Απο σημερα εχω κ γω στα χερια μου το fog, το παρελαβα το πρωι μαζι με τους πρωτους μου LR atomizer 306,510 k 901. Mετα απο λιγες ωρες χρησης κ δοκιμων ενα εχω να πω..... πρεπει να το μαθεις, εχει αρκετα χουγια, αμα ομως βρεις τα κουμπια του.....εχεις ενα πολυ καλο mod για το e-go κ το μονο που ισως θα του αλλαζα ειναι το πλαστικο πιπακι, θα ηθελα ενα μεταλλικο. Μια παρατηρηση ακομα κ ισως καθαρα προσωπικη γνωμη ειναι οτι δουλευει τελεια μονο με κανονικο 901, ο HV ειναι πολυ μεγαλος για να δουλεψει σωστα στα 3,7V κ ο LR πιστευω οτι εξατμιζει υγρο πολυ πιο γρηγορα απο οσο μπορει να τροφοδοτησει το συστημα στον atomizer, με αποτελεσμα να παιρνεις πολυ ευκολα γευση καμμενου, με τον κανονικο 901 ειναι απλα μπουρι κ ασταματητο. Αμα το ποτισεις σωστα δεν εχεις ουτε διαρροες ουτε τπτ κ καποιες μικρες ποσοτητες υγρου που μπορει να τρεξουνε μεσα με καθε τζουρα τις ξανατραβας στον atomizer. Τωρα για τους LR, ειναι λιγο εκτος θεματος αλλα δεν θα πω πολλα, αυτο που καταλαβα κ παντα καθαρα προσωπικη γνωμη ειναι οτι κανουνε μονο για drip tip. Tελος να πω ενα μπραβο για την καλη προσπαθεια κ εβελπιστω καποια στιγμη να δουμε κ ανταλλακτικα του στο funstore.
Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκ 09, 2011, 21:53
Ξεχασα να πω ακομα οτι απο τα 3,5 ml που χωραει, μενουν ουσιαστικα τα 3 γιατι με την ολη διαδικασια χανεται 0,5 ml, καιει σιγουρα παραπανω κ ισως χρειαστει κ αλλο γεμισμα στη διαρκεια της ημερας κ ναι ειναι πολυ βρομιαρικο στο ξαναγεμισμα.