τον γεμισα ενω ηταν περιπου 2/3αδειος λες να φταει αυτο?
αν ειναι τοσο ιδιορυθμος μαλλον θα παει στο συρταρι,κριμα και λεω εδω θα μεινω χαχαχα.
παλι καλα που ο vivi ηταν ετοιμοπολεμος.
παντως πλακα πλακα οσο δουλευε ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει,αν ληθουν αυτα τα προβληματα θα γινει best seller.
Δεν νομίζω, θεωρώ ως το πιο πιθανό, τον τρόπο ατμίσματος.
Η ιδιορυθμία αυτή είναι νομίζω, εγγενές χαρακτηριστικό όλων των bottom coil, λόγω της υποπίεσης που δημιουργείται στο τανκ, η οποία με την σειρά της δημιουργεί υπερτροφοδοσία και κατ' επέκταση, μπουρμπουλήθρες. Έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον. Η "γιατρειά" που δούλεψε για μένα είναι αυτή που σου είπα και τίποτα άλλο.
Από 'κει και πέρα, επειδή εγώ είμαι πιο ιδιότροπος από αυτόν και μου την σπάει να μου υποδεικνύει ο άτμο το πώς θα ατμίσω, έχω 5 κεφαλές ακόμη να ξεπαστρέψω, μόλις γίνει κι αυτό θα πάει σίγουρα στο χρονοντούλαπο, αν ήταν επισκευάσιμος των 50+ έουρο, θα είχε πουληθεί ήδη. Ο mini vivi με δικές μου φ/α είναι εξίσου καλός για ώρα ανάγκης. Το μόνο προτέρημα του evod/primero/delirium είναι ο δροσερός ατμός για τους φαν του είδους. Κι εμένα μου αρέσει αλλά μπορώ και χωρίς αυτόν.
@ slammer : φίλε μου επέτρεψέ μου να διαφωνήσω (βέβαια γνώμες είναι αυτές και η γεύση υποκειμενική). Με έναν απλό bridgeless των 5-6 Ευρώ, μπορεί να φτάσεις to 80% της απόδοσης ενός καλού επισκευάσιμου για dripping με κεραμικό, πχ dripper. Με τον evod δεν νομίζω, βέβαια δεν του έχω φτιάξει και ποτέ δική μου αντίσταση, αλλά...
...με δική μου φ/α και o mini vivi τούμπανο βγαίνει
@ sponch : ναί έχω κανα δυο κιβώτια στο υπόγειο για περίπτωση πολέμου
αν βαρεθείς τις μπουρμπουλήθρες στείλε πμ να σου χαρίσω το ένα