(Χιούμορ Μοντ ον)
Όπως θα έλεγε ένας κάτοχος προβαρι σε μη κάτοχο: άμα δεν το έχεις δεν ξέρεις....
(Χιούμορ Μοντ οφ)
Φίλε vamire, δεν χρειάζεται να είσαι χρόνια ατμιστης για να καταλάβεις την νοοτροπία της provape αλλά και την άρνηση της να εξελίξει το προϊόν της. Την αναλογία με την νοοτροπία της Apple την ανάφερα και πιο πάνω. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω σε αμερικανικά προϊόντα. Αρκεί όμως να ακολουθούν την εποχή και όχι να προσπαθούν να με πείσουν ότι επειδή "έτσι" αυτοί νομίΖουν ότι πρέπει να γίνεται "έτσι" πρεπει να το κάνω εγώ όταν ο κόσμος γύρω αλλάζει για να μας διευκολύνει και μάλιστα τις ελλείψεις να συνεχιζω να τις πληρώνω χρυσές.
Πάντως αν πετυχω κανένα πρόβαρι με κάνα 50Ρίκο θα το χτυπήσω για να το έχω για δεύτερο όταν πηγαίνω παραλία. Μην πηγαίνω παραλία το evic και μου χαλάσει.
Για τα προβλήματα του εβικ που αναφέρεις σαφώς είναι υπαρκτά. Αλλά η joyetech δεν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Βρίσκει λάθη και διορθώνει. Βίδες στην κεφαλή. Βερσιόν 1.3 με βελτίωση στην ακρίβεια και μεταβαλλόμενα βατ κατά τη διάρκεια της τζουρας, οθόνη με ταυτόχρονη απεικόνιση βατ,βολτ,αντίστασης,μπαταρίας κλπ. Και για τα προβλήματα όταν πληρώσεις 77 ευρώ στην Ελλάδα (μαζί με καλη μπαταρία και φορτιστή) με αντιπροσωπεία στην Αθήνα είναι διαφορετικό από το να δώσεις τα τριπλάσια (μιλάω πάντα για Αγορές Ελλάδας) χωρίς αντιπροσωπεία και χωρίς διάθεση βελτίωσης εκ μέρους του κατασκευαστή.
Πια νοοτροπία ρε prof; Και πως δεν χρειάζεται χρόνια ατμιστής για να ξέρεις τι ατμίζεις;Πλακα κάνεις;
Εδω guru άτομα πανω στο η/τ συνεχίζουν να μαθαίνουν και εσυ κατάλαβες τη νοοτροπία τις provape; Το οτι σου φαίνεται ακριβό ειναι το οτι εισαι ενας Ελληνας άφραγκος δεν σου φταίει η provape σε αυτο αλλα οι 300, ουτε θα γίνουν κινέζοι οι αμερικάνοι για να το παρεις με 50 ευρω.
Πάντως provari με 50 ευρω δεν θα βρεις ουτε πλακέτα καμμένη.
Για τα προβλήματα του evic ειναι υπαρκτά; Αλλα η joyetech δεν κοιμάται;15 watt ελεγε στην αρχη και να τα τώρα ουτε αυτα.
Τι να πει κανεις χαλασαν 100.000.000 συσκευές evic στο κοσμο και έβαλε δυο βίδες...Ξέρουμε απο αυτα που χαλασαν ποσα αντικατεστησαν στους πελάτες τους;
Την αντιπροσωπεια που την είδες;
Και εννοείτε δεν θα έβαζα ποτε το provari ως συμφέρουσα αγορά γιατι απλα δεν ειναι συμφέρουσα αγορα σημαίνει κατι φθηνό και αξιόπιστο ισα ισα δηλαδή να κανει τη δουλεια του. Και σε αυτο κατατάζω σήμερα το zmax v5.
Αλλα οχι να γυρνάς εσυ και να κράζεις το provari σε καθε σου ποστ οταν καλα καλα δεν το εχεις πιάσει στα χερια σου και δεν εχεις εμπειρία καλύτερα μη μιλας αλλα μάθε.Ξερω στα ματάκια σου μπορεί να φαντάζω υποστηρικτής των αντικείμενων μου και ναι είμαι αλλα οχι με παρωπίδες αν κατι δεν μου αρεσει θα φαει σουτ οπως εφαγε και το evic. Ουτε θα πω ποτέ πως το provari ατμιζει καλύτερα πχ απο dna20 επειδη εχω provari.
Εσυ μας βάζεις το evic το ποιο άθλιο mod που είδε ποτε η ανθρωπότητα και αντι να μας πεις πως ατμιζει μας λες για τον υπολογιστή τζούρας.Ε αμα θες να έχεις υπολογιστή τζούρας παρε μια μπαταρία ego που εχει πανω και οθόνη.