Τελικά οι 2 στους 3 LR παρέδωσαν πνεύμα και πήραν ήδη το δρόμο της επιστροφής. Από το Funstore μου είπαν πως οι LR έχουν προβλήματα και θα μου τους αντικαταστήσουν με κανονικούς που δουλεύουν μια χαρά. Είδωμεν
Όπως έγραψα και πριν, ο ατμοποιητής χρειάζεται τουλάχιστον μια μέρα για να στρώσει. Όσο και να αφήσεις την αμπούλα επάνω, το καμμένο δεν το γλυτώνεις στην αρχή της χρήσης του. (τουλάχιστον με τους LR)
Αν τελικά κάνεις υπομονή και αν τελικά δουλέψει και δεν καεί, τότε έχει ικανοποιητική συμπεριφορά. Εγώ επέστρεψα στους 510 LR αλλά τον χρησιμοποιεί η σύζυγος που την βόλεψε.
..και έγραψα και τα παρακάτω ως review του προϊόντος στο funstore.
"Ας κάνω και εγώ την κριτική μου. Παρέλαβα 3 exelixis LR εκ των οποίων τελικά δούλεψε μόνο ο ένας. Αφού εφήρμοσα τις οδηγίες και περίμενα περίπου ένα 20λεπτο να κατεβεί το υργό, άτμισα και μου ήρθε πολύ καμένο. Το ίδιο έγινε και στις υπόλοιπες απόπειρες. Ωστόσο επέμεινα και τελικά περίπου μετά από μιαμιση ώρα χρήσης, άρχισαν να βελτιώνονται τα πράγματα. Έπειτα από μια ημέρα χρήσης βελτιώθηκαν πάρα πολύ. Άρα χρειάζεται να το περιμένετε. Ο ατμοποιητής δεν είναι για μεγάλες βαθείες τζούρες που ξεπερνούν τα 4-5 δευτερόλεπτα. Είναι για χρήση τζούρας με την παραδοσιακή μορφή του κανονικού τσιγάρου. Επίσης μεταξύ των τζουρών θα πρέπει να περιμένετε περίπου ένα λεπτό ώστε να κατεβάσει υγρό ξανά, αλλιώς θα σας έρθει καμένο. Παρόλο που στην περιγραφή του γράφει πως με τίποτα δεν έρχεται υγρό στο στόμα, εγώ κατάφερα να μου έρθει. Τράβηξα 3 απανωτές έντονες τζούρες (με ατμό στο στόμα, κάτι σαν πιπίλισμα δηλαδή) και μου ήρθε υγρό. Βέβαια έτσι ανάγκασα να κατεβεί περισσότερο υγρό στον άτμο και η συμπεριφορά του για τις επόμενες τζούρες ήταν πολύ ικανοποιητική.
Στο χτύπημα είναι περίπου 20% κάτω από τον 510 LR, οπότε ίσως χρειαστείτε λίγο πιο δυνατά υγρά. Διαροές δεν είχε και φυσικά βολεύει πολύ το σύστημα με την αμπούλα.
Χωράει 15 σταγόνες ή 0,4 Ml..Με 5 αμπούλες γεμάτες, προσωπικά με κάλυψε άνετα μια ολόκληρη μέρα.
Εν κατακλείδι, πιστεύω πως προκείται για μια πολύ καλή λύση, αλλά χρειάζεται βελτίωση στο θέμα της ροής του υγρού στον ατμοποιητή, ώστε να γίνει ένα άριστο προϊόν που θα μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς."