vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

382 επισκέπτες, 2 χρήστες
Methodios, camber

Λάθη που κάναμε ως νέοι στο η.τ.

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• **
  • 161
  • Φύλο: Άντρας
  • Σήμερα είναι το αύριο για τ οποίο ανησυχούσες χτες
Απ: Λάθη που κάναμε ως νέοι στο η.τ.
« Απάντηση #135 στις: Μαρτίου 03, 2016, 20:04 »
Το μεγαλύτερο δικό μου λάθος την προηγούμενη φορά που άτμιζα ήταν ότι πειραματιζόμουν διαρκώς με μοντέλα ,μοντελάκια, φίλτρα και φιλτράκια, ατμοποιητές και μπαταρίες κλπ κλπ, προς αναζήτηση της ιδανικής τζούρας.. Τελικά διαπίστωσα ότι προκειται για ουτοπία . Η ομοιόσταση του ανθρώπινου οργανισμού είναι ευχή και "κατάρα" . Ευχή γιατί προσαρμόζεται σε αντίξοες συνθήκες και στην περίπτωση του ατμίσματος κατάρα γιατί συνηθίζει στη δόση, τη γεύση και το χτύπημα, με αποτέλεσμα να αποζητά διαρκώς, είτε  μεγαλύτερη, είτε ισχυρότερη είτε διαφορετική απόλαυση. 
Το πρώτο μου λάθος, στη νέα μου αποπειρα ,δυστυχως το έκανα ακαριαία . Εμπιστευτηκα εμπόρους χωρίς να διπλοτσεκάρω τι μου λένε.. και με πιασανε κότσο .. στο σετάκι τουλαχιστον που αγορασα (και χρυσοπληρωσα) ποιοτικα επεσα διάνα. Στερνη μου γνωση να σ ειχα πρώτα (όσο αφορα τιμη) αλλα η ζωή συνεχίζεται..  

Αποσυνδεδεμένος Αsimos

• **
  • 120
« Απάντηση #136 στις: Μαρτίου 03, 2016, 20:50 »
εγω την πρωτη φορα πριν αρκετα χρονια εκανα την μεγαλη βλακεια να παω σε υγρα χωρις νικοτινη απο την πρωτη μερα και με τις τοτε συσκευες.....αντεξα 5-6 μηνες γιατι  ειχα θεληση για να το κοψω....αλλα μετα κ.τ και παλι...
αυτη την φορα (δευτερη) το εψαξα λιγο απο την αρχη και χωρις να θελω να το κοψω το κ.τ.(ηθελα το η.τ μονο για κλειστους χωρους και μεσα στο σπιτι) το εκοψα σε 3-4 μερες.αιτια?? ενα Istick50 και ο  nautilus αν πηγαινα σε ενα αρχικο πακετο δεν ξερω τι θα γινοταν....
μετα αγορασα και εγω πολλα αχριστα πραγματα και βαρετα υγρα...αλλα τωρα DIY και εχω βρει μια συνταγη που πραγαματικα δεν με κουραζει...στα ετοιμα υγρα πιστευω οτι η αραιωση ειναι απαραιτητη για να μην κουραζουν,ενα ακομα λαθος που ενω το διαβαζα στο φορουμ το θεωρουσα "χαζο" και δεν το εκανα απο την αρχη.
τελικη καταληξη επισκευασιμος ατμοποιητης, diy υγρα και το istick ειναι το μονο που δουλευω ακομα...οχι για λογους οικονομιας αλλα για ποιοτητα στο ατμισμα,φυσικα τα χερια μου πιανουν και η λειτουργεια μου ειναι απολυτα κατανοητη,ετσι δεν ειχα προβληματα.

« Απάντηση #137 στις: Μαρτίου 04, 2016, 15:07 »
λαθος πρωτο: ξεκινησα με 6 νικοτινη επειδη τα τσιγαρα που καπνιζα ηταν 0,6 και σκεφτηκα να παρω την αντιστοιχη νικοτινη και σε υγρα. μετα απο ενα-εναμιση μηνα καταλαβα πως ισως ειναι καλο να ανεβω λιγο, οποτε ανεβηκα σε 9, 10 κ 1,2 (αναλογα το υγρο)
λαθος δευτερο: αγορασα αρκετα υγρα χωρις να υπαρχουν στο δοκιμαστηριο, μετα απο προτροπη πωλητων που μου τα προτειναν. αποτελεσμα; ολα μα ολα τα υγρα που ειχα παρει χωρις δοκιμη δεν μου αρεσαν. μερικα πεταχτηκαν μετα απο αναμειξη με αλλα υγρα, αφου κ παλι το αποτελεσμα ηταν ψιλοαισχος για μενα, κ τα υπολοιπα ακυρα μεγειρεματα μου τα δινω σε φιλους που τους αρεσουν.

