vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

349 επισκέπτες, 4 χρήστες
trabaman, Buliwyf, I.P, manoslykos

Ενδείξεις για μακροχρόνια εμπειρία με τη χρήση της προπυλενογλυκόλης

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
Σίγουρα οτι και να λέμε είναι στον αέρα απο τη στιγμή που δεν είμαστε γιατροί ... Ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά σε διάφορες αιτίες οπότε ενα γενικότερο τσεκ απ δεν βλάπτει ... Άλλωστε όπως λέει και το ρητό : προσέχουμε για να έχουμε :)
Ναι εχεις απολυτο ιδκιο!!! Ετσι ειναι ! το τσεκ απ το εχω στο προγραμα . Ευχομαι να ειναι ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
  • Φύλο: Άντρας
να  συμπληρωσω  οτι με το κτ η πιεση ανεβαινει!!! Εγω παντα ειχα χαμηλη πιεση κ με βασανιζε αρκετες φορες με ζαλη κ κακη διαθεση μεχρι που καταλαβα τι εφταιγε!!
Οταν εκοψα το κτ? με το ατμισμα δλδ οταν ατμιζω πολυ μερα νυχτα τοτε παρατηρω την πιεση μου να πεφτει!!! οχι επικυνδυνα μα πεφτει κ εχω πολλες φορες ζαλη κ περιεργη διαθεση! Οταν μειωσω την νικοτινη κ γενικα το ατμισμα τοτε αμεσως καλυτερευω. Ομως δεν μπορω με απολυτη σιγουρια να πω οτι αυτο ειναι εκατο τοις εκατο απο το ατμισμα ?? Μονο καποιος που εχει υψηλη πιεση μπορει να μας πει αν ειδε διαφορα αλλα κ παλι οπως μου ειπε ο γιατρος μου δεν ειμαστε ολοι οι οργανισμοι το ιδιο κ δεν αντιδραμε το ιδιο.
Σαν αιμοδότης που είμαι μετράω την πίεση μου 4 φορές τον χρόνο κατά την αιμοδοσία. Όλα τα χρόνια που κάπνιζα η πίεση μου ήταν 14 με 9. Όταν έκοψα το κ.τ. (κάπνιζα 1 την βδομάδα) η πίεση μου ήταν 12 με 7,5. Δεν το συνδέω βέβαια με το τσιγάρο απλά το αναφέρω γιατί όπως είπατε κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά στα ίδια ερεθίσματα

Αυτό με την πίεση το παρατήρησα και εγώ που είμαι φρέσκος ατμιστής και την μετράω σχετικά συχνά. Από 13/9 που είχα σχεδόν πάντα, μου έχει πέσει εδώ και 2 εβδομάδες που ατμίζω 2ml/low την ημέρα στο 12-12.5/8-8.5. Μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά την παρακολουθώ και θα δούμε σε κανά μήνα τα νούμερα πάλι.

Αποσυνδεδεμένος steven_creta2

• **
  • 187
 :hmmm: Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία διαφορά όσο αφορά την πίεσή μου.
Παρόλο που είμαι υποτασικός, γύρο στο 9-10 η μεγάλη και 6-7 η μικρή, δεν έχει αλλάξει καθόλου εξι+ μήνες τώρα που έχω ξεκινήσει το άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος tirakise

• 1
Γεια σας και απο εμενα. Ειμαι νεος ατμιστης εδω και τρεις ημερες με περιπου 2 ml την ημερα. Νοιωθω και εγω ενα βαρος στο στηθος.

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• 525
δεδομένου οτι οι ουσίες του τσιγαρου φράζουν τις αρτηρίες και η νικοτίνη κάνει τις αρτηρίες πιο στενες, λογικά αν κάποιος απο ΚΤ το γυρίσει σε ΗΤ η πίεση θα πρέπει να του πέσει. και αν κάνει νον να πέσει κι άλλο.
όσο για όσους είστε υποτασικοί μη βρείτε δικαιολογία να ξαναρχίσετε το ΚΤ :P
υγ.δεν είμαι κανένας γιατρός, αλλά με απλή λογική, φαντάζομαι οτι αυτό θα συμβαίνει..

