Φωτογραφίες που φαίνεται που έβαλα το μικρό όρινγκ στον άξονα-βίδα του θετικού πόλου. Τώρα που το έβγαλα για να το φωτογραφίσω, δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ ίχνος υγρού κάτω από το μικρό όρινγκ. Για κάποιους που δεν ξέρουν εννοώ το μαύρο δαχτυλιδάκι κάτω από το άσπρο σιλικονάκι που είναι περασμένο στον άξονα-βίδα του θετικού πόλου.
Γνώμη μου πάντα, θα ήταν λίγο καλύτερο ένα όρινγκ λίγο πιο χοντρό από αυτό. Προσοχή ίδιες διαστάσεις, αλλά πιό χοντρό.
Edit: καλού κακού όταν βρεθήτε στο μαγαζί για τα όρινγκ, ψάξτε και ένα για πάνω από το πλαστικό τανκ, ανάμεσα τανκ και πάνω καπάκι. Σαν να μη μου αρέσει κάτι και εκεί . Αλλά αυτό είναι προς διερεύνηση... Με το άνοιξε κλείσε για τη φωτογράφιση μπορεί να έτρεξε από πάνω υγρό και να μην το κατάλαβα.
Είναι κρίμα για έναν τόσο καλό ατμοποιητή, να χάνει πόντους από κάτι τόσο μικρό και υποτιπώδες. Τώρα τους ξαναπήρε τους πόντους του.
Φωτό 01
(Image removed from quote.)
Φωτό 02
Φωτό 03
Στη φωτό 03 φαίνεται πως κάθεται το πάνω σιλικονάκι, μετά την εφαρμογή του όριγκ. Καθώς και το σετάπ μου
Ξαναβάζω τότε το πόστ μου στο νήμα...
Αυτό ...
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,16370.msg598736.html#msg598736Ouzou το είδες?
βρίσκεται στην σελίδα 9 του νήματος. Νομίζω ότι εξηγεί τα πάντα. Βρε μπάς και είμαι αόρατος??
Πρέπει να το ψάξω!!
Επίσης ... Η λύση του Γιάννη στο συγκεκριμένο ζήτημα...
Θυμήθηκα με τι μοιάζει η τάπα αυτή στον άξονα που είναι πλαστική και είπα να
κάνω αλλαγή μιας και είχαμε την συζήτηση περί διαρροής.
Είναι παρόμοια με αυτήν του Aga-T V2 που βρίσκεται στα ανταλλακτικά του και έτσι
δεν χρειάστηκε να ξεστήσω τον Aga !
Είναι παρόμοια με την μόνη διαφορά πως αυτή είναι σιλικονένια και σφίγγοντας,
κάνει εφαρμογή καλύτερα μιας και "απλώνει" στην οπή.
Ο demkoni αν δεν κάνω λάθος είπε ότι εμπορεύεται orings. Ίσως μπορεί να μας πει τις διαστάσεις αυτού που έβαλε από τον did και πως να το ζητήσουμε όσοι είμαστε μακριά.
Δυστυχώς Άρη δεν το έχω το συγκεκριμένο
, αυτά που έχω είναι πιο χοντρά και μεγάλα.
Το συγκεκριμένο για τον DID πρέπει να είναι (δεν έχω παχύμετρο, αλλά κάπου εκεί είναι)... :
4,5 mm (εξωτερική διάμετρος) Χ 2,5 mm (εσωτερική διάμετρος) Χ 1 mm (πάχος)Για την ώρα το όρινγκ του DID και το σιλικονάκι του Αγά είναι μονόδρομος. Έφαγα πολύ ώρα στο διαδύκτιο αλλά δεν βρήκα κάτι... Αν κάποιος φίλος μπορεί, ας ψάξει κι εκείνος μπάς και βρεθεί κατάστημα με τόσο μικρά όρινγκ.
Επίσης... δεν φταίει το κάτω μέρος για τη διαρροή. Φταίει το σιλικονάκι που βρίσκεται κάτω από το ελατήριο. Έπρεπε η εσωτερική του τρύπα να είναι μικρότερης εσωτερικής διαμέτρου και σφικτή στη βίδα-θετικό πόλο.
Στον δικό μου από τότε που έβαλα το όρινγκ δεν έχει βγάλει ούτε μία σταγόνα!!Προφανώς και ο Γιάννης έλυσε με το δικό του τρόπο το πρόβλημα... Διαφορετικά κάτι θα μας έλεγε...
Άρα το πρόβλημα της διαρροής στον RSS λύθηκε στις 7 Μαρτίου.
Να σας πω επίσης ότι είχα στείλει προσωπικό μήνυμα σε FabVape μέσω του φόρουμ εντοπίζοντας το πρόβλημα. Στις καινούριες παραλαβες είδα ότι πλέον ο RSS εφοδιάζεται με drip tip. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και το συγκεκριμένο όριγκ μηδαμινής αξίας ή ένα άλλο σιλικονάκι για τον πόλο. Το ολοκληρωμένο πακέτο με την εκπληκτική τιμή που προσφέρει η FabVape δυστυχώς συνεχίζει να χάνει πόντους από μία χαζομάρα.
(Για να μην παρεξηγούμαι... "Χαζομάρα" εννοώ το όριγκ ευτελούς αξίας).
Ας με συγχωρήσει το FabVape για την παρατήρηση που κάνω εδώ... Ξέρετε πόσο σας συμπαθώ!!