vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

351 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, I.P, Mantis039, Kouros17

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Kanger Evod bottom Coil (ή Delirium ή Primero κτλ.)

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
  • Φύλο: Άντρας
    • workfolio
Απ: Kanger Evod bottom Coil (ή Delirium ή Primero κτλ.)
« Απάντηση #285 στις: Μαΐ 07, 2013, 22:48 »
Δουλεύει μια χαρα σε ego 650mAh. Σχεδόν μόνιμα πάνω σε τέτοια τον έχω. Αν η μπαταρία σου είναι εντάξει τότε φταίει ο τρόπος ατμίσματος. Δες εδώ :Απ: Kanger Evod bottom Coil (ή Delirium ή Primero κτλ.)

Είναι μια παραξενιά που έχουν μάλλον όλοι οι bottom coil. Το ίδιο μου συνέβαινε και με τον mini T3. Αν το προσέξεις, θα τον γεμίζεις όταν αδειάζει εντελώς, ούτε καν στο 1/3 του υγρού και, ούτε μπουρμπουλήθρες, ούτε διαρροές !

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1454
« Απάντηση #286 στις: Μαΐ 07, 2013, 23:20 »
τον γεμισα ενω ηταν περιπου 2/3αδειος λες να φταει αυτο?
αν ειναι τοσο ιδιορυθμος μαλλον θα παει στο συρταρι,κριμα και λεω εδω θα μεινω χαχαχα.
παλι καλα που ο vivi ηταν ετοιμοπολεμος.
παντως πλακα πλακα οσο δουλευε ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει,αν ληθουν αυτα τα προβληματα θα γινει best seller.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • 3070
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #287 στις: Μαΐ 07, 2013, 23:26 »
Δοκίμασε και καμιά καινούρια αντιστασούλα. Μπορεί η συγκεκριμένη να είναι σκάρτη.

Αποσυνδεδεμένος Iωάννης

• **
  • 165
« Απάντηση #288 στις: Μαΐ 07, 2013, 23:31 »
Δοκίμασε αλλη αντίσταση.Σ΄εμένα ειχε κοπεί το σύρμα non και εκανε τα ιδια.Με λιγη καλή διάθεση
θα την βρείς την άκρη :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #289 στις: Μαΐ 07, 2013, 23:48 »
Σε καμμιά περίπτωση δεν είναι για σερτάρι... εγω έκανα στην άκρη τους επισκευάσιμους για πάρτι του...
(σχεδόν δηλαδή, αλλά σίγουρα ντριπάρω πολύ λιγώτερο, έχω το 80% της γεύσης των drip και 1.6 ml, με 3 γεμάτους άτμο τη βγάζω όλη μέρα, ούτε μπουκαλάκια ουτε τίποτα... βέβαια πάντα φιαχτή αντίσταση...)

Αποσυνδεδεμένος sponch

• *
  • 18
« Απάντηση #290 στις: Μαΐ 08, 2013, 00:39 »
Οχι και συρτάρι ρε μάγκες ο καλύτερος εργοστασιακός.
Μήπως σας έχουν μείνει στοκ πολλοί μινιβιβινοβα? Ας προσέχατε.

Η καλύτερη αντίσταση για εγκο μπαταρία, κατά την άποψή μου είναι η 2.2ωμ, μετά η 2.5ωμ και τελευταία η 1.8ωμ.
Φτιάχνοντας τα υγρά μου με λίγο άρωμα, σας το λέω με σιγουριά ότι χάνεται πολύ το άρωμα με την 1.8 αλλά έχει καλύτερο χτύπημα, καλύτερη απόδοση αρώματος με την 2.5 αλλά λίγο το χτύπημα και overall η 2.2.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1454
« Απάντηση #291 στις: Μαΐ 08, 2013, 00:44 »
για εμπορο με περασες φιλε?
αν διαβασεις παραπανω γραφω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.
αλλα να εισαι 10 ωρες στην δουλεια και να μην μπορεις να ατμισεις ειναι λιγο ξενερωμα δεν νομιζεις?
αν μπορουσες να μου πεις τι εφταιγε θα βοηθουσες περισσοτερο.

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #292 στις: Μαΐ 08, 2013, 00:50 »
τον γεμισα ενω ηταν περιπου 2/3αδειος λες να φταει αυτο?
αν ειναι τοσο ιδιορυθμος μαλλον θα παει στο συρταρι,κριμα και λεω εδω θα μεινω χαχαχα.
παλι καλα που ο vivi ηταν ετοιμοπολεμος.
παντως πλακα πλακα οσο δουλευε ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει,αν ληθουν αυτα τα προβληματα θα γινει best seller.

