vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

151 επισκέπτες, 6 χρήστες
DARK ANGEL, Blackwolf, Doubt, manoslykos, dallaskdp, stauros53

Πόση νικοτίνη παίρνουμε ?

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πόση νικοτίνη παίρνουμε ?
« Απάντηση #180 στις: Απριλίου 21, 2011, 14:07 »
μα δίπλα στη γενική που θέλω να κάνω έτσι για ξεκάρφωμα, εξειδικευμένη θέλω να κάνω για τι νικοτίνη, με όποιο κόστος. Να μάθω θέλω
αν μπορεσεις κα βγαλεις ακρη θα ειναι χρησιμη πληροφορια για ολους εδω

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #181 στις: Απριλίου 21, 2011, 18:02 »
Aυτο,το οτι δηλαδη δεν ανιχνευετε νικοτινη στο αιμα καπνιστων
ειναι το μεγαλυτερο παραμυθι που εχω ακουσει
και δεν στεκετε επιστημονικα με τιποτα.....

Όπως είπα και πριν κι εμένα δε μου στέκει λογικά. Γι' αυτό έδωσα και το link να το διαβάσετε κι εσείς μήπως κατάλαβα λάθος.

Αποσυνδεδεμένος sera

• **
  • 120
« Απάντηση #182 στις: Απριλίου 21, 2011, 18:10 »
Για ειδικές εξετάσεις αίματος που είχα ζητήσει τιμή μου είχανε πει σε ιδιωτική κλινική 600€

Αποσυνδεδεμένος kondan

• 2
« Απάντηση #183 στις: Ιουλίου 04, 2011, 04:49 »
Καλησπερα στο φορουμ, ειμαι νεος τοσο εδω οσο και σαν χρηστης ητ, μολις 5 ημερων. Αγορασα ενα e-go t ovale, και η συντομη ερωτηση μου ειναι η εξης: ποσες ρουφηξιες περιπου αντιστοιχουν σε ενα κανονικο τσιγαρο? Σημειωτεον, καπνιζα 2 πακετα marlboro lights την μερα, και τωρα εχω κατι natura e-liquid marboro των 18 mg. Επειδη ομως δεν ξεκιναει και τελειωνει σαν τσιγαρο αλλα και επειδη μου επιτρεπεται να κανπιζω παντου (και μεσα στο σπιτι), το εχω στο στομα μου ολη μερα! Μηπως κανω χειροτερη βλακεια τελικα?

Σασ ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• 525
« Απάντηση #184 στις: Ιουλίου 04, 2011, 05:41 »
kondan δυστυχως δε ξέρει κανεις να σου απαντησει με ακρίβεια. άμα βάλεις τους αριθμούς κατω μάλλον μπαινει στο στόμα σου περισσοτερη νικοτίνη. πολύ αμφιβάλω όμως πόση απο αυτήν απορροφάται. υπάρχουν και έρευνες που λένε πως δε απορροφάται καθόλου έως ελάχιστη νικοτίνη. επίσης η ανιχνευση της νικοτίνης δεν είναι και οτι πιο ευκολο απ όσα έχω καταλάβει. προσωπική άποψη.. ΑΚΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ! μείνε μια βδομάδα ακόμα με το ΗΤ και θα αρχισεις να καταλαβαινεις διαφορά στις αναπνοες - όσφρηση -γεύση. ακόμα και τωρα να πας να καπνίσεις κτ θα δεις πως βρωμαει και το σωμα σου δε το αντέχει. αποψη μου είναι πως είτε παίρνουμε λιγοτερη η περισσοτερη νικοτινη το ητ είναι στο συνολου του πολυ πιο υγιεινο κ καθαρο απο το κανονικο. αν σε ανησυχεί τόσο το θέμα τις νικοτίνης πάρε υγρό με λιγότερη νικοτίνη ή μηδενική. και τις ωρες που ατμιζεις απο συνήθεια κάνε νον. αν και άποψη μου είναι πως το να ρίξεις την νικοτίνη δε θα πρέπει να το σκεφτεσαι απο τώρα. ξεφυγε οριστικά απο το κτ και σε μερικους μήνες κατεβασε τη σε 9 ή 0..
τελος μη σκαλώνεις με τα νουμερα.. όσους γιατρους ξέρω λένε για τα κτ πώς τα lights και τα super lights τσιγαρα είναι εξίσου ίσως και πιο βλαβερα απο τα κανονικά..

