vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

706 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, Tem, mathimatikos1966, Methodios

Σε ποιο κομμάτι του η.τ εστιάζεται περισσότερο η τυχόν επιφύλαξη σας

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
  • Φύλο: Άντρας
Μας διαβάζουν και Κύπριοι και στην τυχόν (με ν)  τους πάει καλίτερα. :) ;)

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Στην ελληνική γλώσσα :))
Στην τυχούσα δεν είναι βρε παιδια???
Το τυχόν είναι μεν μετοχή αλλά χρησιμοποιείται ως επίρρημα (και με αυτή τη χρήση δεν κλίνεται και δεν παίρνει άλλο γένος).
Φράσεις όπως: "Τα τυχόν προβλήματα", "Η τυχόν επιφύλαξη" είναι σωστές.
Όποιος αποφασίσει να κοροδεύει κάποιον συνάνθρωπο για ένα γραμματικό λάθος (όχι σωστή τακτική κατά τη γνώμη μου)... τουλάχιστον να γνωρίζει το σωστό.  ;D

Αποσυνδεδεμένος tomy

Εμένα  η  ανησυχία μου  είναι  στον  τρόπο  παραγωγής  του  υγρού   

Μήπως  το  υγρό  που  ατμιζω  το  φτιάχνει  κάποιος  ειδικός  ,,, ……….και  με  το  ένα  χέρι  τρωει  τυροπιτα  και  με  το  άλλο  παρασκευάζει  υγρά  που  βαζω  στα  πνευμονια  μου   

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
εγώ πάλι πιστεύω πως και οι διορθώσεις και το χιούμορ πρέπει να είναι καλοδεχούμενα μέσα στο φόρουμ  :)

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786

Μήπως  το  υγρό  που  ατμιζω  το  φτιάχνει  κάποιος  ειδικός  ,,, ……….και  με  το  ένα  χέρι  τρωει  τυροπιτα  και  με  το  άλλο  παρασκευάζει  υγρά  που  βαζω  στα  πνευμονια  μου

αυτη είναι η μεγαλύτερη ανησυχία
αλλά και απορία μου

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
Το τυχόν είναι μεν μετοχή αλλά χρησιμοποιείται ως επίρρημα (και με αυτή τη χρήση δεν κλίνεται και δεν παίρνει άλλο γένος).
Φράσεις όπως: "Τα τυχόν προβλήματα", "Η τυχόν επιφύλαξη" είναι σωστές.
Όποιος αποφασίσει να κοροδεύει κάποιον συνάνθρωπο για ένα γραμματικό λάθος (όχι σωστή τακτική κατά τη γνώμη μου)... τουλάχιστον να γνωρίζει το σωστό.  ;D

Πρωτον έκανα πλάκα και δεν κοροιδεψα κανέναν (ο stylianos το καταλαβε) και δευτερον ρωτησα τους συνατμιστες για να επιβεβαιώσω την εντύπωση μου η οποία κατά πολλους φιλολόγους είναι κι η σωστή (το έψαξα παρεμπιπτόντως στο internet).
Δε μ' αρέσει καθόλου που με ''κατηγόρησες'' ότι κοροιδεύω συνανθρώπους κι ούτε ότι δεν ξέρω το σωστό  ;D αλλά είναι δικαιώμα σου να το κάνεις (ελεύθερο internet) όπως και δικαιώμα σου είναι να είσαι υπερβολικά ευθικτος. Καλή συνέχεια!

Η τυχούσα επιφύλαξή μου είναι στα υγρά φυσικά αφού εισπνέω καθημερινά σύυυυννεφα γλυκερίνης :))   

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Έλα βρε φίλε που θίγεσαι!  :D
Σε αυτό αναφέρθηκα, όχι σε σένα:
offtopic αλλα είναι και σε τιτλο και θα μπει και κανας επισκέπτης και θα μας κοροιδευει... :))

Πάντως στα φόρουμ μπαίνουμε όλοι: ορθογράφοι, ανορθόγραφοι, πολύ ή λίγο μορφωμένοι, δυσλεκτικοί, όλοι οι καλοί χωράμε.
Σε κάθε σελίδα υπάρχουν λάθη, το ζήτημα είναι να επικοινωνούμε, λάθη θα κάνουμε όλοι.
Συνατμιστής είμαι, ρώτησες, απάντησα.

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
αυτη είναι η μεγαλύτερη ανησυχία
αλλά και απορία μου

Το λιγότερο μάλλον που θα έπρεπε να σας ανησυχεί είναι αυτό. Και να φτύνει μέσα οι πιθανότητες να μεταφερθεί μικρόβιο μέσα σε υγρό με νικοτίνη/PG και μετά να επιβιώσει και της ατμοποίησης με τη θερμοκρασία που αναπτύσετε στην αντίσταση είναι εξωγήινη.

To τι βγάζουν τα αμφιβόλου προέλευσης υλικά στους ατμοποιητές με την ανάπτυξη θερμοκρασίας (εδώ απαγορεύονται σιγά σιγά διάφορα πλαστικά για χρήση σε τρόφιμα) και την αλληλεπίδραση τους με κάποια υγρά είναι πολύ πιο επικίνδυνο.

