vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

355 επισκέπτες, 5 χρήστες
Buliwyf, lounik, ThioVag, camber, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Kanger Evod bottom Coil (ή Delirium ή Primero κτλ.)

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1250
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Evod bottom Coil (ή Delirium ή Primero κτλ.)
« Απάντηση #555 στις: Σεπ 29, 2013, 03:34 »
Με την μπαταρια του epsilon 1100 σε μενα παντως δεν ρουφουσε με 2.5ω
Με 1.8 δεν την παλευε σχεδον καθολου. Καμια σχεση με τον ce4+ δηλαδη.
Προς το παρον πηρα μια spinner μεχρι να ερθουν οι slb vv2 που πηρα και την εχω στα 3.7volt με την 1.8ω. Ετσι την παλευει σχετικα ο ατμοποιητης.
Μηπως επεσα σε μαπα?
Επισης αυτο το "βαλε-βγαλε" φυτιλι, δεν το εχω καταλαβει..  :-\

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
« Απάντηση #556 στις: Σεπ 29, 2013, 10:10 »
Διάβασε αυτό το νήμα και θα καταλάβεις

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #557 στις: Οκτ 02, 2013, 21:11 »
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς καθαρίζουμε ένα καινούριο evod αλλά και γενικά πως τα καθαρίζουμε ?

Μέχρι τώρα είχα crystal ce4 v3, τον έλυνα όλο και τον έπλενα με χλιαρό τρεχούμενο νερό. Τώρα καλό-κακό έπλενα και τις φ/α.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1250
« Απάντηση #558 στις: Οκτ 03, 2013, 01:06 »
Σημερα ηρθε το delirium 69 που πηρα για ενα φιλο και το δοκιμασα.
Παιδια δεν εχει καμια σχεση με τον δικο μου primero..
Με μπαταρια epsilon 1100 σε μενα δεν τραβουσε με 2.5 αντισταση και με την 1.8 την παλευε ελαχιστα (δεν το αντεχες παλι).
Το delirium ομως εδινε ΡΕΣΤΑ με την 2.5 μπροστα στο δικο μου  :o
Τι παιζει? Επεσα σε μαπα παρτιδα ατμοποιητη/αντιστασεων?

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #559 στις: Οκτ 03, 2013, 01:14 »
H μπαταρία του delirium είναι εξαιρετική... δύο που έχω έτσι είναι! και φυσικά passthrough με φορτιστή/καλώδιο τύπου ΝΟΚΙΑ.
Το κακό τους είναι ότι αυτή η γυαλιστερή επίστρωση φεύγει εύκολα και έτσι "ψωριάζουν" πολύ γρηγορα...

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1250
« Απάντηση #560 στις: Οκτ 03, 2013, 02:02 »
Ναι αλλα εμενα το θεμα των ατμοποιητων με καιει :p
Πανω στην ιδια μπαταρια εβαλα τον δικο μου primero με την 1.8 και ο delirium με την 2.5 εσβηνε τον δικο μου.. (αδουλευτος ο δικος μου. 3ml περιπου ολα κι ολα)

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 831
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #561 στις: Οκτ 03, 2013, 09:37 »
Πολύ πιθανό να φταίει η παρτίδα.  :dontknow:  Δοκίμασε και τον δικό του ατμοποιητή στο primero. Λογικά ο ατμοποιητής (κεφαλή, φυτιλοαντίστασή) σου φταίει, αλλά εγώ επειδή είμαι πολύ... περίεργη, θα το δοκίμαζα.
Primero δεν έχω, έχω όμως και delirium και kanger evod. Σ' αυτές τις δύο κεφαλές, διαφορές δεν έχω εντοπίσει. Όχι αξιοσημείωτες τουλάχιστον.... Σε ego παίζει κι η 2,5, αλλά με 2,2 είναι καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #562 στις: Οκτ 03, 2013, 16:21 »
Ειστε σηγουροι οτι τα ωμ ειναι αυτα που λετε;;;;;;

Εχω παρει κεφαλες για φιλο που ελεγαν 1,8 και ηταν 2,8... :dontknow: :dontknow:

Ενα αλλο θεμα ειναι το τι συρματα εχουν.Οσο πιο μικρη διαμετρο,τοσο πιο γριγορα αρπαζει,αλλα δεν εχει και τοσο πολυ ντουμανι και γευση.Μπορει να εχουν ιδια ωμ αλλα διαφορετικα συρματα απο εταιρια σε εταιρια.Αν ειναι με λεπτο συρμα εχει μεγαλυτερη αντ/ση και αρα βαζουμε λιγοτερο συρμα,με αποτελεσμα να υπαρχει μικροτερη επιφανεια ατμοποιησης    κλπ. κλπ. κλπ.
Στις μαμα κεφαλες ποτιστε τα φυτιλια και δωστε ρευμα,χωρις να εχετε το τανκ επανω.Σκετη τη βαση. Καντε το αρκετες φορες αυτο και μετα ατμιστε κανονικα με ολο τον ατμοποιητη.
Ετσι δεν παιρνετε την γευση αυτη που εχουν τα αστρωτα φυτιλια και καθαριζουν απο τις διαφορες ουσιες που εχουν απο τα εργοστασια.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 03, 2013, 19:11 από shadockan »