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Τι καταλαβαίνω εγώ:
Δώσανε σε ποντίκια μεγάλες δόσεις εισπνεόμενου PG για μεγάλο διάστημα. Φτάσανε οι ερεθισμοί σε μάτια/μύτες σε επίπεδο αιμορραγίας, αλλά δεν υπήρχαν αλλαγές στην αναπνευστική λειτουργία. Σαν να λέμε, πρώτα ματώνει η μύτη απ' τον ερεθισμό και μετά θα προκληθεί κάποια βλάβη.
Νομίζω αυτό είναι καλό.
.....
.....καλη ενημερωsη  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
Αντιγράφω από άλλο νήμα διότι εδώ είναι το όντως σχετικότερο θέμα...

Ψάχνοντας στο νετ βρίσκω οτι υπάρχει  φυτική γλυκερίνη για εσωτερική χρήση (βρώσιμη) και για εξωτερική χρήση...
Επίσης οτι η vg για εσωτερικη χρήση δεν πωλείται στα φαρμακεία αλλά μόνο αυτή για εξωτερική χρήση...
Η βρώσιμη (εσωτερική χρήση) πωλείται σε καταστήματα τροφίμων ή καταστήματα ζαχαροπλαστικής...

edit: Από ο,τι καταλαβαίνω η vg για εξωτερική χρήση σχετίζεται με περιποίηση και καθαρισμό και δεν πρέπει να εισάγεται στον οργανισμό...σε αντίθεση με την βρώσιμη που είναι ακίνδυνη...

H δικιά μου όπως προείπα γράφει ΄΄για εξωτερική χρήση΄΄ οπότε πάει για πέταμα...

Τις δικές σας τις ελέγξατε για τι χρήση προορίζονται;

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
Δεν αναγραφεται πανω στην ετικετα αυτο,και ολοι μου λενε οτι ειναι μια και δεν υπαρχει αλλη.
Μονο η φαρμακοποιος της γειτονιας μου μου ειπε οτι υπαρχει για εσωτερικη χρηση και την εβαλα να παρει τηλ να μαθει αλλα και παλι δεν εβγαλα ακρη, γιατι ουτε και εκει που ρωτησε  γνωριζαν παραπανω λεπτομερειες.
Μονο η τιμη που μου ειπε για την συγκεκριμενη ηταν απαγορευτικη,καμια σχεση με αυτες που αγοραζουμε απο τα e-shop.

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
Αν δούμε τις τιμές που που πουλάνε τα e-shop τι συμπέρασμα βγάζουμε ρε παιδιά?
Δεν πρέπει να είναι κάτι ακριβό, και αν ήταν κατι που μπορείς να το μπερδέψεις με άλλο τότε δεν έπρεπε να έχουν στα σαιτ κάποια στοιχεία παραπάνω?
Δεν ξέρω μια απλή σκέψη κάνω.

• 1482
    • Violin love
Μιχάλη και Άγγελε δεν ξέρω...εγώ ψιλομπερδεύτηκα... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
Και εγω αλλά απο τα λίγα που κατάλαβα λέει τελικά οτι είναι τόσο καθαρή που κάνει και για εσωτερική χρήση, εκτός αν κάνω κανένα τραγικό λάθος.
Και στο παρόν νήμα για τον λόγο αυτό αναφέρουν προσοχή στην καθαρότητα 99,5 και πάνω.
Και αυτός ήταν και ο λόγος που σε ρώτησα Γαβρήλο για στοιχεία στην ετικέτα.

Αποσυνδεδεμένος cobolt

• **
  • 329
Και γω φίλε, θα το ψάξω καλύτερα ξημερώματα με τη δροσούλα... ::)

• 1482
    • Violin love
Ρε παιδιά δεν ξέρω αν είναι θέμα καθαρότητας ή περιεκτικότητας...
Η εξωτερικής χρήσης αν και υψηλής καθαρότητας χρησιμεύει σαν σαπούνι ενώ η αντίστοιχη εσωτερικής χρήσης ως βρώσιμη σε τρόφιμα...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360505 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114422 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450879 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375565 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6477 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29421 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100010 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F