vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

492 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, camber, I.P, manoslykos

Τελικα,..........το μέγεθος μετράει?!!!

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα πάντα όλα...
Απ: Τελικα,..........το μέγεθος μετράει?!!!
« Απάντηση #105 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 18:01 »
Μην ξεχνάς όμως οτι: άλλο τα volt άλλο τα ampere άλλο τα watt. :)   :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος HliasKorin

• *
  • 84
« Απάντηση #106 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 18:06 »
Εμας μας ενδιαφερει η ταση, τα βολτ, αν δεν κανω λαθος?!!!!!  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος stelakis1

• **
  • 357
  • Βάρκιζα τέλος...
« Απάντηση #107 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 18:18 »
@Demkoni

λαθος... ειναι παραμετροι αμεσα συνδεδεμενες η μια με την αλλη.

Αλλαζοντας μια απο ολες, κρατωντας παντα σταθερη την αντισταση, αλλαζουν και οι υπολοιπες.

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #108 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 19:05 »
Εμας μας ενδιαφερει η ταση, τα βολτ, αν δεν κανω λαθος?!!!!!  :dontknow:
αμα θες απλα να εισαι στα ιδια ατμιστικα επιπεδα που εισαι τωρα αλλα με μεγαλυτερη αυτονομια απλα θες μια μπαταριοθηκη 18650 ας πουμε...σαν την μεσαια στην φωτογραφια. αν θες να παιξεις λιγο πανω λιγο κατω για πειραματισμους περνεις το lava tube το ασημι της φωτογραφιας .  αλλα πιστευω οτι μια μπαταριοθηκη με μια  18650 θα σε βολεψει αφανταστα.....!!!

και εγω με την μπαταριοθηκη την εχω βρει εδω και 14 μηνες. το λαβα μου το εκαναν δωρο και το εχω σπιτι για κανενα σεταρισμα περιεργο λογο της προστασιας που εχει .
και στις 2 περιπτωσεις με πληρη εξοπλισμο εκτος ατμοποιητων πανω απο 30 ευρω δεν θα σου παει .
σε ποιο προηγουμενο ποστ εχω δωσει και λινκ αλλου νηματος οπου υπαρχει ενα σετ .

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #109 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 19:25 »
@Demkoni

λαθος... ειναι παραμετροι αμεσα συνδεδεμενες η μια με την αλλη.

Αλλαζοντας μια απο ολες, κρατωντας παντα σταθερη την αντισταση, αλλαζουν και οι υπολοιπες.
:)) Δεν καταλαβαίνω που βρήκες το λάθος σε αυτό που είπα, ότι ΑΛΛΟ τα volt, άλλο τα ampere άλλο τα watt!! :))

Συμφωνώ σε αυτό που λες!! Ότι συνδέονται μέσω μιας σχέσης. Αλλά είναι τρία διαφορετικά πράγματα. Είναι λάθος αυτό? :hmmm:

• 1670
« Απάντηση #110 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 19:35 »
τα ιδια λετε αλλα απλα το εκφραζετε αλλιως.
παρολα αυτα ριξτε μια ματια εδω
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A9%CE%BC

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #111 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 19:36 »
σωστος demkoni. Ειναι 3 διαφορετικα πραγματα οπως για το αυτοκινητο: η ταχυτητα, η επιταχυνση και η ενεργεια/βενζινη που καταναλωνεται για να κινηθει. Συνδεονται μεταξυ τους αλλα ειναι διαφορετικα

• *
  • 84
« Απάντηση #112 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 20:18 »
 Παιδες, εγω δεν πιστευω να φτασω σε τετοια, γιατι δεν εχω ιδεα, απο αντιστάσεις κ ειλικρινα ουτε την τουιστ δεν μπορω να δουλεψω στα ορια τις, οχι αυτα τα εργαλεια, κ απο αυτονομια, μια μπαταρια την μερα 400αρα με φτανει, θα δοκιμασα αν μου δοθει η ευκαιρια, επισκευασιμο αυτου του επιπεδου, να δω απο γευση, κ αν με εντυπωσιαση θα το ψαξω, γενικα ομως ειμαι τεμπελης κ ενω τα χερια μου πιανουν δεν ειμαι σε φάση να φτιαχνω !!!!  8)   

