Το παρόν νήμα είναι προερχόμενο σε συνέχεια της προεπισκόπησης εδώ
Από το συντονισμό:
Παρακαλούμε τα μέλη που γράφουν σ' αυτό εδώ το νήμα να μην αρχίζουν συζητήσεις για σεταρίσματα φιτιλιών, σπείρες αντιστάσεων, σύρματα και άλλες τέτοιες "μικροχειρουργικές" επεμβάσεις. Οι ατμοποιητές αυτοί έχουν έτοιμα ανταλλακτικά σετ του πυρήνα τους (έτοιμα σετ φιτλιοαντίστασης μαζί με τη βάση τους). Τα ανταλλακτικά τους σετ, τα οποία μπαίνουν πανεύκολα με ένα βίδωμα, είναι μιας χρήσης και όσο αντέξουν. Δεν φτιάχτηκαν για να βάζουν οι χρήστες δικές τους χειροποίητες αντιστάσεις και φιτίλια.
VapeOnly Bottom Coil Clearomizer
Απο σημερα το πρωι τον εχω στα χερια μου. Παραδοξως, διοτι ειχα κανει αλλη μια παραγγελια 9 μερες νωριτερα απο τον VapeOnly και ξαφνικα σημερα το πρωι χτυπαει το κουδουνι, δεματακι απο Κινα, το ανοιγω νομιζοντας οτι θα ειναι η πρωτη παραγγελια αλλα ηταν η δευτερη. Ασε που περιμενα ειδοποιητηριο και οχι να μου το φερουν στην πορτα.
Πρωτες εντυπωσεις:
Ενας ατμοποιτης στο μεγεθος vivi nova με σπειρωμα 510 στο οποιο βρισκονται και οι τρυπες εισαγωγης του αερα.
Παιρνει ολα τα 510 επιστομια.
Οι κεφαλες ειναι στην ιδια φιλοσοφια με τον evod με τη διαφορα οτι δεν ειναι βιδωτες αλλα κουμπωτες.
Η τζουρα του ειναι αρκετα σφιχτη. Δεν εχει να κανει με το ποσο τον βιδωνεις στην μπαταρια αφου και χωρις να τον εχεις βιδωμενο καπου η τζουρα ειναι σφιχτη.
Στη συσκευασια εχει 3 κεφαλες. Αυτη που φοραει ειναι 2,2 και οι αλλες 2 ειναι 1,8 και 2,5.
Παμε στην αποδοση.
Με την κεφαλη που ειχε ηδη επανω η αποδοση δεν ηταν καλη. Αρκετες φορες εδινε καμμενο, ειδικα σε απανωτες τζουρες. Οταν δεν εδινε καμμενο, η γευση ηταν μετρια εως καλουτσικη. Ικανοποιητικο χτυπημα και μετριο ντουμανι.
Αν και σκεφτηκα να βγαλω μια δυο ινες απο το φυτιλι, τελικα αλλαξα κεφαλη και εβαλα την 1,8.
Με την 1,8 τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα. Αρκετο ντουμανι, αρκετα καλο χτυπημα, αλλα στη γευση λιγο μου τα χαλαει. Βεβαια ειναι ακομα νωρις, αλλα συγκριτικα με τον evod που στο θεμα γευση ανταποκριθηκε αμεσα, εκει χανει λιγο.
UPDATE: Αφου γυρισα σπιτι αποφασισα να ασχοληθω λιγο με τις κεφαλες και διαπιστωσα το εξης. Οπως και ο Τ3 και ο evod ετσι κι αυτος εχει απο πανω απο την αντισταση χυμα φυτιλακια για να μην ακουμπαει η αντισταση στην καμπανα. Αυτος ομως δεν εχει 2 μονα, εχει 3!!!!!!!!!!!! Δηλαδη ημαρτον.
Αμεσως εβγαλα το ενα και φανηκε η διαφορα τραγικα!! Οχι απλα δεν χρειαζεται και ειναι υπερβολη το τριτο φυτιλακι, αλλα κανει και κακο. Αμεσως ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η μετρια γευση και η φυτιλιλα, ανασανε ο ατμοποιητης, αξηθηκε καργα το ντουμανι. Ουτε καν υποψια υπερτροφοδοσιας δεν υπαρχει (μη σας πω οτι παιρνει να βγαλεις και αλλο). Και στην κεφαλη 2,2Ω που ειχε μεγαλυτερο θεμα γευσης, εβγαλα το τριτο φυτιλι και εγινε αστερι!!!
Εχω ενθουσιαστει!!! Παιδια, ο ατμοποιητης ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!! Αν δεν αλλαξει κατι προς το χειροτερο (που δεν νομιζω) λεω με βεβαιοτητα πως ειναι
ο καλυτερος εργοστασιακος που εχω ατμισει. Και εχω ατμισει πολλους!!
Το ολο θεμα ειναι αυτο το καταραμενο και αχρειαστο τριτο φυτιλι που δεν αφηνει εναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ατμοποιητη να δειξει την αξια του γιατι του φιμωνει τη γευση και του κοβει το ντουμανι.
Τον συστηνω με κλειστα ματια. Οι λατρεις των bottom coil (και οχι μονο) θα τον γουσταρετε τρελα.
Αρκει το πρωτο πραγμα που θα κανετε μολις τον παρετε ειναι να βγαλετε ενα απο τα 3 μονα φυτιλια που σκεπαζουν την αντισταση.UPDATE 2: Οπως πληροφορουμαι, ΔΕΝ εχουν ολες οι παρτιδες 3 φυτιλια πανω στην αντισταση. Αν η δικη σας εχει, βγαλτε το. Αν δεν εχει ατμιστε τον οπως ειναι και βλεποντας πρατετε αναλογως. Ακομα και στις παρτιδες με 2 φυτιλια μπορουν να αφαιρεθουν καποιες ινες αφου εχουν κανει την πατεντα και δεν ακουμπαει ο πολος της κεφαλης στον κονεκτορα της μπαταριας αλλα στον πολο του τανκ ο οποιος ειναι "σφραγισμενος" με σιλικονη οποτε διαρροες σε περιπτωση υπερτροφοδοσιας δεν θα εχετε στη μπαταρια σας.
Παμε να δουμε τις φωτο.
Η συσκευασια:
Το περιεχομενο
Το τανκ διπλα στη βαση
Η βαση με την κεφαλη (σορρυ, αλλα ο,τι και να εκανα δεν εστιαζε)
Το τανκακι σκετο
VapeOnly, Vivi Nova, T3, MT3, eVod
Πανω σε mini evic με επιστομιο by Kir Fanis
Ξανα σε mini evic με το aris drip tip αλλα σε ορθια φαση
Προσθήκη Συντονιστικού Μηνύματος