Δεν νομίζω, θεωρώ ως το πιο πιθανό, τον τρόπο ατμίσματος.
Η ιδιορυθμία αυτή είναι νομίζω, εγγενές χαρακτηριστικό όλων των bottom coil, λόγω της υποπίεσης που δημιουργείται στο τανκ, η οποία με την σειρά της δημιουργεί υπερτροφοδοσία και κατ' επέκταση, μπουρμπουλήθρες. Έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον. Η "γιατρειά" που δούλεψε για μένα είναι αυτή που σου είπα και τίποτα άλλο.
Από 'κει και πέρα, επειδή εγώ είμαι πιο ιδιότροπος από αυτόν και μου την σπάει να μου υποδεικνύει ο άτμο το πώς θα ατμίσω, έχω 5 κεφαλές ακόμη να ξεπαστρέψω, μόλις γίνει κι αυτό θα πάει σίγουρα στο χρονοντούλαπο, αν ήταν επισκευάσιμος των 50+ έουρο, θα είχε πουληθεί ήδη. Ο mini vivi με δικές μου φ/α είναι εξίσου καλός για ώρα ανάγκης. Το μόνο προτέρημα του evod/primero/delirium είναι ο δροσερός ατμός για τους φαν του είδους. Κι εμένα μου αρέσει αλλά μπορώ και χωρίς αυτόν.

@ slammer : φίλε μου επέτρεψέ μου να διαφωνήσω (βέβαια γνώμες είναι αυτές και η γεύση υποκειμενική). Με έναν απλό bridgeless των 5-6 Ευρώ, μπορεί να φτάσεις to 80% της απόδοσης ενός καλού επισκευάσιμου για dripping με κεραμικό, πχ dripper. Με τον evod δεν νομίζω, βέβαια δεν του έχω φτιάξει και ποτέ δική μου αντίσταση, αλλά...

...με δική μου φ/α και o mini vivi τούμπανο βγαίνει  :bye:

@ sponch : ναί έχω κανα δυο κιβώτια στο υπόγειο για περίπτωση πολέμου :)) :)) :))
αν βαρεθείς τις μπουρμπουλήθρες στείλε πμ να σου χαρίσω το ένα  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1454
« Απάντηση #293 στις: Μαΐ 08, 2013, 01:04 »
δεν αλλαξα τροπο ατμισματος,μονο μπαταρια και γεμισα με υγρο.
με την 1100 με τον ιδιο τροπο ατμιζα και δεν ειχα ουτε υπερχειλιση ουτε υγρο στο στομα.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #294 στις: Μαΐ 08, 2013, 21:06 »
Δουλεύει μια χαρα σε ego 650mAh. Σχεδόν μόνιμα πάνω σε τέτοια τον έχω. Αν η μπαταρία σου είναι εντάξει τότε φταίει ο τρόπος ατμίσματος. Δες εδώ :Απ: Kanger Evod bottom Coil (ή Delirium ή Primero κτλ.)

Είναι μια παραξενιά που έχουν μάλλον όλοι οι bottom coil. Το ίδιο μου συνέβαινε και με τον mini T3. Αν το προσέξεις, θα τον γεμίζεις όταν αδειάζει εντελώς, ούτε καν στο 1/3 του υγρού και, ούτε μπουρμπουλήθρες, ούτε διαρροές !
Φιλε kristoff,μου θυμησες το ego-t.Ειναι --λιγο-- λαθος αυτο γιατι οταν το υγρο βραζει,το τιναζει δεξια,αριστερα,πανω,κατω,με αποτελεσμα να συσωρευεται μετα κατω απο την αντισταση.Μπορει και να κανω λαθος εγω,αλλα αυτο εχω προσεξει στον δικο μου. :) :)

Αποσυνδεδεμένος Ιωάννα

• **
  • 146
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #295 στις: Μαΐ 08, 2013, 21:20 »
Σημερα για πρώτη φορά είχα το ίδιο προβλημα μπουμπουληθρες,βρασιμο και διαρροή υγρού στην μπαταρία τελικά το προβλημα ήταν η αντίσταση μόλις την άλλαξα δούλεψε κανονικα χωρίς κανενα προβλημα άρα φυσιολογικό τελικά ειναι μεσα σε ενα πακέτο να υπάρχουν και οι προβληματικές κανονικά όμως δεν θα έπρεπε να υπήρχε υποτίθεται περνάνε απο έλεγχο αν περνάνε, και τελικά τι εφταιγε σημερα το πήρα χαμπάρι κατάφερα και ράγισα το εξωτερικό του evod άρα οφείλω να ζητήσω ενα συγγνώμη στην αντίσταση
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐ 09, 2013, 18:59 από Ιωάννα »

