, 15:09 »

Ενας ακομα λογος διαρροης , ειναι και το οτι θα πρεπει να κατεβασεις τον ατμ/τη αρκςτα μπορω να πω μεσα στο τανκ ωστε να κρυψεις τις τρυπες τροφοδοσιας , γιατι εκεινη τη στιγμη που γεμιζεις αν δεν ειναι καλυμμένες , θα εχουμε το φαινομενο των συγκοινωνουντων δοχειων.
Απο επανω θα βαζεις και απο κατω θα βγαινει.......  Βαλε - βγαλε δηλαδη... ;D

Πάμε κι ένα follow-up σε αυτό, να μη νομιζετε πως σας ξεχασα. Μετά από ενδελεχή και αυστηρό έλεγχο  :)) , διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα παρουσιαζόταν ακριβώς για τον παραπάνω λόγο που περιέγραψε ο Βασίλης. Κατά το refill αυτή τη φορά κατεβάζοντας τον ατμοποιητή τοσο οσο να κρυφτουν οι τρυπες τροφοδοσίας δε χάνει σταγονα. Αντίθετα ο χρήστης του (εγώ δλδ) εχω χασει τα αυγά και τα πασχάλια με την συνολική απόδοση αυτού του μικρού κοσμήματος (ιδιαίτερα μετά και το πάντρεμα με Nemi). Να και μια προχειρη φωτό επεξεργασμένη με τα ειδικά μηχανήματα του Βασίλη!

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #692 στις: Οκτ 06, 2015, 15:48 »
Σιγα την επεξεργασια............ :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:
Αυτη φαινεται και ετσι απλα.   Δεν εχει τη δικια μου 5D τεχνολογια και ποιοτητα.......... :eyesplash:

Αυτος ο συνδιασμος ειναι ενα ονειρο πραγματικα φιλε.

Να το χαρεις........ :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος OldBoy.Gr

• Κωνσταντίνος
  • *
  • 97
  • Life is what happens while we ... make plans
« Απάντηση #693 στις: Οκτ 06, 2015, 16:35 »
Σιγα την επεξεργασια............ :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:
Αυτη φαινεται και ετσι απλα.   Δεν εχει τη δικια μου 5D τεχνολογια και ποιοτητα.......... :eyesplash:
Αυτος ο συνδιασμος ειναι ενα ονειρο πραγματικα φιλε.
Να το χαρεις........ :thumpup:

Μα βρε Βασίλη, για να πας στο δικο σου επιπεδο επεξεργασιας 5D θελει ταλεντο και χρονια σκληρης προσπαθειας! Δε φτανει μονο ο εξοπλισμος που ειπα εγώ. Γι'αυτο τις βλεπεις τις δικες μου και χωρις εξοπλισμο NASA κι εκπαιδευμένο μάτι. Στην πραγματικοτητα αυτο και μονο σου λεει πολλα για το χαλια επιπεδο των φωτό μου! Αλλά για χαρη της επιστημης ειπα θα την κανω τη θυσια και θα τις ποσταρω ετσι! :))

Να'σαι καλα φιλαράκι! Οντως το χαιρομαι αλλά μιας κι εγώ και το κεραμικο τα βρηκαμε οπως καταλαβαινεις δε σταματαω εδώ. Ερχεται και η συνεχεια, η μηπως να πω ο μεγάλος αδερφος? Τωρα ειδικα που εχω και τον Atermon θα ηταν βεβηλωση να μην... ΟΚ δε λεω αλλα. Η συνεχεια στην οθονη!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 97 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1068 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877994 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362337 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467119 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909722 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519869 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1616 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375781 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