Γειά σας. Νέος στο "άθλημα"...
Τη γεύση του Cuban Cigar Tobacco τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρον (όπως την περιέγραψε κάποιος,
μου θυμίζει ποπ-κορν με λαδίλα, παρά φουντούκι που γράψαν πολλοί άλλοι), αλλά θα ήθελα να την
ελαφρύνω κάπως (κάποιος έγραψε πως μια άλλη γεύση της Liqua είναι παρόμοια με αυτή, αλλά σε
πιο ελαφριά μορφή, αλλά θα προτιμούσα να αραιώσω την μανίσια γεύση). Δεν έχω καταλάβει ακόμη
τι παίζει με τις βάσεις, το ψάχνω στο forum... για το Cuban Cigar Tobacco (το 6άρι, δεν ξέρω αν παίζει
ρόλο η περιεκτικότητα νικοτινής) τί βάση χρειάζομαι και από πού μπορώ να την προμηθευτώ;
Επίσης, πολλοί γράφετε για ωρίμανση. Πως το αφήνω να ωριμάσει; 2 μέρες πχ χωρίς καπάκι μέσα σε
ένα ντουλάπι ή απλά μέσα στο ντουλάπι με το καπάκι κλειστό για κάποιες (πόσες;) μέρες;
Όσο για τις γεύσεις. Λίγα λόγια (όλες στα 6mg νικοτίνη):
-Μπανάνα: Άθλια φαρμακευτική, σαν χαλασμένη παρτίδα χυμού μπανάνας μάρκας μέκαψες από τα LiDL. Καμία
σχέση με Amita μπανάνα π.χ. (που έτσι κι αλλιώς είναι just ok η συγκεκριμένη) Πικρίζει αρκετά επίσης.
-Βανίλια: Ενδιαφέρον. Την πήρα 2 φορές. Την πρώτη φορά άτμιζα όλη μέρα. Θύμιζε βανίλια και κλώτσαγε
κι όλας. Τη 2η κάτι με χάλαγε αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι (έχω μπόλικη να ατμίσω ακόμη, οπότε
το ερευνώ το θέμα). Πάντως, την προτείνω στους fans βανίλιας έστω για μια δοκιμή.
- Μήλο. Αν και δεν είμαι fan του πράσινου μήλου, αυτή με άρεσε πάρα πολύ. (βασικά από 20+ γεύσεις που
πρόλαβα να δοκιμάσω, ίσως η καλύτερη υλοποίηση). Δεν θυμίζει ωμό πράσσινο μήλο (πχ από Innovation).
Αντιθέτως θυμίζει ψημένο μήλο (σαν γλυκό ένα πράμα) και έχει μια ελαφριά ¨καμμένη" αίσθηση επίσης. Άρεσε
και στην παρέα, αν και θα ήθελα να την αρεώσω ελαφρώς, ίσως να τη συνδιάσω και με Cuban Cigar Tobacco
ή κάποια άλλη καπνική).
- Σοκολάτα. Άθλιο σιρόπι σοκολάτας κακής ποιότητας σαν αυτά που βάζουν - και καλά - "ψαγμένοι" σεφ σε
ακριβά ζαχαροπλαστεία/εστιατόρια σε μικρές μερίδες προσπαθώντας να σε πείσουν πως είναι τρελή γευστική
απόλαυση το γλυκό και εσύ επείδη το 'χεις χρυσοπληρώσει απορείς αν όντως είναι μάπα η δεν είσαι όσο
"ανώτερος" επιβάλλεται ώστε να αναγνωρίσεις την ποιότητα της γεύσης. Τουλάχιστον - στην περίπτωσή μας -
δεν την έχεις χρυσοπληρώσει τη σοκολάτα της Liqua. Θα προτιμούσα - έστω - ο τίτλος της να άλλαζε σε
Chocolate Syrup, γιατί σοκολάτα, δεν είναι.
Πήρα και βανίλια + μήλο με 12 νικοτίνη, αλλά σα να με χάλαγε η ποσότητα. Περίεργο γιατί μετά απο 11 χρόνια
Craven πίστευα πως έπεσα απότομα σε 6 νικοτίνη. Θα συνεχίσω τα τεστς καθαρίζωντας τον ατμοποιητή ώστε
να κατασταλάξω αν όντως με χαλάει η νικοτίνη ή κάτι άλλο.
Σειρά έχουν οι καπνικές γεύσεις. Ψήνομαι να τις πάρω - σχεδόν - όλες, αν και καίγομαι περισσότερο για το πως
θα αραιώσω το Cuban Cigar.