Αποσυνδεδεμένος sponch

• *
  • 18
« Απάντηση #296 στις: Μαΐ 08, 2013, 21:21 »
Κάποιος στο παρών νήμα έχει αναφέρει για κακοφτιαγμένες-κακοστριμένες αντιστάσεις που μπορεί σε κάποια παρτίδα να υπάρχουν, οπότε πριν ξεκινήσουμε μια καινούρια αντίσταση την ανοίγουμε από πάνω και προσέχουμε οι σπείρες να έχουν ίση απόσταση μεταξύ τους και να μην ακουμπάνε δεξιά-αριστερά στο εσωτερικό τοίχωμα.
Από όσες αντιστάσεις είχα εώς τώρα μία μόνο είχε πρόβλημα με μπουρμπουλήθρες και έλλειψη ατμού. Ανοίγωντάς τη διαπίστωσα ότι οι σπείρες ήταν κολλημένες σχεδόν η μία πάνω στην άλλη και προς την μία μεριά του φυτιλιού. Με ένα μυτερό μαχαιράκι σιγά-σιγά τις αραίωσα και ο ίδιος ατμοποιητής που πρίν δεν δούλευε, άρχισε να ατμίζει απροβλημάτιστα όπως όλοι οι άλλοι.

@ kristoff θα ήθελα, αν έχεις χρόνο και διάθεση, να δοκιμάσεις τον ατμοποιητή με δικές σου φυτιλοαντιστάσεις συν φυτιλάκι από πάνω και να μας πεις τη γνώμη σου.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1454
« Απάντηση #297 στις: Μαΐ 08, 2013, 22:18 »
παραξενα πραγματα.αφου του εκανα ενα μπανακι στεγνωσε καλα και τον συναρμολογησα με προσοχη λεω δεν του κανω αλλη μια δοκιμη?
γεμιζω υγρο και τον βαζω πανω στην 650,που πριν ενα λεπτο ατμιζα μια χαρα.
αποτελεσμα μπλοκαρει η 650 και δεν δουλευε ,μολις τον εβγαζα δουλευε μια χαρα.
η 650 λεω φταει,κατσε να τον βαλω στην 1100,μπλοκαρει και η 1100 ενω βλεπω υγρο στο στομιο του ατμο και στον πολο της μπαταριας.
δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε ο ατμο ,πριν 3 μερες μια χαρα ατμιζα,και αντε ειναι προβληματικος οι μπαταριες γιατι μπλοκαρουν?
με vivi και  ego-c ατμο,δουλευουν κανονικα.
λεω να τον παω στο μαγαζι που τον πηρα μηπως βγαλουμε καμια ακρη.

Αποσυνδεδεμένος brokuna

• **
  • 165
  • Be cool, Be excellent!
« Απάντηση #298 στις: Μαΐ 08, 2013, 22:54 »
Είναι γεγονός ότι σε κάποιες ego μου βραχυκυκλωνει και σ εμένα.
Τον ξεσφιγγω λίγο απο την ego και ξαναπαιζει...
Προσπάθησε να μην τον αφίξεις πολυ και πες μας.

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #299 στις: Μαΐ 08, 2013, 23:01 »
@ shadockan : φίλε μου δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς  :) με μπέρδεψες λίγο γιατί εγώ σε ego-t, με απανωτές και "απρόσεκτες" τζούρες είχα συνήθως υπό-τροφοδοσία και καμένο, όχι υπερ-τροφοδοσία και μπουρμπουλήθρες...
Δεν ξέρω τελικά τί να πω με τον evod... όπως ανέφερα, σε μένα δούλεψε (και δουλεύει ακόμη) αυτός ο τρόπος ατμίσματος. Δύο κεφαλές έχω δοκιμάσει, και στις δύο αν δεν ατμιζα έτσι... μπουρμπουλήθρες και πλυμμήρα  :))

@ sponch : χρόνο ακόμη έχω, και διάθεση πάντα, οπότε να δοκιμάσω γιατί όχι. Δώσε και ένα στήσιμο για μπούσουλα για να ξεκινήσω. Τί σύρμα και τί φυτίλι χρησιμοποιείς και σου κάθεται πιο καλά, βάζεις και non, γιατί κάπου πήρε το μάτι μου πως στήνεται και χωρίς το non... Φυτιλάκι από πάνω πάντα βάζω. Όταν καθαρίζω την κεφαλή αλλάζω αυτά που είναι πάνω από την αντίσταση με δυο καινούργια του 1mm.

@ vag21 : κι εμένα για βραχυκύκλωμα μου κάνει. Ίσως κάτι πείράχτηκε όταν τον μπανιάριζες  :)
Αν δεν δουλέψει η συμβουλή του brokuna, άλλαξε μια κεφαλή και ξαναδοκίμασε

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 95 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 241 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20266 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877963 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362227 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467098 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909633 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519818 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375738 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701881 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