Προσωπικά, φυτίλια και εργοστασιακούς ατμοποιητές δεν βάζω στο στόμα πια. Μόνο ανοξείδωτο ατσάλι και μένει να δω τι γίνεται με το θέμα αντίστασης και mesh που μέχρι στιγμής τα κρίνω ως σαφώς ασφαλέστερα έως ότου βρω αποδείξεις για το αντίθετο. Τουλάχιστον ατσάλι + θερμοκρασίες (μεγάλες) χρησιμοποιούμε και σε σκεύη μαγειρικής όπου έχουν γίνει σαφώς περισσότερες έρευνες.

Δεν θα εκπλαγώ στο μέλλον αν πολλά από τα υλικά στους εργοστασιακούς ατμοποιητές εξαφανιστούν από το χάρτη δια πάντως (πολυεστέρες, φυτίλια σιλικόνης, πολυκαρμπονικά, λάστιχα σιλικονούχα και πλαστικούρες που καίγονται κ.ο.κ).

Η άποψή μου μόνο.   

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
Η λέξη «επιφύλαξη» είναι γένους θηλυκού. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό... :)

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Μικρή λεπτομέρεια στις ανησυχίες Jargon, το silica είναι το πυρίττιο, όχι σιλικόνη, αλλά έχεις δίκιο στα υπόλοιπα, εγώ προτιμώ το φιτίλι από πυρίτιιο.

Τώρα για αυτό

Έχει τεθεί, στο πλαίσιο βέβαια και άλλων κατηγοριών, η ερώτηση σε έναν από τους μεγάλους κατασκευαστές υγρών του φόρουμ: Που βρίσκεται το εργαστήριό σας; Υπάρχει εργαστήριο; Μήπως τέλος πάντων τα φτιάχνεται σπίτι σας περιληπτικά.. Το μήνυμα επανακατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε σε πιο σωστό σημείο στο φόρουμ, με ερώτηση ως προς τη διέυθυνση του καταστήματος και ακόμα δεν έχει απαντηθεί από Αύγουστος 23, 2013, 15:00

Για να το πω πιο κατανοητά, είδα βιντεάκηδες εξωτερικού να δείχνουν εργαστήρια και ζήλεψα. Εμείς άραγε έχουμε τέτοια..;
(και βρήκα κι εγώ την εποχή να το θυμηθώ εκείνο το μήνυμα καταγγελία ε..; )

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
Έχεις δίκιο, φυσικά και το φυτίλι δεν είναι σιλικόνη αλλά πυρίτιο (Si στη χημεία). Το προβλημα μου με αυτό είναι η πιθανότητα αναπνοής σωματιδίων και κυρίως όταν είναι στεγνό κατά την κατασκευή φυτιλοαντιστασης που το πιάνουμε στα χέρια. Ναι οι ποσότητες θα είναι αστείες αλλά η ιδέα δεν μου αρέσει και ο καθένας με τις ανησυχίες του που λένε. Απλά προσπαθώ δια της λογικής και των δεδομένων που υπάρχουν να επιλέξω την υποτιθέμενη ασφαλέστερη οδό μέχρι να καταφέρω να φθάσω στη σίγουρη που είναι η διακοπή και του ατμίσματος.

Αποσυνδεδεμένος tomy

θα  δουμε  ελλαδα  απο  ελληνες  παραγωγους  κατι  τετοιο  .................

http://www.thealchemistscupboard.co.uk/page/cleanroom

χλωμο ...........

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
Διαβάζοντας τα παραπάνω μου ήρθε και άλλη μια επιφοίτηση στο τι πρέπει να προσέχουμε. Μερικά μαγαζιά αγοράζουν αρώματα και βάσεις με το λίτρο, πεντάλιτρο κ.ο.κ. Όταν λοπόν αγοράζουμε από αυτούς τα βάζουν με το χέρι σε μικρότερα μπουκαλάκια που δεν τα έχουν βράσει πρώτα για να αποστειρωθούν. Εκεί φίλοι μου είναι μεγάλος ο κίνδυνος. Προσωπικά για να αποφύγω δυσάρεστες καταστάσεις πάντα παίρνω "εργοστασιακά" προϊόντα και επώνυμες μάρκες, που γνωρίζω ότι δεν γίνεται τόσο χύμα το γέμισμα.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
έχω την εντύπωση ότι οι επιφυλάξεις μας σχετικά με την καθαριότητα και την υγιεινή έχουν βάση περισσότερο σε μηδενικά υγρά 

στα νικοτινούχα νομίζω ότι είναι αδύνατον να επιβιώσει  οτιδήποτε παθογόνο  :nope:
χώρια που μετά περνά από αντίσταση που βράζει και εξατμίζετε μέσα στον ατμοποιητή   :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
Εγω εχω ενα θεμα με την ποιοτητα των υγρων γενικως, αλλα και παλι απο το να καπνιζω καλυτερα να ατμιζω!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359765 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114186 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450005 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110650 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29333 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F