vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Πόση νικοτίνη παίρνουμε ?

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πόση νικοτίνη παίρνουμε ?
« Απάντηση #150 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 10:59 »
πάρε μια συσκευή eGo-T και υγρά Halo Freedom και Halo Torque 56 και είσαι ΟΚ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος danden

• *
  • 54
« Απάντηση #151 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 23:20 »
νομιζεις δεν θα επαιρνες αλλη γευση.ολοι τσιγαρο καναμε.τωρα ουτε να το δω δεν θελω.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #152 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 00:32 »
Επισης μου αρεσει η γευση του τσιγαρου και σε καμια περιπτωση δεν θα επαιρνα με αλλη γευση.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Αν θες άκου και μια άλλη γνώμη που μου θύμισες έμενα πριν ενάμιση χρόνο.πάρε αυτό που είναι στα 36 mg νικοτίνη και μην τρομάξεις....γιατί στο ΗΤ η νικοτίνη δεν έχει καμία σχέση με το ΚΤ.
http://www.heaven-gifts.com/?product-279.html(οταν επανέλθει ο  σερβερ τους)
Και αν σου φανεί βαριά έχει και αραιωτικό  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Tsairon

• 3
« Απάντηση #153 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 01:02 »
Μπερδευτικα παιδια.Εγω βρηκα κατι και θελω να μου πειτε αν ειναι οκ.
 http://www.hlektronikotsigaro.gr/index.php?item=117#contents
μαζι με αυτο το υγρο:
http://www.hlektronikotsigaro.gr/index.php?item=49#contents
θα παρω εννοειται 4-5.Τι λετε; Α! κατι αλλο. Αν θελετε μη χρησιμοποιειτε την αργκο των ητ γιατι ειμαι new σε ολο αυτο και δεν καταλαβαινω αυτες τις ορολογιες...Thanks!

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #154 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 12:44 »
για αρχη θα σου ελεγα να μην παρεις μεγαλες ποσοτητες απο ενα υγρο, καλυτερα 4-5 διαφορετικα υγρα σε μικρες ποσοτητες, για να δεις ποιο σου αρεσει περισσοτερο.

Αποσυνδεδεμένος mylonojr

• *
  • 54
  • Dum spiro BAFUM
« Απάντηση #155 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 19:30 »
μαζι με αυτο το υγρο:
θα παρω εννοειται 4-5.Τι λετε; Α! κατι αλλο. Αν θελετε μη χρησιμοποιειτε την αργκο των ητ γιατι ειμαι new σε ολο αυτο και δεν καταλαβαινω αυτες τις ορολογιες...Thanks!

Αν και δεν έχω την εμπειρία των περισσοτέρων μελών του φόρουμ, θα σου πω κι εγώ τη γνώμη μου. Κατ' αρχάς, χρησιμοποιώ το ΗΤ εδώ και 3 μήνες πάνω-κάτω.
Το πρώτο που δοκίμασα ήταν το Njoy Npro και έκοψα αμέσως -μαχαίρι- το ΚΤ (12-15 BF κόκκινα). Καλή γέυση και αρκετά καλό χτύπημα. Τα μειονεκτήματα του κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη είναι ότι:
1)τα cartridges που θεωρητικά αντιστοιχούν σε 1 πακέτο ΚΤ της κλάσης του BF που κάπνιζα άδειαζαν πολύ γρήγορα: χρειαζόμουν 2-3 την ημέρα.
2) Η τιμή. Αν κάνεις τα μαθηματικά, αυτό μου έβγαινε 10-15€ τη μέρα, ποσό υπερβολικό για τα οικονομικά μου δεδομένα.

