Σε ενα κανονικο ηλεκτρονικο τσιγαρο με φιλτρο το υγρο ερχεται σιγα σιγα και σταζει πανω στην γεφυρα του ατμοποιητη. Αν λοιπον η γεφυρα δεν είναι μουσκεμενη ευκολα σου ερχεται καμενο καθως αρχιζει και ψηνεται το βαμβακι μεσα στο φιλτρο.
Προσωπικα ποτε μου δεν καταφερα να καπνισω με ατμοποιητη LR και κανονικο φιλτρο καθως σε 5 λεπτα χρησης τρωω τρελη μποχα καψιματος.
Στο Fog ο ατμοποιητης βρισκεται μεσα στο υγρο.
Δεν γινεται λοιπον να εχεις καμενο εκτος και αν η δεξαμενη είναι αδεια ή αν ο ατμοποιητης που εβαλες είναι ηδη καμενος από προηγουμενη χρηση.
Στο θεμα των διαρροών αν αυτές υπαρχουν τοτε δεν εχει γινει σωστη συναρμολογηση δηλ από καπου σου παιρνει αερα ή δεν εχεις ακολουθησει σωστα τα βηματα .
Αυτό με την πιθανοτητα να υπαρχει καποιο ρινισμα είναι ένα ενδεχομενο (και εγω στα πρωτα βιδωματα ειχα βρει ένα).
Επισης παρατηρησα πως την δευτερη μερα χρησης η λειτουργια του ηταν ακομα καλυτερη πιο στρωτη και πιο πλουσια. Δεν ξερω που μπορει να ωφειλεται αυτό αν και ο ατμοποιητης μου ηταν αρκετα στρωμενος. Αν αυτό ισχυει τοτε ισως με καινουργιο ατμοποιητη να χρειαζεται ακομα περισοτερο στρωσιμο.
Παντως για να μην τα πολυλογουμε το μηχανακι είναι απιστευτο, με διαφορα το καλυτερο εξαρτημα που εχω δοκιμασει ποτε μου !!!!
Υγ: αν όπως βλεπω στο ποστ του παραπανω , το τεσταρει και ο imeothanasis και το βλεπει καλο νομιζω τα πολλα σχολια περιττεύουν.