Για να πω και εγω με τη σειρα μου τα λαθη που εχω κανει αλλα σε συνδιασμο και με καποιες σωστες κινησεις (απο τυχη κυριως) που τα συνοδευσαν.
1)Η πρωτη μου κινηση στο χωρο ηταν να μπω σε ενα καταστημα ovale, o πωλητης προσπαθησε να μου πουλησει 2 650 μπαταριες και εναν ατμοποιητη ego-T για 99 ευρω. Ημουν τυχερος γιατι του λεω αυτο που διαφημιζει στο φυλλαδιο τι ειναι? Ηταν ο ego-C και μου ειπε οτι μολις τους εφερε
και δεν ξερει τιποτα για αυτους. Ευτυχως μετα γνωρισα το forum και μου λυθηκαν ολες οι αποριες. Εδω να τονισω αυτο που ειπε καποιος προηγουμενως οτι
πολυ σημαντικο ειναι που εδωσα πανω απο 100 ευρω στην αρχη γιατι στο μυαλο μου μπηκε οτι εκανα μεγαλη επενδυση και δεν θα τα παρατησω απο τις πρωτες ημερες.
2)Το πρωτο μου υγρο ηταν το Natura dark vapure 18mg, μου ειχε αρεσει στο μαγαζι αλλα η πιπερατη γευση του με απωθησε γρηγορα απο αυτο μεχρι που ανακαλυψα το virginia που μου αρεσε πολυ χωρις να με καιει τοσο. Το
λαθος μου εδω ηταν που αποφασισα να το παρω στα 9mg, δεν επρεπε απο την πρωτη βδομαδα να πεσω τοσο σε νικοτινη.
Μετα πηγα στον στρατο και χωρις μπριζες, μπαταριες, υλικα για καθαρισμα και χωρις στοκ μοιραια γυρισα στο κανονικο τσιγαρο με παντα στο μυαλο μου να το ξανα-αρχισω το ατμισμα μετα το στρατο.
3)Ετσι και εγινε, οταν απολυθηκα το ξαναξεκινησα και το διαστημα που ημουν μακρια απο το η.τ ειχαν βγει πραγματα και θαματα και ειχα χασει αρκετα επεισοδια.
Η τυχη μου χτυπησε παλι την πορτα και ειχα ηδη ενα Lava tube κερδισμενο απο το φορουμ που με βοηθησε να πειραμαστιστω και περα του ego-c και να δοκιμασω και αλλους ατμοποιητες σε μια σταθερη αποδοση και σε περισσοτερα volt.
4) Λαθη σε αγορες εχω κανει και εγω πολλά και θα συνεχισω να κανω ειμαι σιγουρος αλλα τουλαχιστον ξερω οτι με καθε λαθος αγορα μαθαινω και κατι, δηλαδη με τα diy αν δεν ειχα κανει μια τεραστεια παραγγελια απο inawera που τα περισσοτερα αρωματα και υλικα τα εχω και καθονται χωρις να πειραξω ποτε, δε θα μαθαινα πως ειναι να ατμιζεις καθαρη VG και δε θα διαπιστωνα οτι με ενοχλει και με πειραζει η PG. Βεβαια η διαπιστωση γινοταν με πολυ λιγοτερα χρηματα απο τα 100 ευρω που εδωσα αλλα εμαθα και πολλα πραγματα.
5) Προσφατο λαθος ηταν μια παραγγελια απο Κινα απο heaven gifts με κατι ego twist και ego-c type B γιατι μεχρι να ερθει ειχα αλλαξει τελειως τροπο ατμισματος (Mod+clearomizer).
Ημουν τυχερος ομως και εδω γιατι η παραγγελια αντι να φυγει απο Κινα επεστρεψε στο μαγαζι τους και μου εκαναν refund οποτε με τα χρηματα αυτα αγορασα στοκ για τον τωρινο τροπο ατμισματος μου.
6)Συνεχιζω να κανω λαθη οπως του οτι δεν εχω ενημερωθει ακομη αν υπαρχει ενας ευκολος επισκευασιμος ατμοποιητης που να μου δωσει ψυχρο ατμο οπως οι bottom coil και ο ego-c.
Aληθεια ποιον μου προτείνετε να δοκιμασω? (Αν θελετε Pm για να μη χαλασουμε το νημα).
Tωρα γνωρισα τον Τ3 εχω και το Vamo στα χερια μου που ειναι πολυ καλυτερο απο το Lava που ειχα και ειμαι σταθερα στα 18mg και παρολο που θελω να πεσω σε νικοτινη αν δεν εκανα 18mg τωρα τις γιορτες με τοσες βραδινες εξοδους σιγουρα θα ειχα κανει πολλα τσιγαρα τρακες απο τους φιλους μου.
7) Θα συνεχισω να κανω λαθη ειμαι σιγουρος αλλα τουλαχιστον εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αν δεν κανεις λαθη στο η.τ και δε σου φυγει ενα σεβαστο ποσο απο την τσεπη σου ειναι πολυ δυσκολο να μαθεις εκτος αν εχεις κανεναν πολυ καλο φιλο ατμιστη ή συγγενή που να την εχει πατησει πριν απο εσενα. Kαι καποια στιγμη θα ξοδευτω ακομη περισσοτερο για καποιο provari ή καποιον καλο επισκευασιμο. Εγω δυστηχως στο ατμισμα ειμαι πολυ μονος πλεον (ολοι οι φιλοι πρωην ατμιστες ή το εκοψαν τελειως ή ξαναγυρισαν στο κανονικο τσιγαρο).
Ελπιζω να μη σας κουρασα και ελπιζω να βοηθησω και καποιον εδω μεσα με τις εμπειριες που εχω ζησει με το ηλεκτρονικο.