Αποσυνδεδεμένος kondan

• 2
« Απάντηση #185 στις: Ιουλίου 04, 2011, 13:22 »
Καταλαβα φιλε dxdydz.

Οποτε ας συνεχισω ετσι και βλεπουμε στην πορεια!

θα συνεχισω με το 18 αρι και βλεπω για το 9 στην πορεια!

Ηταν καλη η επιλογη του ηλεκτρονικου τσιγαρου που αγορασα? Τυχαια εγινε, ηρθε στο μαγαζι μου ενας προμηθευτης, δεν ειχα κανει απο πριν καποια ερευνα.

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #186 στις: Ιουλίου 04, 2011, 13:34 »
Οι EGO-T ατμοποιητές έχουν προβλήματα (λύνονται βέβαια)
Αφιέρωσε χρόνο να διαβάσεις εδώ
http://vaping.gr/index.php/topic,1982.0.html

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2022, 05:11 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• 525
« Απάντηση #187 στις: Ιουλίου 04, 2011, 13:41 »
κι εγώ με αυτό ξεκίνησα και το θεωρώ πολύ καλή επιλογή! οι ατμοποιητές είναι αναλωσιμοι. οπότε αν δεις πως δε σαρεσουν οι ego μπορείς να δοκιμασεις 510, 306 και 901, 801 με ανταπτοράκι. αλλά για να μη ξεφύγουμε από το θέμα και μας τα διαγράψει ο ατμιν συνέχισε καλύτερα εδώ.. http://vaping.gr/index.php/topic,2308.msg66317/topicseen.html#new
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2022, 05:11 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #188 στις: Αυγούστου 19, 2011, 07:39 »
Cap, αντι για μικροτερες τζουρες γιατι δεν κανεις κανονικες με λιγοτερη η καθολου νικοτινη; Με το GG ειναι ευκαιρια να την κοψουμε και αυτη. Εχω προσεξει οτι η μηδενικη νικοτινη με το GG εχει καλουτσικο χτυπημα στο λαιμο απο το τιποτα που δινουν αλλα τσιγαρα.

ps.....Σορρυ παιδια γι'αυτα που λεω, δεν διαφημιζω απλως λεω την εμπειρια μου που μπορει να βοηθησει πολλους.
εγω παντος με το ιαττυ την κατεβασα απο 18 στο 9 και βλεπουμε .... +1 :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #189 στις: Αυγούστου 19, 2011, 12:25 »
Δεν ξέρω πόση νικοτίνη παίρνουμε τελικά από το άτμισμα, αλλά χθές το βράδυ απογοητεύτηκα με τον εαυτό μου. Ενώ δεν κάπνιζα καθόλου κανονικό τσιγάρο εδώ και μέρες, από 2,5- 3 πακέτα ημερησίως βαριά τσιγάρα και με χρήση 3-4 ml/μέρα υγρού 18 mg, χθές το βράδυ αισθάνθηκα την ανάγκη και άναψα 1 τσιγάρο, καταλήγοντας όλο το βράδυ να έχω κάνει 4 τσιγάρα δυστυχώς, τα οποία με κάλυψαν χωρίς ζαλάδες και τα σχετικά. Φυσιολογικά πρέπει να παρεμβαίνουν και άλλοι μηχανισμοί δράσης στη πρόσληψη νικοτίνης με κανονικό τσιγάρο, οι οποίοι μας δίνουν αυτή την ικανοποίηση. Σε παλαιότερες προσπάθειες διακοπής του καπνίσματος με τσίχλες Nicorette πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #190 στις: Αυγούστου 19, 2011, 13:48 »
Γεια σου Μπαμπη !!!!  :bye:
Ποσο σσυχνα ατμιζεις - διαρκεια και καταναλωση σε ml ????
Kαλα ειναι τα υγρα τα τυπωποιημενα (hallo,latakia κ.α. που κανεις) αλλα επελεξε με τη μεγαλυτερη  περιεκτικοτητα σε νικοτινη-24 !!!!!
Μην διστασεις να το κανεις πιπιλα ολη μερα αμα το εχεις αναγκη !!!
Ειναι προτιμοτερο να ατμιζεις μανιωδως απο το να αναβεις κ.τ. ,
με φοβο καποια στιγμη να επιστρεψεις εκει απ'οπου ξεκινησες.....και ειναι κριμα αφου θελεις να κοψεις πραγματικα το κτ  :yes:    :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• **
  • 338
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
« Απάντηση #191 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 16:22 »
Δεν ξέρω πόση νικοτίνη παίρνουμε τελικά από το άτμισμα, αλλά χθές το βράδυ απογοητεύτηκα με τον εαυτό μου. Ενώ δεν κάπνιζα καθόλου κανονικό τσιγάρο εδώ και μέρες, από 2,5- 3 πακέτα ημερησίως βαριά τσιγάρα και με χρήση 3-4 ml/μέρα υγρού 18 mg, χθές το βράδυ αισθάνθηκα την ανάγκη και άναψα 1 τσιγάρο, καταλήγοντας όλο το βράδυ να έχω κάνει 4 τσιγάρα δυστυχώς, τα οποία με κάλυψαν χωρίς ζαλάδες και τα σχετικά. Φυσιολογικά πρέπει να παρεμβαίνουν και άλλοι μηχανισμοί δράσης στη πρόσληψη νικοτίνης με κανονικό τσιγάρο, οι οποίοι μας δίνουν αυτή την ικανοποίηση. Σε παλαιότερες προσπάθειες διακοπής του καπνίσματος με τσίχλες Nicorette πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Δεν το κοιτας και ψυχολογικα...???πραγματικα ειχες αναγκη αυτα τα 4τσιγαρα?....ή κατι αλλο σου εδωσε αυτη την εντυπωση...???Γιατι αν ηταν πραγματικα οργανικη αναγκη( ελειψη νικοτινης)...πιστευω θα σουν οκ...με 1-2 ,το πολυ ,συμβατικα...Σκεψου το...Αλλωστε μονο εσυ μπορεις να ξερεις... ;)