Τώρα χρησιμοποιώ το FOG. Σε σχέση με το Njoy, έχεις περισσότερες επιλογές ατμοποιητή (π.χ. 901, 901LR), τεράστια ποικιλία σε υγρά, μεγάλη αυτονομία σε υγρό (χωρητικότητα 3,5ml) και μπαταρία (900mah), φθηνότερα υγρά. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ίσως το μέγεθός του (λόγω της ίδιας της συσκευής αλλά και της μπαταρίας που το κάνουν να φαίνεται σαν αυτοσχέδιο φλάουτο) αλλά εγώ το χρησιμοποιώ και στο σπίτι και στη δουλειά αλλά και στις εξόδους.
Βασικά έχω κολλήσει με το FOG. Πρόκειται για μια 'τίμια' συσκευή που κάνει αυτά που υπόσχεται.
Όσο για το ΚΤ, δοκίμασα ένα πριν μερικές μέρες και δεν μου έκανε καμμία απολύτως αίσθηση. Ίσα-ίσα, το βρήκα βρωμερό και με άσχημη γεύση.

Αποσυνδεδεμένος steven_creta2

• **
  • 187
« Απάντηση #156 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 20:19 »
Όσο για το ΚΤ, δοκίμασα ένα πριν μερικές μέρες και δεν μου έκανε καμμία απολύτως αίσθηση. Ίσα-ίσα, το βρήκα βρωμερό και με άσχημη γεύση.
+1000  :thumpup:
Εγω έκανα ενα μετα απο δυο μηνες και δεν μπορουσα να κατεβασω τον καπνο με τιποτα! Αρχισα να βηχω και στην δευτερη τζουρα το πεταξα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μετα απο 15 χρονια καπνισματος δεν το θελω καθολου

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #157 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 22:44 »
Εγω εκανα μιαμιση τζουρα και μαστουρωσα οπως οταν ξεκιναγαμε το τσιγαρο στα 15 μας !!!!

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #158 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 23:21 »
Ναι αλλά μην τα λέτε δυνατά και μας ακούσουν οι καπνοβιομήχανοι (χαμένοι πελάτες) ο Ε.Ο.Φ. (χαμένες θεραπείες) και ο Παπά Κωνσταντίνου (φόροι που θα θέλει να βάλει)!!!

Αποσυνδεδεμένος Tsairon

• 3
« Απάντηση #159 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 23:55 »
παιδες ωραια ολα αυτα αλλα δεν μου ειπε καποιος αν το ητ που σκεφτομαι να παρω(πλην τα υγρα,ευχαριστω το φιλο!)αξιζει...:(

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #160 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 23:57 »
μαζι με αυτο το υγρο:
Πλέον το intellicig είναι 1,5 έτος παλιό - με αυτό ξεκίνησα. Μικρή μπαταρία. ΜΗΝ ζητάς κάτι που να μοιάζει με τσιγάρο, προσπάθησε να το ξεπεράσεις. Όλοι μας έχουμε πάει σε μπαταρίες 900 αντί 200 τού intellicig.
Στις γεύσεις ισχύει το περί ορέξεως....  Μπορεί να σ'αρέσει, μπορεί όχι. Εγώ κατέληξα μετά από 15-20 γεύσεις και τώρα χρησιμοποιώ υγρό χωρίς γεύση. Αλλά, ακόμα το ψάχνω ... 8)
Ακόμα θυμάμαι ένα latakia που μου είχε δώσει ένας...και δεν ... με τίποτα.
Εάν θέλεις, μπορώ να σου χαρίσω ένα rose και vanillia από e-cig που μου τα έστειλαν δωρεάν....

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #161 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 00:03 »
Επίσης, ξεκίνησες λάθος.
Εάν έχεις απορίες στο τι θέλεις, ξεκίνησε από
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,5.0.html
και άνοιξε καινούργιο θέμα.
Επίσης, πήγαινε
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.0.html
Και αυτοσυστήσου....

