vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

544 επισκέπτες, 9 χρήστες
Thaboresso, Doubt, PsykieG, djfloor, ZoeM, manoslykos, camber, tony1976, Tem

Fog.. the afs απο funstore. (video).

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Φύλο: Άντρας
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
Απ: Fog.. the afs απο funstore. (video).
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 02, 2010, 20:58 »
........ Πάρτε 2 σύριγγες των 10ml και φτιάξτε το. Είναι εύκολο, μικρό, μουράτο, διαφανές, εμφανίσιμο και ΤΣΑΜΠΑ.
Το έχω δοκιμάσει δουλεύει πολύ καλά, αλλα μου έσπασε τα νεύρα στο γέμισμα, στο ξεμπούκομα του ατμοποιητή, πολύ πασάλιμα. Ισως δε έκανα κάτι καλά άν και σαν κατασκευή είναι ένα τέταρτο δουλεία.
Τώρα για το Fog παρατήρησα ότι με vg υγρό δεν μου δουλεύει, δεν υπάρχει εύκολη ροή υγρού στον ατμοποιητή και συνεχή γεύση καμένου.
Επίσης ο κανονικός 901 δεν μου δουλεύει καθόλου καλά.
Μήμπως έχει δοκιμάσει κάποιος μόνο vg υγρά?

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 02, 2010, 21:27 »
@kd66
Σε εμφάνιση είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό του link που έβαλα μόνο λίιγο πιο μακρύ. Ο 901 μακραίνει λίγο με τη χρήση του κινέζικου ασημένιου αντάπτορα 510-901. Το καθίζω στο GGTS και το κάτω μέρος του ακουμπάει (ή αν θες έρχεται πρόσωπο) στο καπάκι του GG. Το λαστιχάκι που ακουμπάει πάνω στο καπάκι του gg παίζει και λίγο τ ρόλο του control ring. Αν δηλαδή πιέσεις το mini AVS σχεδόν στεγανοποιείται και δεν τραβάει πολύ αέρα (ή σχεδόν καθόλου).

@Sokin
Χρησιμοποιώ ολοκληρωτικά  VG (με 12-15% νερό και 5% άρωμα) . Είναι αρκετά παχύρευστο διάλυμα.
Ναι είναι αλήθεια, που και που ο 901 στεγνώνει και θέλει το απότομο ρούφηγμα για να φέρει υγρό στην αντίσταση. Ότι ακριβώς δηλαδή περιγράφεται και για το fog.
Η γεύση καμένου εξαρτάται πολύ από το συνδυασμό volts και ατμο.
Πχ. έχω ένα απλό 901 εδώ και αρκετούς μήνες ο οποίος είναι φαινόμενο. Δουλεύει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ στα 6V. Στα 3.7 δε λέει. Ένα άλλος απλός 901 δουλεύει καλά στα 3.7 αλλά χωρίς γεύση ή χτύπημα και στα 6 βγάζει καμένο (θέλει κάπου ενδιάμεσα). Τώρα περιμένω HV901 και πιστεύω ότι θα είναι καλοί.
Γενικά έχω καταλήξει στους HV. Η εμπειρία μου είναι στους HV510.  Αν δεν δουλέψουν στα 3+3 καλά, θα δουλέψουν στα 3.7+3.7. Καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία και βγάζουν πολύ ντουμάνι, γεύση και χτύπημα. Σε γεμίζουν δηλαδή. Υποθέτω ότι και HV901 που περιμένω θα είναι στην ίδιο επίπεδο και θα τα παν πολύ καλά με το mini AVS.

Αντίθετα τους LR (510) δεν τους γούσταρα από την πρώτη στιγμή. 3-4 δοκίμασα, όλοι το ίδιο. Πολύ ζέσταμα, συχνά καμένο και το ντουμάνι τους μπορεί ίσως από κάποιους να θεωρείται πολύ, εγώ το θεωρώ αραιό, μη πηχτό και δεν το φχαριστιέσαι. Είναι σαν το πειραγμένο παπί. Όσο και να το ζορίσεις , μπορεί να βγάλει τελική αλλά όχι την άνεση και τη ροπή μιας μεγαλύτερης μηχανής.