Αποσυνδεδεμένος storki

• *
  • 59
« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 12, 2016, 22:39 »
εγω δεν πληρωσα πολλα γιατι μου αρεσει να το ψαχνω γενικα ξεκινησα για πλακα με έναν φιλο με ένα πακετο τις E-smoke τοτε που εμοιαζε και με το μαλμπορο το κοκκινο εγω παρ`ολο που εκανα έναν μεγαλο καπνο σχεδόν την ημερα το ειχα κοψει για σχεδόν έναν χρονο μετα πηρα ένα σετ ego-t ειχα παρει και στους γονεις μου ωσπου ειχα αρχισει να βηχω να εχω πονοκεφαλους να καταπινω συνεχεια υγρο και το αποκορυφωμα ηταν όταν ξαφνικα σε ένα νοσκομειο μεσα ενας ασχετος γιατρος με το που ειδε τον πατερα μου να ατμιζει μονο που δεν τον εδειρε(που λεει ο λογος) για να το πεταξει και εκει τελειωσαν όλα μεχρι πριν κανενα χρονο που ηρθε στην ζωη μου το πρωτο μου μοντακι και συνεχιζω. τωρα είναι 1-2 εβδομάδες που εβαλα και παλι τους γονεις μου στο παιχνιδι. όπως και ολη την πολυκατοικια που μενω τωρα λογω αραβωνα δεν υπαρχει κανονικο τσιγαρο μεσα στο σπιτι ολοι πλεον ηλεκτρονικο.

Αποσυνδεδεμένος Scarygirl

• 3
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #139 στις: Μαΐου 11, 2017, 12:34 »
Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω σε αυτό το θέμα. Είμαι 1 μηνα ατμιστρια! Ατμιζω περίπου 1 μλ τη μέρα. Το η.τ. μου είναι το aspire pockex και χρησιμοποιώ diy .. χθες λοιπόν έκανα την πρώτη μου γκάφα. Αδειασα το η.τ. και αντί να το συμπληρώσω με υγρό το γέμισα με σκέτο άρωμα..και ατμισα κιολας... από χθες λοιπόν έχω φοβηθει πολυ..θα μπορούσε μήπως κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με τυχόν παρενεργειες;

Αποσυνδεδεμένος evi foropoulou

• *
  • 29
« Απάντηση #140 στις: Μαΐου 11, 2017, 12:46 »
Ειμαι 4 χρονια ατμιστρια και στην αρχη το ειχα κανει το ιδιο λαθος κι εγω,ομως στην πρωτη τζουρα το καταλαβα.Το μονο που επαθα εγω ητσν να καταστρεψω την αντισταση!!Μη μασας συνεχισε!!! 🐩

• 3
« Απάντηση #141 στις: Μαΐου 11, 2017, 12:49 »
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς το κατάλαβα στη δεύτερη τζουρα. 
Το πέταξα και το σκουπισα στη συνέχεια αλλάζοντας αντίσταση και συν πληρώνοντας με νέο υγρό. Παρ όλα αυτά το αρωμα μου ερχόταν επίσης..εχω τρομοκρατηθει.. σήμερα αδειασα και το άλλο άρωμα και το επλυνα ε νερό...

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #142 στις: Μαΐου 11, 2017, 12:58 »
Όλα καλά, δεν έγινε κάτι επικίνδυνο με 1-2 τζούρες, δεν το ήπιες. :)
Απλά τόση έντονη δόση αρώματος μάλλον θέλει καλό πλύσιμο (και μπορεί να σου άφησε και την γεύση στο στόμα).

• 3
« Απάντηση #143 στις: Μαΐου 11, 2017, 13:00 »
Ήπια 1,5 λίτρο νερό.  Οπότε δεν έχω γεύση τώρα...απλά έλεγα μήπως για να το εξισορροπησω να μην κάνω καθόλου 2 3 μέρες..εσείς τι λετε;

« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 11, 2017, 13:08 »
Ένα και μοναδικό λάθος έκανα,
να αγοράσω το πρώτο μου σετ (ego one) και υγρά αναπλήρωσης
από ελληνικό μαγαζί και να τα τριπλοπληρώσω :wall:
Μετά, έμαθα! ;D

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #145 στις: Μαΐου 11, 2017, 15:02 »
τι ακριβώς έμαθες?
θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας;

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #146 στις: Μαΐου 11, 2017, 18:24 »
Έμαθε... κινέζικα. 笑

« Απάντηση #147 στις: Μαΐου 11, 2017, 18:47 »
τι ακριβώς έμαθες?
θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας;
Paypal - Κίνα - DIY υγρά με αρώματα από Ευρώπη και βάση φαρμακείου. 

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #148 στις: Μαΐου 11, 2017, 19:15 »
Μας δουλεύανε στα μαγαζιά... :))

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #149 στις: Μαΐου 11, 2017, 20:17 »
δηλαδή σταμάτη θα έκανες παραγγελία και σε 2 μέρες θα τα είχες εδώ;
λέω...αν ήξερες αυτό θα έκανες;
γιατί εγώ δεν το βλέπω ως λάθος....ειδικά αν κάπνιζες ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359742 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114158 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449993 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374691 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99876 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F