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #162 στις: Μαρτίου 17, 2011, 11:05 »
Νέος χρήστης η.τ., παλιός χρήστης κ.τ., θα ηθελα να μου πειτε αν εχουμε καποιο νεοτερο σχετικα με το ποσο νικοτινη παιρνουμε τελικα.
Και συγκεκριμενα θα ηθελα οι τιμες της νικοτινης να ειναι σε σχεση με τα ml των υγρων που ατμιζουμε (σε η.τ. οπως fog και GG).
Εχω διαβασει το συγκεκριμενο θεμα πολλες φορες, και ακρη ακομα δεν εχω βγαλει. θεωρω ομως οτι ειναι απο τα πιο σημαντικα θεματα.
Οσοι ατμιζετε με fog η' GG θα συμφωνησετε οτι τα ml "εξαφανιζονται" με αυτες τις συσκευες. και ρωταω :
Για παραδειγμα σε 5ml vg ecopure mild med 15mg καταναλωσης την ημερα, ειναι δυνατον να "παιρνω" 75mg νικοτινη ? Φανταζομαι πως οχι. Αλλα τελικα ποση ?
Καπνιζα 50 τσιγαρα ημερησιως marlboro silver (ο,4mg νικοτινη) οποτε, επαιρνα περιπου 20mg νικοτινης την ημερα. Τωρα, με περιπου 3ml vg (με περιεκτικοτητα 15mg νικοτινης ανα ml) και αναζητω αρκετες φορες την ημερα κ.τ.(7-8).
Απο οτι διαβασα στο φορουμ (και εχω διαβασει πολλεεεεες σελιδες πριν ποσταρω) η vg δεν εχει μεγαλο "χτυπημα" (ειδικα low και med με fog και 901 απλο, καθολου).
Ηδη φοβαμαι οτι παιρνω πολυ μεγαλυτερες δοσεις νικοτινης απο οτι επαιρνα με το κ.τ.! Δεν θελω να φανταστω τι θα γινει αν αρχισω high η' ακομα πιο ψηλα!!!
Τα φωτα σας βρε παιδια ....
Ευχαριστω εκ των προτερων

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #163 στις: Μαρτίου 17, 2011, 11:19 »
Νομίζω πως κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει, εφόσον αυτό χρειάζεται εργαστηριακές μετρήσεις, που δεν υπάρχουν ή είναι εξαιρετικά λίγες.
Όμως πέρα από το χτύπημα και την αίσθηση, ίσως πρέπει να εμπιστευτούμε τους οργανισμούς μας. Όλοι θυμόμαστε από την εποχή που καπνίζαμε το κανονικό τσιγάρο, την μεγάλη μας ανάγκη να καπνίσουμε όταν (προφανώς) έπεφτε η συγκέντρωση νικοτίνης στο αίμα μας. Επίσης όλοι μας θυμόμαστε το πως αισθανόμασταν όταν το παρακάναμε. Από τη στιγμή που με τους ατμιστές και τα υγρά μας, συνεχίζουμε να έχουμε την διάθεση ατμίασματος, πάει να πει πως η συγκέντρωση νικοτίνης στο αίμα μας, είναι σε επίπεδα χαμηλότερα από ότι έχουμε συνηθίσει τον οργανισμό μας. Επιπροσθέτως να πω, πως όταν για λόγους δοκιμής, έβαζα υγρά με πολύ μεγαλύτερη νικοτίνη από τα συνηθισμένα μου, τότε ο οργανισμός μου έφτανε σε κορεσμό αρκετά γρήγορα, αλλά επανερχόταν και τα γνωστά αποτελέσματα που είχα με το κανονικό τσιγάρο (ψιλοπονοκέφαλοι κλπ).

Άρα, θεωρώ πως από τη στιγμή που ο καθένας αυτορυθμιστεί με τα υγρά του και τις περιεκτικότητές του και αισθάνεται την ανάγκη ατμίσματος όλη μέρα, σίγουρα δεν λαμβάνει περισσότερη νικοτίνη από όση λάμβανε με το τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• 977
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
« Απάντηση #164 στις: Μαρτίου 17, 2011, 12:06 »
Έχει γίνει μια έρευνα που αφορά την απορρόφηση νικοτίνης από τον οργανισμό.

http://vaping.gr/index.php/topic,1374.0.html

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2022, 05:09 από Tem »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 950 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114095 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359674 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449926 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110587 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374640 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327925 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6386 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15247 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29291 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99826 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F