Συγνώμη για την "παρέμβαση" αλλά θα πω τη γνώμη μου, άσχετα από το γεγονός οτι δεν θα έπαιρνα το προϊόν για τους λόγους που εχω εξηγήσει... Λοιπόν, ΟΛΟΙ σχεδόν οι αντιπρόσωποι, ξέρουν οτι τους έχω στηρίξει και έχω αγοράσει διάφορα πράγματα, οπότε ελπίζω να μην με "κατηγορήσει" σε αυτήν την περίπτωση ο κ. Περικλής ή κάποιος από εσάς. Η γνώμη μου λοιπόν είναι, οτι το συγκεκριμένο μοντ (όπως και το "exelixis") ΔΕΝ είναι έτοιμο ακόμα για την αγορά. Είναι μάλλον μία "beta" έκδοση, μιας -κατά τα άλλα- καλής ιδέας και κατασκευής. Μπορεί να είναι λίγο "αυθαίρετο" το συμπέρασμά μου (αφού δεν έχω τη συσκευή), αλλά αυτό το συμπέρασμα βγάζω από αυτά που γράφετε αρκετοί... Ένα προϊόν οφείλει να συμπεριφέρεται, όπως διαφημίζεται, ή πολύ κοντά σε αυτά που υπόσχεται... Εδώ γράφει άλλος για καμένη γεύση, άλλος για διαρροές, άλλος για πατέντες για να λειτουργήσει σωστά και άλλα. Μπορεί κάποιον να τον εξιτάρει η ιδέα να μπορεί να χρησιμοποιεί με "κολπάκια" κάποιο προϊόν, κάποιον άλλο όμως όχι. Από τη στιγμή όμως που το προϊόν θέλει "κόλπα" για να δουλέψει σωστά, (για εμένα πάντα) είναι σε "πειραματικό" στάδιο και τίποτα παραπάνω. Φυσικά δεκτές οι τυχόν αντιρρήσεις σας και τα σχόλιά σας 
Δύστυχος το thread του fog χρησιμοποιήθηκε κ χρησιμοποιείτε περισσότερο για αυτούς που είχαν πρόβλημα μέχρι να προσαρμοστούν με την λειτουργία του fog, όποτε είναι λογικό κάποιος που προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα διαβάζοντας το να αποκτήσει αρνητικές εντυπώσεις.
Είναι σπάνιο να βρεθεί ατμό που να έχει την ιδία αποδοτικότητα κ λειτουργία με άλλους ομοίους του, τα υγρά είναι διαφορετικής πυκνότητας όπως κ η τζούρα διαφέρει από ατμιστή σε ατμιστή, μην ξεχνάμε αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη διάφορα το θέμα γούστου που έχει ο καθ’ ένας μας.
Αυτά τα δεδομένα δεν κάνουν το fog πειραματικό αλλά εμάς όταν πρέπει να προσαρμοστούμε μ ένα στάνταρ δοχείο που διαφέρει σε κάθε περίπτωση λόγο του διαφορετικού περιεχομένου του κ της διαφορετικής χρήσης.
Το μεγάλο μου πρόβλημα με το fog μετά από μια εβδομάδα χρήσης είναι ότι,
με ότι άλλο κ αν ατμίσω μου φαίνετε κοπανιστός αέρας …