Αποσυνδεδεμένος alexaegean

• *
  • 49
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #563 στις: Οκτ 03, 2013, 21:50 »
Να πω κι εγώ την μέχρι τώρα εμπειρία μου με τον Evod BCC. Παρελήφθη εχθές, η μαμίσια κεφαλή έφυγε χωρίς καν να τεσταριστεί και στη θέση της βιδώθηκε η 1.8Ω. Πληρώθηκε  :tongue_smilie:  με υγρό 100% VG και κουμπώθηκε σε απλή eGo 1100. Ωραία αεράτη τζούρα, ατμός πολύς (ομίχλη λέμε!), δροσερός και γεύση ένα σκαλί πάνω από τους μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενους CE4+. Ακολούθως, αλλαγή με υγρό 50-50, λίγος παραπάνω θόρυβος αλλά αποτέλεσμα το ίδιο. Μετά απο 3 αδειάσματα-γεμίσματα ούτε υποψία διαρροής ή καμμένου (ακόμα και με μηδενική σχεδόν στάθμη υγρού). Βρήκα νομίζω τον ατμοποιητή μου  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #564 στις: Οκτ 03, 2013, 22:02 »
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς καθαρίζουμε ένα καινούριο evod αλλά και γενικά πως τα καθαρίζουμε ?

Μέχρι τώρα είχα crystal ce4 v3, τον έλυνα όλο και τον έπλενα με χλιαρό τρεχούμενο νερό. Τώρα καλό-κακό έπλενα και τις φ/α.

Mε τον ιδιο τρόπο φανταζομαι...
Λύσε ότι λυνεται, πλύνε, στεγνωσε, δεσε και κατεβα.
Ουπς  :eyesplash: κι ατμισε εννοούσα!

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #565 στις: Οκτ 03, 2013, 22:21 »
Aυτό ακριβώς έκανα! Και φυσικά το χω ταράξει στο άτμισμα εδώ και ώρες! Μπόμπα τ αργαλείο...  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1250
« Απάντηση #566 στις: Οκτ 03, 2013, 22:48 »
Τελικά οι evod είναι με τις παρτίδες όπως είχε πει ένα παιδί από τις πρώτες σελίδες του θέματος. Το ίδιο και οι κεφαλές τους.
Δοκίμασα άλλον ένα σήμερα και είναι διαφορετικός και από τον δικό μου και από τον delirium ενός φίλου..
Θέλει να πάρεις 4-5 διαφορετικούς για να δεις τι σου ταιριάζει! Χαχα

Sent from my Optimus G using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 831
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #567 στις: Οκτ 04, 2013, 00:16 »
Μπορεί, δεν το νομίζω αλλά μπορεί. Το λέω, γιατί έχω πάρει πάρα μα πάρα πολλές κεφαλές, κι ούτε μία δε βγήκε σκάρτη! Αλλά ας μη μιλάω πολύ, γιατί ποτέ δε ξέρεις..... μην μου επιφυλάσσει εκπλήξεις η επόμενη....  :hmmm:
Πάντως, τσέκαρε κι αυτό που γράφει ο shadockan
Ειστε σηγουροι οτι τα ωμ ειναι αυτα που λετε;;;;;;

Εχω παρει κεφαλες για φιλο που ελεγαν 1,8 και ηταν 2,8... :dontknow: :dontknow:

Αυτό το βρίσκω πολύ πιθανό...!!!!

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #568 στις: Οκτ 04, 2013, 01:32 »
Τελικά οι evod είναι με τις παρτίδες όπως είχε πει ένα παιδί από τις πρώτες σελίδες του θέματος. Το ίδιο και οι κεφαλές τους
....
Μηπως δεν συμβαίνει σε όλους αυτό? Στην αρχή που μόνο η αρχική εταιρία βγάζει ανταλλακτικά όλα πάνε κάλα, μετά που είτε αρχίζει να δίνει φασόν σε άλλους είτε γιατί πλακώνουν οι κλώνοι των κλώνων, γίνεται ο χαμός και ελπίζεις να πέσεις σε καλό...

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #569 στις: Οκτ 04, 2013, 15:36 »
Να κάνω μία ερώτηση....

πώς διαπιστώνουμε ότι τα clearomizer που παίρνουμε είναι όντως "Kanger Evod bottom Coil" αφού πάνω δεν αναγράφουνε τίποτα και έρχονται απλά σ ένα σακουλάκι ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 96 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20269 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1068 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877990 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362318 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467117 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909713 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519865 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1616 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375775 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701915 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