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #192 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 17:29 »
Την περασμένη Κυριακή είχα τις μαύρες μου με τη δουλειά, με την κρίση κ.λ.π.
Ανακάλυψα 7 τσιγάρα, βαρειά.
Κάπνισα τα δύο και τα άλλα τα πέταξα. Μάλλον χρειαζόμουν άμεση κορύφωση νικοτίνης μέσα μου.

Αν αυτό χρειάζεται επανάληψη κάθε 4 μήνες για μια ώρα, δεν νομίζω ότι μου αφαιρεί το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζομαι ως ατμιστής. Αρκεί να μην επαναλαμβάνεται όλο και πιο συχνά...

Ίσως ήταν συνισταμένη πολλών πραγμάτων φίλε charas60. Ας μην ψάχνουμε τους μηχανισμούς. Δεν θα βγάλουμε άκρη. Ας συνεχίσουμε να ατμίζουμε, με πιο μικρές κορυφώσεις ενδεχομένως, αλλά με γεύση και υγεία.

Απλά, ας μην το κάνουμε συνήθεια πάνω στη συνήθεια.

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #193 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 22:15 »
ρε παιδιά, αν εχω καταλάβει καλά, αν ατμίζεις ενα υγρό με  18mg/ml νικοτίνη, ειναι 18 mg για καθε ml σωστά??? αν ναι, ενα τανκ σε ενα ego-t παράδειγμα χωραει 1 ml,σωστά παλι???πόσα τανκ να ατμίσεις την ημέρα? 5?? να τα βαλω πολλα πολλα..5χ18=90 mg νικοτινη σε μια μερα ατμισματος αν τα λεω σωστα εως τώρα. Δηλαδή οση σε ποσα, 10 κ.τ. ???? ετσι βγαινει πανω κάτω?? η εχω χάσει τη μπάλα τελείως?? :hmmm: :confused1:

Αποσυνδεδεμένος steliost

• **
  • 281
  • SteamMachine VV by SEB the perfect combination
« Απάντηση #194 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 22:26 »
Βάση της έρευνας http://vaping.gr/index.php/topic,416.0.html στην απάντηση 13, λαμβάνουμε το 1/10 σε σχέση με το Κ.Τ. οπότε 9mg νικ..
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2022, 05:12 από Tem »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 880 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359581 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449846 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110510 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374546 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327852 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6329 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15186 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29225 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99777 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F