Silence 6mg
Le Zephyr 0.28 kanthal 0.25mm 1.3ohm.
Η περιγραφή του υγρού:
Αρωματικό καπνικό χαρμάνι, στολισμένο με ξύσμα βανίλιας Μαδαγασκάρης σε ένα καραμελωμένο μπισκότο μπανάνας με νότες κάστανου.Η κρέμα έρχεται να προσδώσει ένα πέπλο αισθητικής ηδονής και να παρασύρει σε ένα απροσδόκητο αίσθημα ικανοποίησης όπου τα λόγια περισσεύουν. SILENCE….Η περιγραφή η δική μου:Ένα αρκετά ισορροπημένο υγρό με δυνατό χτύπημα για 6αρι υγρό. Όποιος έχει φάει γλυκό κάστανο είναι ακριβώς αυτή η γεύση. Το κάστανο γίνετε αντιληπτό σε όλο το εύρος του, ενώ πολύ λιγότερο αντιληπτά είναι η καραμέλα, μία πίκρα από τη βανίλια και το καπνικό κομμάτι που έρχεται να ισορροπήσει τη γλυκάδα από το κάστανο. Την κρέμα κάπου στο βάθος τη νιώθω. Το μπισκότο μπανάνας άφαντο. Ένα ολοήμερο υγρό χωρίς να με έχει κουράσει δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ατμίσματος. Τέλος να αναφέρω ότι μετά από 7 ml δεν έχει κατάλοιπα η αντίσταση. Νομίζω αξίζει με το παραπάνω τα 12 ευρώ που ζητά για τα 30 ml. Ελπίζω να βοήθησα.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Zen 6 mg
Le Zephyr 0.28 Kanthal 0.25mm 1.4ohm
Η περιγραφή του υγρού από την εταιρία:
Μία σειρά από καπνικά αρώματα, με συμπαγές σώμα και πλούσιο άρωμα, αναμίχθηκαν με ένα ιταλικό χαρμάνι καφέδων. Το μίγμα χαρμανιών εμπλουτίστηκε εν συνεχεία με βανίλιες Βελγίου και Μαδαγασκάρης που ευωδίαζαν τρίμμα τραγανού μπισκότου.Χωρίς ανατολίτικα μουρμουρητά, αδιάκοπη τέρψη των αισθήσεων με ZEN…Η δική μου περιγραφή:
Ας ξεκινήσω από τη συσκευασία του υγρού που το 30μελο μπουκαλάκι ήτανε σφραγισμένο και διαπίστωσα ότι λίπανε από μέσα περίπου 3,5 ml υγρού. Το ζύγισα σε ζυγαριά ακριβείας. Προφανώς πρόκειται για αστοχία στο συγκεκριμένο. Το χτύπημα φυσιολογικό για 6αρι υγρό. Εδώ και 10 ώρες που το ατμίζω προσπαθώ να καταλάβω που είναι όλα αυτά τα αρώματα που περιγράφει η εταιρία. Το μόνο που πήρα από αυτό το υγρό είναι μία κρέμα βανίλιας με ελάχιστη ένταση και κάπου στο βάθος και με λίγη φαντασία διακρίνονται νότες καφέ. Το πλούσιο άρωμα που περιγράφει η εταιρία ανύπαρκτο. Η καπνική γεύση επίσης. Όσο καπνικό είναι το να ατμίζω σκέτη βάση είναι και το καπνικό υπόβαθρο αυτού του υγρού. Το μπισκότο μάταια το ψάχνω. Επειδή έγινε σύγκριση του υγρού αυτό με το Relax, θα πω ότι η διαφορά είναι χαοτική και η ζυγαριά γέρνει υπέρ του δεύτερου και επειδή παίζουνε στην ίδια περίπου τιμή νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να το ξαναπροτιμήσω εάν θέλω τη γεύση της περιγραφής. Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από το υγρό αυτό, γιατί η περιγραφή του είναι ακριβός οι γεύσεις που μου αρέσουν. Εάν μου άρεσε? Πολύ, αλλά όχι έτσι όπως το περιγράφει η εταιρία. Ολοήμερο? Φυσικά αφού δεν υπάρχει καμία ένταση αρώματος. Κατάλοιπα? Μετά από 5 ml η αντίσταση είναι σαν καινούρια. Ελπίζω να βοήθησα.