Αποσυνδεδεμένος Manolo

• *
  • 10
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 08:14 »
Παράθεση
Τώρα για το Fog παρατήρησα ότι με vg υγρό δεν μου δουλεύει, δεν υπάρχει εύκολη ροή υγρού στον ατμοποιητή και συνεχή γεύση καμένου.
Επίσης ο κανονικός 901 δεν μου δουλεύει καθόλου καλά.
Μήμπως έχει δοκιμάσει κάποιος μόνο vg υγρά?

Πράγματι με vg υγρά διαπίστωσα  και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Μετά το γέμισμα και για περίπου μισή ώρα (ανάλογα βέβαια και με το ρυθμό που ατμίζει ο κάθε ένας) είναι όλα ΟΚ. Μετά σταδιακά αρχίζει να στεγνώνει ο ατμοποιητής με αποτέλεσμα την παραγωγή λιγότερου ατού, λιγότερο χτύπημα και κάποια στιγμή γεύση καμένου.

Η λύση είναι να κλείσεις με τα δάκτυλα τις τρύπες εισαγωγής αέρα και να ρουφήξεις απαλά από το επιστόμιο χωρίς να πατάς το κουμπί της μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί όμως να σου έρθει υγρό στο στόμα.

Εναλλακτικά μπορείς να ξεκουμπώσεις το καπάκι (εκεί που βιδώνει το επιστόμιο) έχοντας όμως πρώτα βάλει το καποτάκι (όπως όταν γεμίζεις το Fog) διαφορετικά θα αρχίσει το στάξιμο. Φυσικά μετά θέλει πάλι φύσημα...

Μέχρι τώρα δεν έχω δοκιμάσει pg υγρά αλλά ελπίζω με αυτά να μην υπάρχει το ίδιο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος vasilisx

• *
  • 38
  • Όσα δεν φτάνει η αλεπού πηδάει και τα πιάνει...!
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 08:57 »
Μπορεί το fog να είναι μια εξαιρετική ατμιστικη εμπειρία αλλά παράλληλα είναι ένα μικρό αδηφάγο τέρας… 12ml σε ούτε 24 ώρες… Κύριοι εσείς που το έχετε πάνω από εβδομάδα τι κατανάλωση υγρού έχετε σε λειτουργία πιπιλάς;

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 09:37 »
Δέν είναι μόνο το fog που "πίνει".   
Γενικώς συμβαίνει με τέτοιου τύπου afs συσκευές.  Γιαυτό και ατμίζεις απολαυστικά, με μειονέκτημα την κατανάλωση..
Η λύση είναι να μην το πιπιλάς πολύ........ αν και ξέρω ότι είναι δύσκολο.. :)) :))

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 15:23 »
Μπορεί το fog να είναι μια εξαιρετική ατμιστικη εμπειρία αλλά παράλληλα είναι ένα μικρό αδηφάγο τέρας… 12ml σε ούτε 24 ώρες… Κύριοι εσείς που το έχετε πάνω από εβδομάδα τι κατανάλωση υγρού έχετε σε λειτουργία πιπιλάς;

Eννοεις 24 ωρες συνεχους ατμισματος ή με διαλειματα;

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 16:10 »
Με απλό dripping είχα 2,5 ml κατανάλωση τη μέρα. Με το  AVS  και με το fog ανέβηκα απλά στα 3. Φυσικά μαζεύω το υγρό που στάζει μετά από κάθε γέμισμα (σε μένα χάνει 8 - 12 σταγόνες). Τα 12 ml μου φαίνονται τρελά σαν νούμερο. Κάτι δεν πρέπει να κάνεις καλά. 

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 16:23 »
Με απλό dripping είχα 2,5 ml κατανάλωση τη μέρα. Με το  AVS  και με το fog ανέβηκα απλά στα 3. Φυσικά μαζεύω το υγρό που στάζει μετά από κάθε γέμισμα (σε μένα χάνει 8 - 12 σταγόνες). Τα 12 ml μου φαίνονται τρελά σαν νούμερο. Κάτι δεν πρέπει να κάνεις καλά.

atloupa καλησπέρα.
Δοκίμασε εκτος το καποτακι να κλεισεις με το δακτυλο ή με μια οδοντογλυφίδα την τρυπουλα στον ανταπτορα επάνω. Το αποτελεσμα ειναι καταπλικτικο :thumpup: :thumpup: :thumpup: Δεν μπαινει σχεδον καθόλου υγρο στον 901 κατα την ωρα του γεμισματος :thumpup: Άντε να βγει το πολυ μια σταγόνα με το φυσημα... :thumpup: :thumpup: :thumpup: ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 16:28 »
atloupa καλησπέρα.
Δοκίμασε εκτος το καποτακι να κλεισεις με το δακτυλο ή με μια οδοντογλυφίδα την τρυπουλα στον ανταπτορα επάνω. Το αποτελεσμα ειναι καταπλικτικο :thumpup: :thumpup: :thumpup: Δεν μπαινει σχεδον καθόλου υγρο στον 901 κατα την ωρα του γεμισματος :thumpup: Άντε να βγει το πολυ μια σταγόνα με το φυσημα... :thumpup: :thumpup: :thumpup: ;) ;) ;)

Αυτό το κάνω συνέχεια με επιτυχία όταν εχει αδειάσει το FOG ;) ;) ;)
Δεν έχω κανει την δοκιμή όταν ειναι το υγρό στην μέση :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 17:01 »
Παληκάρια δοκίμασα τα πάντα στο γέμισμα και πάντα μετα το φύσημα μου φεύγει σχεδόν το μισό υγρό που βάζω.(Εχουν δυναμώσει οι πνεύμονες αλλα όχι και τόσο)
Δοκιμασα δάχτυλο, καποτάκι, ονδοντογλυφίδα. Δοκίμασα να το γεμίσω μεχρι τέρμα τις βόλτες πάλι το ίδιο.
Τι μπορεί να συμβαίνει ?
Ετσι δεν δουλευει σαν AFS, αλλα σαν φιλτράκι του evo σε διάρκεια, σε ευαισθησία σαν παθίαρα γκόμενα. :))

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 17:12 »
Παληκάρια δοκίμασα τα πάντα στο γέμισμα και πάντα μετα το φύσημα μου φεύγει σχεδόν το μισό υγρό που βάζω.(Εχουν δυναμώσει οι πνεύμονες αλλα όχι και τόσο)
Δοκιμασα δάχτυλο, καποτάκι, ονδοντογλυφίδα. Δοκίμασα να το γεμίσω μεχρι τέρμα τις βόλτες πάλι το ίδιο.
Τι μπορεί να συμβαίνει ?
Ετσι δεν δουλευει σαν AFS, αλλα σαν φιλτράκι του evo σε διάρκεια, σε ευαισθησία σαν παθίαρα γκόμενα. :))
πιθανον απο καπου να παιρνει αερα μεσα και δεν δημιουργει υποπιεση
γιατι αυτη ειναι που κραταει το υγρο μεσα.ισως δεν σφιγγει σωστα το καπακι
η το πιπακι,αλα κοιτα και μηπως ειναι λασκα ο ατμοποιητης απο κατω.
αυτα ειναι τα βασικα εξαρτηματα.καλυτερη απαντιση πιστευω θα σου δωσει
ο graven.gr

Αποσυνδεδεμένος kaxri

• **
  • 238
  • ατμίζω και την πίσσα εξατμίζω
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 17:19 »
Το ιδιο και το δικο μου :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 17:21 »
Παρατήρησα οτι και οι δύο  LR αφήνουν μισο χιλιοστό, ενω είναι σφιγμένοι καλά.
Μπορεί να είναι αυτό ?

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 17:26 »
Σφίξτε καλά ενα ενα τα κομμάτια του FOG καθώς και τον 901.

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 17:27 »
εαν δεν κουνιουντε δεν νομιζω να εχουν προβλημα.το πιθανοτερο ειναι
να μην στεγανοποιη το πιπακι στην προεκταση του ατμο η να εχει κομενο ορινκ η προεκταση.λυστο και ελενξετο
graven εσυ τι λες;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359862 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450063 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374774 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328157 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F