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #113 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 20:24 »
δεν χρειαζεται να δουλευεις κατι στα ορια του...μονο μεχρι εκει που σε ικανοποιει (αυτο το σημειο ειναι διαφορετικο απο ανθρωπο σε ανθρωπο γιαυτο και η μεγαλη ποικιλια απο μπαταριοθηκες). Θα σου προτεινα να κοιταξεις να παρεβρεθεις σε καποια ατμιστικη συναντηση για να δεις, να συζητησεις και κυριως να δοκιμασεις ατμιστικα εργαλεια αλλων ατμιστων. Στην δοκιμη θα σου λυθουν πολλες απο τις αποριες που εχεις

• 1670
« Απάντηση #114 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 20:28 »
Παιδες, εγω δεν πιστευω να φτασω σε τετοια, γιατι δεν εχω ιδεα, απο αντιστάσεις κ ειλικρινα ουτε την τουιστ δεν μπορω να δουλεψω στα ορια τις, οχι αυτα τα εργαλεια, κ απο αυτονομια, μια μπαταρια την μερα 400αρα με φτανει, θα δοκιμασα αν μου δοθει η ευκαιρια, επισκευασιμο αυτου του επιπεδου, να δω απο γευση, κ αν με εντυπωσιαση θα το ψαξω, γενικα ομως ειμαι τεμπελης κ ενω τα χερια μου πιανουν δεν ειμαι σε φάση να φτιαχνω !!!!  8)   
ποτε μην λες ποτε.
αρκει να ξερεις μεχρι που ειναι οι αναγκες σου και τι θες να καλυψεις.
ηδη το οτι το συζητας εισαι στο κατωφλι της ''αναβαθμισης'' . απλα να ξερεις οτι ''αν κατι γυαλιζει , δεν ειναι παντα χρυσος ''.

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #115 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 20:42 »
αφου εχεις twist
κανε ενα πειραμα (πιστευω οικονομικο)
βαλε στη twist ενα Τ2-Τ3 στα 2,5Ω και πανω
και βαλε την μπαταρια στο τερμα,
 ετσι νομιζω οτι ειναι ευλογο παραδειγμα του τη γυνεται

• *
  • 84
« Απάντηση #116 στις: Δεκεμβρίου 30, 2012, 20:55 »
T2 δουλεύω Μανο, απλα δεν ξερω τι αντισταση φοραει απο μαμα, θα δοκιμάσω μολις αλλαξω κεφαλη κ θα σας πω!!!!  :dontknow:   

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 23, 2013, 02:48 »
αφου εχεις twist
κανε ενα πειραμα (πιστευω οικονομικο)
βαλε στη twist ενα Τ2-Τ3 στα 2,5Ω και πανω
και βαλε την μπαταρια στο τερμα,
 ετσι νομιζω οτι ειναι ευλογο παραδειγμα του τη γυνεται

Ευλογότατο. Θα τελειώσει η twist σε χρόνο ρεκόρ!!!   :)) :))

Αποσυνδεδεμένος TerraByter

• **
  • 271
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 23, 2013, 03:00 »
Καλά και εγώ όταν ξεκίνησα με το eGO-T από alter μια χαρά έλεγα ότι είμαι.

"Εγω δεν πάω σε MONT, είναι γκουμούτσες, σιγά τι διαφορετικό δίνουν......"
"Τσαμπα χρήματα....."

και πολλά άλλα

μετά από 1 χρόνο και κάποιους μήνες όχι απλά δεν το κράτησα αλλα το ξεφτίλησα..... αν αρχισω και γραφω τι έχω πάρει και έχω κρατήσει (γιατι πολλά αγοράστηκαν δεν με ικανοποιούσαν και πουληθηκαν) θα είναι σεντόνι.

Εκτός αυτού μέχρι και σε τρυπάκι αναπτυξης δικού μου μοντ μπήκα (όχι για παραγωγή και κέρδος, έκοψα ένα μόνο κομάτι) για να κάνω την κ@βλ@ μου.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 23, 2013, 08:47 »
Ε, μετα την πρωτη φορα.... ειναι ευκολο :)) :))
..εννοω οτι μετα το πρωτο σου μοντ, αυτα που σκεφτοσουν ως αρνητικα εχουν καταριφθει και σκεφτεσαι για ενα καλυτερο μοντ απο αυτο που εχεις...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F