Τον αγόρασα κι εγώ προχθές. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Καταρχήν είναι πολύ όμορφος, ελαφρύς και ποιοτικός. Φαίνεται πλαστικός - αλλά δεν είναι - και τα σπειρώματα είναι προσεγμένα. Μου γυάλιζε εδώ και καιρό ο protank αλλά δεν τον πήρα ποτέ λόγω βάρους. Τούτος εδώ είναι πούπουλο και χωράει παραπάνω ml από το protank.
Την κεφαλή που είχε επάνω τη χάλασα κατά λάθος. Ήθελα να δω αν έχει 3ο φυτιλάκι και προσπάθησα να τη βγάλω ξεβιδώνοντας. Μετά είδα ότι ήταν κουμπωτή.
. Τελικά καμία κεφαλή πλέον δεν έχει το επιπλέον φυτίλι.
Μου έκανε εντύπωση ότι ανταποκρίνεται πολύ καλά σε χαμηλά watt. Με αντίσταση 1.8Ω αποδίδει καλά από τα 3.5V και εξαιρετικά στα 3.7 που τον δουλεύω. Συγκριτικά δουλεύω τον evod στα 3.9-4.0V με ίδια αντίσταση.
Η τζούρα του είναι πιο σφιχτή από evod, πιο αεράτη από thor.
H γεύση είναι καταπληκτική σαφώς ανώτερη του evod. Ιεροσυλία ίσως αλλά τη βρίσκω ίδια μ' ένα genesis φίλου που δοκίμασα ταυτόχρονα. Τουλάχιστον οι δικοί μου γευστικοί κάλυκες δεν μπορούσαν να καταλάβουν διαφορά. Ντουμάνι και χτύπημα επίσης πολύ καλά.
Στο γέμισμα είναι πολύ εύκολος, παρόλο που δεν συμπαθώ το γέμισμα από κάτω. Έχει πολύ χώρο για να ρίξεις το υγρό με άνεση. Επίσης όταν βιδώνεις τη βάση δεν βγαίνει υγρό από το πλάι του σπειρώματος όπως μερικές φορές στον evod. Και βέβαια επειδή είναι διαφανής με διαγραμμίσεις βλέπεις πολύ εύκολα πόσο υγρό ρίχνεις αλλά και πότε σου τελειώνει.
Ο θετικός πόλος από κάτω είναι σφραγισμένος. Η κεφαλή κάνει επαφή από τη μέσα μεριά. Δεν είναι σαν τον evod που ουσιαστικά η κεφαλή είναι ο θετικός πόλος του σπειρώματος. Σε αντίθεση λοιπόν με τον evod που αφήνει κάποιες σταγόνες ιδρώτα στον πόλο της μπαταρίας, εδώ δεν έχω δει τίποτα.
Πολύ θετικό επίσης ότι μπορείς να του αλλάξεις το drip tip με δικό σου.
Τα αρνητικά:
Μαζεύει υγρό (ή υδρατμούς) στη βάση του drip tip. Δεν μου έχει έρθει ποτέ υγρό ή σταγονίδια στο στόμα πάντως. Σε κάθε γέμισμα μαζεύω μ' ένα χαρτάκι αυτό το υγρό. Το ίδιο έκανα και με τον evod πάντως γιατί κι εκείνος μαζεύει υγρό ή υδρατμούς στον κεντρικό σωλήνα.
Η κεφαλή στρώνει μετά από κάμποσα ml. Στην αρχή πιθανόν κάποιος να απογοητευτεί και να τον πετάξει. Η γεύση δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Μετά όμως από 6-7ml έγινε απλά υπέροχη. Το ίδιο ισχύει και για τα μπουκώματα. Στην αρχή μου ερχόταν πολύ συχνά η προειδοποίηση ότι θα φάω καμένο. Αυτό λύνεται εύκολα τραβώντας 2-3 τζούφιες (χωρίς να πατάς το κουμπί) ώστε να βγουν κάποιες φυσαλίδες αέρα στο tank και να ποτιστεί καλά η κεφαλή. Μετά από 2 μέρες εξακολουθεί να μου το κάνει αλλά πιο αραιά. 1-2 φορές σε κάθε tank.
Δεν ξέρω αν στο μέλλον αυτά τα μπουκώματα θα μου σπάσουν τα νεύρα αλλά ήταν τα πιο τίμια 10€ που ξόδεψα. 2 μέρες τώρα μου έχει χαρίσει υπέροχη ατμιστική απόλαυση.